Blbosť..už nechajte konečne kotla pracovať na niečom inom .. stále sa tu riešia tie jb sračky.Som proti aby bol jb3..Ja sa teším skvor na basebuilder ktorý dokonči kotel :*
Printable View
Blbosť..už nechajte konečne kotla pracovať na niečom inom .. stále sa tu riešia tie jb sračky.Som proti aby bol jb3..Ja sa teším skvor na basebuilder ktorý dokonči kotel :*
Už dávnejšie som písal, že by bolo dobré dať sloty na 20. JB 3 by sa spravil na prázdniny, potom by sa vypol. A na prázdniny zapínal. Ale ako Mrkva píše teším sa na BB.
Já bych to zkusil ted někdy koukám že je tam po 30 na obou možná když tu budou volná místa přes prázdniny tak tu budou pokračovat i ve školním roce.
Já bych udělal třetí jb s tim že na všech jb by bylo 20 slotů, neznam nikoho koho by to bavilo více v 30 lidech než třeba v 15.
Já jsem rači když je 30 lidí na serveru a myslím že nejsem sám.
Jinak jak se tu dohadujete jestli budou chodit ti lepší na jb3, tak je to tak že většínou všichni přepínají a hledají místo u CT.
Naozaj je to príjemnejšie,keď je tam okolo 15-20 ludí :) Aspon premna.To,ale záleži od každého rozne..
Ved to. POLOplný :D
Ja som ranker na JB. Mne sa tiež páči, keď môžem zabiť viac CT. Takže mi nejak nevadí 30 slotov. Ale ako píšem, kvôli 3 týždňom, neviem či by sa to kotlovi chcelo robiť.
No, asi tak nech sa k tomu vyjadrí Kotel ale aj tak pochybujem že na to má čas.... stále sa "sere" s JB a teraz je to tam celkom fajn tak uvidíme.
3. JailBreak, to nám ještě scházelo...
hrál jsem teď pár dní na 2 jiných serverech JB a dost mě zklamaly jejich pravidla, myslím, že tady to tak nechat a podle stylu GS v žádném případě neudělat ani fun mod.
Řekl bych že máme nejlšpí JB server v Cz aj Sk. Takže hlavně nechat všchno tak jak je.