Jen menší připomínka: já chtěl akorát vylepšit infekční granát ty hňupe O.o, o šílenství mi ani tak nešlo...
Printable View
Larodare si pako. Viděl jsi sám, jak zm silný sou i právě díky těm šílenstvím, infekčákům. Jistě, že neměli na mg a bz když jsou zm tak silný, že si lidi neškrtnou. Vopravdu ty až začneš přemejšlet tak snad bouchnem flašku šampáňa.
Je prostě vidět, že zm sou silný. Že tady brečíte s pavučinou jak jsou zm slabý uplně zbytečně, jen kvůli svojí neschopnosti. Jakto že mě to za ZM jde a vám dvěma ne? Proč kvůli vašim nářkům neustále posilujem zm?
Rofl :D to je moc, možná jsem brečel že jsou zombies slabí, ale netahal jsem do toho šílenství... OPAKUJI: Chtěl jsem pouze vylepšit infekční granát. Tak nechápu proč si do toho začal tahat šílenství.
Myslel jsem že ten jasnej důkaz vemeš jako chlap, jenže ty začneš zase mlejt nesmysly jako vždy. Bavíme se o silnejch zm a ty začneš mlejt hovadiny o šílenství, který k zm patří jako k lidem patří bazuka. No uplnej nesmysl na ntou
Ty zmeny jsem vratil uz pred par dny, takze je to stejne jako pred 3ma mesici.
larodar si proste neda pokoja :D
Mě už ta debata stejně jako válka s Virginsem prostě nebaví...
Zdravím všechny diskutující a myslím, že Virgins má absolutní pravdu. Pro ZM je zbytečné cokoli přidávat, já například nepoužívám nic jiného nežli šílenství, a pokud se nesejde více dobrých hráčů v jednom kempu (a to musím dodat, že hráči musí mít samozřejmě namaxované body + MG a BZ), není možnost, že bych nějaký kemp nenakazil. Btw. Nemusím mít ani BH ani Invis ZM. Bohatě stačí Sprint a umět BH :) a řekl bych, že je to ještě lepší, nežli brát BH u které ma člověk konstatní rychlost. Toť vše.
ja preferujem neviditelku + manualny bhop s koleckom. Ten autobhop u bhopzombie mi prijd dost naprd, velky knockback tam je, cize ak strielaju je to nepouzitelne premna.