server bezi mesiac... ale makaju na tom:-) hral som aj na servery ktory bezal rok a furt tam nesli mess, dungeon finder a poriadne nesli bg... tento je na tom lepsie
Printable View
hraju na drao'thulu ale mám jen trial, ještě ani nemám equipment
shinobi verim ze sa to mozno casom fixne ale ked prijmem 5Q z toho 4 su bugnute tak ma to nie celkom bavi asi si radsej pockam kym pride twin na cata
alebo anthorka :D aj ked nwm anthorka je dost o hubu
jinak ten twin ma prijit kdy na cata ? otevreli uz ICC ?
mam tam locka 20 lvl a splnil som dobrych 30q +/- a z toho boli mozno 3 bugle, server je na dobrej urovni
tak nwm ja ked som robil monka tak polovica mi nesal spravit .... na twine ICC by sa malo spustit terz dakedy myslim ale nwm presne a cata je planovana na leto 2013 myslim ale niesom si isty
Hraje tu ještě někdo Ofik ?
Hehehe dnes som si kupil trinket co mi da 2,1k agi na 20 sekund a este mam ten co mi da 1,4k agi na 20 sekund + 550agi od peta a nejaky bony + 300agi z enchantu tak mam cez 11k agility :-D :-D zamrdavam 50k s arcane shot a s autoshot 25k na pnakoch :-D
Not bad :D Já jedu Resto Druida :)
neviem :D este uvidim ci tam pojdem je tam vela rusov :D
Hele já hraju na drak´thulu nějakou dobu a věř mi žádnýho ruse sem neviděl a jestli tam nějakej je tak se s nim v poho domluvíš anglicky. :) a čechů je tam dost.
http://armory.project-nemesis.cz/cha...lanyx&cn=Nicky Nechce niekto kúpiť...? Je tam aj mág full t10.5HC... Druid ma aj DBW 4/5 t10.5 feral 4/5 t10.5, Staffu na ferala z BQ 25HC (Bloodfall) ... 2/5 WF na resto ostatne rele a neck WF..
E: + je tam Raven lord mount, čierny Battle tank. A ešte HC staffa so spiritom z BQ 25HC
Achievy: ICC 10 HC 10/12 (Pri LK kille som nebol), 25HC 10/12 (LK sme nedali)
Kingslayer, TOC 25HC achiev (Grand Crusader) a plno dalsich....
Ak chcete ešte niečo vedieť, pýtajte sa.
slepice ja som nehovoril o ofiku ale o pandashane ci jak je ten server .... projekt nemesis ako hadam najhorsi realm v celom slovensku a cesku to je strasne daco
dnes som si dorobil maga na lv 85:-) celkom slusne :-D spravil som si ho v piatok a uz tam mam full vici eq :-D
Zavislak -_-
paneboze ty si takovy gembler :D vem si ze me priklad mesic sem nebyl na wowku :D
3-4 Pri jednej postave? :D A mas 3? :D
S 12x ratama ti udělám za hodinu 85. Monster-wow je shit nejlepší je offik.
http://www.q3.cz/images/69WoWScrnShot_021813_174.jpg
http://www.q3.cz/images/26WoWScrnShot_022013_155.jpg
Par BGciek s magom
E: taka jedna fajnova achi ktora sa mi dnes podarila, dali sme ragnarosa na hc :o
http://www.q3.cz/images/18ragnaroshc.jpg
Poďte hrát na Drak´thul :D
Neviem ci sa da chvalit 14:4 s frost magom na cata...
Naozaj, v tom pripade prijmi moje ospravedlnenie. Mal som si vsimnut ten Arcane barrage a missilky :-)
:-D :-D jasne ked som videl ten post tak som zacal plakat :-D.
Sem tedka začal hrát WoWko....Twinstar už se spravil, rollback sem nezažil ani jednou a lagy taky ne...Jinak Wotlk Deimos Horda...Blood Elf Paladin lvl25...
Doexpim 80tku a pujdu z5 na CS :D
Twin uz jde do ****.... neni to to, co to byvalo
na monster-wow prebehli celkom zaujimave update (dungeon master,baradin hold,... + chystaju dragon soul a cataclysmic set)
Slepice na Drakthul chcem ist hrat uz pol roka ale musis mi ho zaplatit ok :D
vcera som si dal krasne jednu 1v2 arenu so sub rogunou proti frost dk a feral dudu :o kamos to tocil tak ked sa spravi video tak to tu postnem
ako nič v zlom, ale neznášam takých hráčov ako si ty... čo vravia, že taká a taká classa je pre lamy... hral som za DK a našli sa ľudia čo tvrdili, že to len lamy hrajú za DK a prečo ? lebo plakali, že ich dávam a nemohli ma dať. Neskôr som začal hrať za warriora, ktorý mi tiež sadol a znova sa našli ľudia čo písali, že každá lama hrá za warra, že to je ľahká classa a prečo lebo znova plakali a dával som ich. To iste v arenách chodil som s Holadinom a znova po aréne tie reči akurát mali bo plakali, že prehrali. Podľa mňa aj ty si asi krátky na frost mágov preto takého reči máš...
pocuvaj frostov si davam uplne v pohode, ale je to classa superultra easiiii kde o skill nejde, zamrazit a jebnut icelance/frostbolt dokaze kazdy trotl... ja mam hunta a to je najvacsia anticlass magov, neni problem ho sundat... ale vezmi si ked mam warra a idem proti frostovy ktory tam ma este bugly dmg (30k v pohode, mam 3k resil) a neskutocne mi pije krv ked spamuje deep freeze alebo sracky na freeze... tak sorry ale toto neni hra... skill je ked davas s lockom/priestom/rogunou uzasny control... a to co predvadzaju hraci na tom servery je unbelievable... do pvp tlacia staminu alebo idu s blood dk (talenty na tanka)... tak ako fakt, frost je iba pre lamky, tam o skill nejde
k tomu warrovi, nevim jak je to na cata, ale na wotlku 3.3.5 kamos s full deadly warrem slozil full wf fmaga. a to ten fmage byl jeden z nejlepsich na serveru.
Tak pozor, keď ťa v BG/dueli dáva frost môže to byť len lama, ale v arene keď to ten mág vie a má parádny CC tak sa nečuduj. Mág tak ako warrior sa subjektívne berú ako ľahké classy... ale myslím že práve oni su najťahžšie, kombinovanie bindov, macra, focusy... Hračka to rozhodne nieje a aj keď tie veci máš... a kým sa ich naučíš používať a inštiktívne stláčať, to dá prácu ver mi. Nevravím že sú to najľahšie classy ale rozhodne nie sú také ľahé ako myslíš. To môžem povedať ho arcane barrage ktorý len stojí vzadu a dáva pecky a keď dojdú cooldowny nemá čo robiť. Hrám hunta asi 2 roky a môžem povedať, že ho neviem hrať, stále miniem trapu alebo silence do zlého focusu. Nieje to o classe, ale o skille ;-)
to by som chcel vidieť toho mága... ak by bol naozaj dobrý, tak ten tvoj kamoš ľahne ani sa nenazdá.. :)
Podľa mňa je warr jedna z najťažších class... nikde nepotrebuješ toľko macrá ako pri warrovi... to nie je len tak hrať s 3 stancami.... a k tomu mágovi... mág je podľa mňa určite dosť ťažká classa... chcel by som ťa vidieť Shinobi ako by si s Fmagom dal napr. Unholy DK, Destro Locka alebo MM Huntera. Pri mágovi musíš rozmýšľať čo kedy použiť a mať pod kontrolou súpera a držať ho od seba a to tak ľahké nie je. Dokonca ak sa mám priznať na abyssale som stretol mága, ktorému som neubral ani 15%HP, pretože som sa k nemu nemohol dostať... mal ma nenormálne pod kontrolou a bol majster vo fejkovaní castenia...
no jo, ono si asi pomysliš, fmage, samy freeze, warr melee nema šanci. Opak je pravdou. vm si ze warr ma charge, intercept, spell reflection, shield bash, pak na pvp si kazdy vezme medallion, na preziti enrage regen shield wall... a mohl bych pokračovat. pak uz stači fmagovi shodit bublu a do clothu uz pak jdou neskutecny jeby. samozrejmě to chce taky zkusenosti a spoustu maker. napr, kdyz das spell reflect a mage ti na to da polymorph aby se treba doplnil tak mit makro na cancelaura spell reflect apod.
Ja sam kdybych to neviděl na vlastní oči tak bych tomu taky neuvěřil. Pravdou zase je, že to bylo na free serveru a všechno tam určitě neběželo 100% jak by mělo.
ale rikam bylo to na wotlk 3.3.5 patch, takze na cata i na Pandarii to samozrejmě asi tak lehce nepujde.
No ono na veľa tých freečkách nefungujú tie postavy na 100%, čiže sa v pohode stáva, že tam nejaká classa má väčší dmg ako by mala mať. Ale wowko je aj o equipe, čiže fakt ak ten mág bol full wf a vedel za neho hrať, tak by si mal dať tvojho kamoša s deadly setom. Čím lepši set, tým väčší dmg, crit a rýchlosť castenia a ten warr nemal ani poriadny armor a ressilku, čiže by do neho išli pekne bomby. Napr. ja už si nespomínam na ten set ako sa volá(wowko som už nehral ani nepamätam) je z BSka na lvl 78, tak som ho mal na sebe a full wf Bdruid mi zajebal za 16 či 17k už si nespomínam bolo to dávno :D:D:D
Ja som s jednym arcane magom skusal do full pve mi zajebal aj on s PVE za 40K :D
neviem či niekto pozná českého hráča Leatherface alebo Phobos mal nick sa mi zdá. Hrá len huntra a môžem v pokojom v duši povedať, že je najlepší hunter v európe ;-) Na free serveri kde nefungovala resilka bol raz jeden warrior s full wf a PVE Doplnkami, 100%armor pene, Shadowmourne HC trinkety a fingre, cca 6300 gs menom Morfeu. Potom prišiel full deadly eq ,max iLevel na sebe 217, mal ho asi 10 minút. Porobil si macrá bindy a dal Duel tomu Morfeu. Duel trval cca 5 minút. 4200gs Hunter dal s 21% hp 6300 gs warriora. Ten warrior bol naj na serveri s 2001 ratom a namyslenec 1. triedy. Po tomto duely sa mu zavrela huba na dva dni. Leather prestal s PVP začal PVE a vo 3900 gs PVE EQ na lordovi na 10n vytiahol 11k dps na konci fightu. Neuveriteľné ale ja som bol svedkom všetkého toho. Sám mi posielal screeny ako na iných free2play serveroch s 2000+návštevnosťou (blizzlike) mal rat nad 3000 a potom jeden screen z ofi, kde mal 2800 3v3 vo full rele :-)
Takže to WOW niekedy ani o EQ nejde, najväčšiu rolu hrá skill.
S kamarátom na deffendri sme vo full eq dali 2000 rat combo affli+resto dudu. Nič moc predsa je to defender... ale dali sme si v pohode full WF equipnutých.