Ted jsem dost nemocnej takze nemam hlas zkusil jsem tocit uz dnes ale neslo to snad bude zitra..
Printable View
Ted jsem dost nemocnej takze nemam hlas zkusil jsem tocit uz dnes ale neslo to snad bude zitra..
Tk opet mi to nevyslo furt nemuzu poradne mluvit a jeste k tomu dnes jedu na zavody v boxu takze zitra bude lp na 100 pro :)
Custe, rozhodl jsem si ze si dam do vanoc pauzu myslim si ze neco do tech vanoc vyjde hlavne asi ze serveru, je to vlastne kvuli skole mame tridni server kde hraji opravdu hodne mame to jako pulrocni praci na technicke kresleni a chcem postavit neco vazne epic takze tam travim hodne casu a myslim si ze z toho serveru urcite nake video bude na sto pro bude finalovy pohled na to co jsme vsechno postavili a mozna i naky timelapse ze stavby :) po vanocich opet zacnou videa pravidelne
Nevím, kam to jinam mám nacpat, omlouvám se.
Nevíte jestli na Windows 8 jede minecraft? Četl jsem, že se Notch nějak nepohodl s Microsoftem..
Nechci soudit malé chybičky ale zvětšuj ty videa třeba přes camtasia studio protože takhle je to docela malé a sou tam ty černé kraviny. ;)) Jinak lp pěkné. Lp dělám taky ale stranku dávat nebudu nebudu sem dávat věci na kterých se budete smát jen kvůli tomu jaký mám hlas. ;))
Ale kdyby někdo náhodou neměl narážky na hlas youtube.com/nixxwer ;)
Pěkné LP, určitě by jsi to mohl někam dotáhnout. :)
http://www.youtube.com/watch?v=4LbwC6HbQvs
tak konečně po dlohé době nové lp, omlouvám se za zvuk viz koment pod videem, snad by se mohlo líbit
Nějakej kritik se musí najít :D
Je tam, aspoň ze začátku hodně často slyšet tvůj " double " hlas. Což je škoda. Hodně lidem by mohlo vadit to rasistický vyjádření, " znáte ty nepřizpůsobivý občany " - mě osobně to nevadí, ale znáš to, herečky se najdou :D. A pak by se šikl nějakej tut. anglického jazyka, např. : Kabl :D To mě docela pobavilo, ale to je tvoje věc, jak se budeš vyjadřovat :) :D. Bylo by dobrý, kdyby si v dalším díle řekl, jak jsi vyřešil ten problém s YT. Pak jsi tam psal, že hlas máš potichu, doufám, že do příště se budeš všechno snažit opravit, vyřešit a o něco zlepšit. A proč vlastně ? Protože ten lp je jinak super :)
Má to i dost +.
Třeba jsi první člověk, u kterýho vidím docela světlý ty cave-ky apod.
Je to docela i vtipný, příště budeš muset udělat tu defenestraci.. :D
Jak už jsem říkal, mě se to lp líbilo až na těch pár věcí. Ale jinak se tě dobře poslouchá a tak. Určitě v tom pokračuj, třeba to někam do budoucnosti dotáhneš.
Jj ten double hlas je vzdy pri vyskoku nevim cim je to zpusobeny nikdy mi to nedelalo, nebylo to rasisticky, vcera mi ukradli cigani pred barakem boty a ziju v ciganskym meste takze mi to pride normalni :Dtakze ti dojde ze cigany moc nemusim ale ja narozdil od jinych umim rozlisovat takze nehazim vsechny do jednoho pytle a anglicky bohuzel vazne neumim, puvodne jsem to mel v cestine ale to dost hatovali tak to mam in english a jinak uciim se nemcinu i na zakladce Aj mam teprv druhy rok :) a jeste ta hlasitost to snad spravim zitra rano se na to vrhnu :
) jak jsem rikal mam novy pc vsechno pecka az na zvuk. Kartu a zvuk se mi spatne nahrava asi ji vymenim za tu starou dobrou :D
+ samozrejme defenestrace bude :D
Mám na Tebe dvě otázky :DD
Přes co renderuješ (a jak dlouho, třeba 30 minutový díl) ?
Btw. jakou máš rychlost internetu ?
30 minutový video renderuju cca 1 hodinku a něco přes movie maker
a mám 20 MB/s
Download upload presne nevim, puky co by si nechcel k cemu mi bude internet co bude mit 100 mb/s kdyz uplne napohodu staci to co mam prumerny film mam stazeny cca za 5 minut a nic jineho okrem toho uploadu nepotrebuju takze asi tak :)
asi pul roku nazpet jsem mel asi 10 mb/s a kdyby jsme nepresli k jinemu dodavateli ktery nabizi min prave tech 20 tak bych to nechal na te desitce nikdy jsem s tim nemel problem a slapalo to skoro stejne..
a ja doma pocitac nevypinam takze mi je jedno jak dlouho to uploaduju ikdyz je to na YT to 30ti minutove video cca za 20 minut, takze i kdyby se to uploadovalo celou noc tak mi je to putna :)
A Pinere pro radost jsem se cele rano resp. 6 hodin stoural proc je ten zvuk tak potichu a obcas ten double hlas, mam takovy program na prislusenstvi je tam vsechno co mam picle v pc a u mikraku jsem mel nastaveno ztiseny zvuk a ozvenu proto to tak bylo a jeste specialne kvuli tobe jsem premejslel jak udelat defenestraci v minecraftu a uz neco mam takze se muzes tesit :D
sry za double post ale v offu je to snad jedno?
Super :D
Udelam v creativu repliku mrakodrapu a nekde nahore bude lehci redstone obvudek a pak uz jen nakyho Paroubka najit abych ho z toho okna mohl poslat :D
http://www.youtube.com/watch?v=QFx33aKijwU zvuk už je ok :D
Tak toto už bylo super, bavilo mě to a tak :D
Akorát tam máš jedno mínus, kde je defenestrace ?! :mml:
Ale jak už jsem říkal, super. :D
Pinere to bude zvlášť :D ted mi trochu pomohla lili mi likla video a hned naskočilo 300 shlédnutí a 15 odběrů :) aviatik děkuju ale mě ta sranda u toho nejde :/ :D
zejtra budu točit tak zkusim trošku té srandy do toho no.. :D ale nic neslibuju když jsem tam sám tak mi to moc vtipný nepřijde :D
https://www.youtube.com/watch?v=N0w7y0_y33s
btw: Nechtěl by semnou někdo natočit nákou parkour mapku?
To by asi nevadilo, faili jsou prave to co lidi na videiich bavi, bohuzel ja jsem dokonalej a zadne faili nedelam :D takze to mam tezke :(
Slunicko Niekedy možme.. mám s kamošom channel tak AK budeš chieť napíš mi ;)
Mam novej mikrak, pokusim se to nejak upravit a zvuky ve hre stisim, movie maker mi vzdy zeslabi zvuk, nevim cim to je ale diiky za radu..
už to snad bude dobrý? http://www.youtube.com/watch?v=FQj-e1GmSok
Zvuk je lepší, ale to hučení tam je pořád.
Tak já si s tím ještě zkusím pohrát, nevím čím to může být.