Když čteš ostatní tak on se pokaždé v polovině přivalý a začne buzerovat
Printable View
Juro si obcas do nekoho rypne to je pravda. Ale nerikejte ze si ho neberete do huby taky. Vetsinu hadek tu rozpoutaj lidi co rejpaj i do jinych lidi. Staci se kouknout do chat historie a bude tam plno narazek na jeho jmeno. Juroba se nezastavam, ale tak si nestezujte ze vam taky nadava.
Už se nevracej. Ale musím uznat, že jsem se dobře pobavil. (To patří k té žádostí)
Počkat tohle je thread s tím adminstvím? :-D
Pretoze keby jeho posty ignorujete, tak nic nepise. On vie, ze pokazde, ked nieco napise, vam to neda a odpisete mu aky je to kok a pod., a jeho to bavi. Ja uz som to pochopil, ale vam to musi asi niekto natlacit do hlavy.
Tak ať dostane ban na fórum..
On tech banu ma na foru nezpocitatelne
Aha, on už má...
Fajn, nechme toho spamu...
tohle je opravdu uz demntni furt omivat dokola jednu a tu samou hovadinu ..... prdim vas jdu spat .
Nakop bych tebe i tvýho tatínka do p*dele! Běž prosímtě pryč a už sem NIKDY v životě nechoď. Myslim, že touhle "žádostí" si nasadil laťku tak vysoko, že rohle už ani nikdo nikdy nepřekoná.
Vzdy jsem vam rikal, at ho ignorujete. Misto toho jej zacnete urazet a napadat jako prvni. Komu neni rady.....
grEy ma naprostou pravdu a povysil tim u mne na status jednoho z mala "rozumnych"
K zadosti samotny: proto se uz k zadostem tolik nevyjadruju jako v drive, protoze si myslim, ze to nema smysl. Adminu je i tak dost a moje vyjadreni dostane jen zadost opodstatnena a od cloveka co znam ze serveru jako BEZPROBLEMOVYHO
nikdy mi nešlo o hádky, išlo mi o to, aby každý mohol vyjadriť svoj názor a robiť čo ho baví. ale zistil som, že ľuďom niečo bráni pochopiť to a zmeniť tieto vlastnosti. mohol som sa snažiť ako som chcel, ale nikto sa nad tým ani nezamyslel. možno to tak aj vyzeralo pri mojích názoroch, že chcem vyvolať flame, ale len som schválne písal vlastné názory vlastným štýlom, aby ste to po čase začaly acceptovať. Nepodarilo sa, jes. čo bolo biele, dnes je čierné, nula sa cíti ako pán. ale človek na zemi si môže vybrať či sa pridá k spolku dokonalých robotov alebo bude jeho budúcnosť tak negatívna ako sa líši od "dokonalosti". iná možnosť vysvetliť ti to ako "robiť zo seba múdreho" není. a iná možnosť byť sám sebou, ako "vyhľadávať konflikty" alebo "byť debilom" tiež není, wueu.
Zase jsem se nasmál :D :D :D :D
Oukej, beru to a omlouvam se, pokud jsem ti nekde zacal nadavat. Me nevadi to, ze mas svuj štýl, me vadi to, ze se chovas jako pokrytec, protoze kazdej tvuj druhej post je o tom, jak je nas štýl "roboti entity kokoti tucni zaostali z 3 dimenze, masla" k nicemu a ze bysme meli vyznavat ten tvuj štýl. Kdyz my urazime tvuj štýl, je to v pici a kazdej je tucnej, ty nas ale urazet muzes a jeste si stezovat, ze mame neco proti tvymu stylu. Takze te prosim, nech nas štýl na pokoji, necpi nam ten svuj, protoze my jsme ti dali uz 100x najevo, ze ho nechceme a myslim ze to bude oukej.
Tenhle crypost me stal fakt hodne usili, takze budu rad, kdyz si ho prectes.
twl ,jak vůbec může hrát CS když je to až od 16+ ?????? :D (A ta žádost .... nic proti ale takhle se o práva na servrech nežádá ,a ještě k tomu nemáš originální hru.....)
už se určitě i Kotel třese strachy..... :D :D :DCitovat:
äle jestli nedostanu prava tak muj tata vam zabavy servr
Dlouho jsem nevidel takoveho ******, kterej by byl tak ********. (cenzura vladne svetem, jou)
Už vidim jak tvuj fotřík přijede k tomu serverHousu a zabaví tam těch pár tisíc krabiček :D
Edit: No dobře, tak pár set ale i tak :D
Znam hodně tučnejch kktů, ale takovýho jako seš ty sem ještě neviděl. Nejmenuješ se ty náhodou sondy? Ten cheater co sem kdysi zlikvidoval? :D Ne tak jako sry, ale tohle je už fakt moc :D Ale bejt já admin tak ti řeknu ANO, protože by ses asi jinak rozbrečel a tatínek by Kotlovi zabavyl servr :)
Tento thread je iba ďalším dôkazom toho, že väčšina dementov tu vie iba štekať na nesprávny strom... Larodar tu začal bezdôvodne nadávať, a zas je všetkému na vine jur0b :D
A je.. kdyby nezakládal furt nový a nový ůčty tak by na tom byl líp
Keby neexistovali gayi ako cháron alebo larodar, s nikym by sa nehádal, nedostal by ban za nadávanie za to že sa k jednému robotovi pridalo ďalších 10 robotov, ktorí sa sťažovali a nemusel by zakladať nové účty...
Ale to je ten problém že si zakládá nový ůčet přes BAN.. a zajímá mě kdy mu kotel zablokuje IP
Já vim že nejde DIP zabanovat na stálo. A JUR0B by jsi měl uvědomit že je s tím obcházení banu trapný
obchádzanie banu je náhodou veľmi vtipná záležitosť
Ukazuješ jaký jsi **************************.
A ty se pak divíš že ti nadavají tak přestaň obcházet bany a po čase zkus napsat kotlovi možná ti dá unban
Opakuješ po ňom celý jeho "štýl", opičíš sa po ňom ako cez kopirák a my sme roboti?! No ty si vtipálek. Zamysli sa najskôr nad sebou až potom napíš nejkú blbosť. Si nula tak si si v ňom našiel "vzor"? :D B(i)ll(y)beček.
BTW: Dostal Ban za spam!!!!! To je to, čo robí aj teraz. (107 postov, 107 o hovne a 5. dimenzií) (Nič proti tebe Jurko, len vysvetľujem nováčikovi o čo ide.)
Nepíš na moju osobu nič, nebudem ani ja.
Ty si nejaký múdry, skoro jak radiátor!
To je dobrá žádost... :D :DCitovat:
registraci mam
steam nevim
zkusenosti mam hraji us pet mesicu
je mi 12 let ale to doufam neva