-
Odpověď: [20.12.] Knife turnaj - diskuze
Takto so mnou zaobchádzali "admini" na tomto portále tak prečo im to nevrátiť.. Nebudem sa predsa prihlasovať na nejaké aim turnaje ked som nikdy aim nehral a vypadol by som hned v prvom kole.. ;) A nehrajem knife 10 rokov :DD ako niektorí tu a stále nič nevedia :DD (2)
-
Citovat:
Původně založeno
fattalstylez w
Nebudem sa predsa prihlasovať na nejaké aim turnaje ked som nikdy aim nehral a vypadol by som hned v prvom kole.. ;)
A proč ne? Ty chceš jenom vyhrávat nebo co?
PS: Na knife i CTF sem se přihlásil s bandou z Furienu a věděli sme, že nic nedáme, ale šli sme 4fun si zahrát..
-
Veď v pohode bratu. Ja ti to neberiem, ale ja nemám čas pri pc sedieť 10h denne.. A keby som sa chcel zabávať tak idem s "bandou" von a nie na nejaký turnaj ;)
E: Riešte už tie dema, ktoré ste tak veľmi chceli nech sa už ten turnaj uzavrie.
E2: Čo sa týka toho prístupu tak to bolo myslene na "hráčov" z gs, ktorí mali silné reči pred turnajom.. Zle som to napísal.
-
Turnaj už je uzavřený. Můžete jít domů.
-
Re: [20.12.] Knife turnaj - diskuze
Njn GS :-D
Kdo tedy vyhrál?
-
Analýza dem a videí chvilku potrvá, klidně to můžete dodat později, ale byl bych rád, kdybyste je dodali.
Pokud nedojde k nějakému problému, tak je výsledek:
Medaile a VIP kódy rozdám, až dořešíme ta dema.
-
Dobrý turnaj, díky does. gg
-
Oddechový sobotní odpoledne s RANDOM týpky. Turnajů se moc neúčastním ale tenhle byl maximálně v pohodě. Eventuální příští Knifezz turnaj může počítat s mojí účastí.
-
Ja len dúfam, že ďalší knife turnaj nebude zas o rok -.-
-
Citovat:
Původně založeno
FizzyBubble
Oddechový sobotní odpoledne s RANDOM týpky. Turnajů se moc neúčastním ale tenhle byl maximálně v pohodě. Eventuální příští Knifezz turnaj může počítat s mojí účastí.
Tak, tak, byla to pohodička, takže ještě jednou díky všem za zcela bezproblémový turnaj. Určitě by mohly být častěji, pokud to bude probíhat ve stejném duchu, tak to bude super.
-
-
Další video záznam z 2. zápasu, proti teamu "2 admini a debil"
http://ulozto.cz/xjukuipE/film-wmv
-
turnaj probihal bez problemu,velke GJ pro Doesa,ktery to zvladnul bravurne.Me jen zarazilo ze zacatku proc hraji typci co maji bany za kbotm,aimbot apod sracky,taky sem se pri zapase s nima nechoval uplne jak bych mel.(protoze mam prislovi,ktereho se drzim,jednou cheater,na vzdy cheater)Za to se omlouvam.Sli sme hrat jen tak,ale ze budeme mit 0 bodu sem necekal :) blahopreji vitezum a ahoj.
-
Citovat:
Původně založeno
fnyy
turnaj probihal bez problemu,velke GJ pro Doesa,ktery to zvladnul bravurne.Me jen zarazilo ze zacatku proc hraji typci co maji bany za kbotm,aimbot apod sracky,taky sem se pri zapase s nima nechoval uplne jak bych mel.(protoze mam prislovi,ktereho se drzim,jednou cheater,na vzdy cheater)Za to se omlouvam.Sli sme hrat jen tak,ale ze budeme mit 0 bodu sem necekal :) blahopreji vitezum a ahoj.
Aspoň sme si zahrali :D kebyže nepadáme toľko z tých mostov tak ak niečo uhráme :D dobrý turnaj dík :)
-
Odpověď: Re: [20.12.] Knife turnaj - diskuze
Citovat:
Původně založeno
Vojta1211
A pokud KOFOLA neumřel, demo nedodal dodnes.
Omlouvám se, já nejsem kapitán týmu, nečetl jsem toto téma. Demo pro tebe je zde, můžeš si vychutnat ty fragy v ducku nebo se spinem :D
http://leteckaposta.cz/479682447
Děkuji za turnaj, bylo to dobře zorganizované, chválím a těším se na další.
-
Díky za dema a videa. Medaile jsem rozdal, jen jsem u někoho nedohledal účet na fóru, tak se prosím hlaste. VIP kódy rozešlu kapitánům během dne.
-
Bude ešte niekedy knife turnaj?
-
-
Citovat:
Původně založeno
Does
Nechápu co je za problém - dema stačilo nahrávat od live, tak to funguje na každém turnaji a nerozumím tomu, jaký je rozdíl v tom, jestli začneš nahrávat ve 13:55 nebo ve 14:00. Lagovat nemělo co, servery byly úplně čisté, ping taky ok a hlavně je zvláštní, že si na lagy nikdo ve hře nestěžoval (až na jednu výjimku, která měla problém s PC). Připomínky považuji za irelevantní a myslím si, že umístění mimo očekávání se dá prezentovat i jinak.
zajimave ze muj team mel pres 60 az 50 ping i semnou
-
fattal ty bys mel co nejmin psat, nam to proste lagovalo nedivim se ze i Jolo nesel na ten turnaj bohuzel jsme prisli jako zalagovany team, urcite by to pro vas neskoncilo 12:2 :)
-
To máš pravdu, keby sme sa snažili celý zápas tak to mohlo skončiť aj 12:0 ;) Ty si myslíš, že lagy si mal iba ty a nikto iný. My s bastardom sme ešte k tým menším lagom servera museli natáčať frapsom a ten zápas si kľudne môžme zopakovať s tým nemáme ani najmenší problém.. Ale serme už na tie hádky...
-
Děkuji za povedený turnaj, rád sem se zúčastnil.
-
Citovat:
Původně založeno
re1ease
fattal ty bys mel co nejmin psat, nam to proste lagovalo nedivim se ze i Jolo nesel na ten turnaj bohuzel jsme prisli jako zalagovany team, urcite by to pro vas neskoncilo 12:2 :)
Před turnajem si měl slušný kecy a teď si akorát neunes prohru a jestli si myslíš, že Fraps neovlivňuje lagy (Protože tvůj tým měl evidentně jedinej lagy.), tak se pleteš.
-
Pletieš sa, pretože po tom ako sa dohrali skupiny a začali sa nove zapasy server kde sa hralo lagoval neviem čo za hosting ste mali ale prve 2 zapasy mal každí o 10 - 20 ping vačší a každí sa sekal a plus niektorí jedinci nahravali cez fraps takže napríklad ja s pingom 50 - 60 a fps 60 som veľke hovno mohol odohrať ;)
-
Je pravda, že na kotelne mám ping 15 a na tých serveroch som mal 30 ale nijak sa mi to nesekalo... Každý to mal ale inak :P
-
fattal ja se ani trochu nedivim ze te nemusi hraci jen machrujes v pohode pristi turnaj jak bude se samozrejme prihlasim a bude uz vse jinak jen jsem to bral na lehkou vahu, mel jsem team team na 2 veci :D ale nic jim vycitavat nehodlam snazili se prijdu z jinym teamem a to bude vypadat jinak, nebudu tu psat jako vyplakavaci decko co nedosahlo ani 3 mista buhuzel jsme prisli jako lagersky team co uz jinak v pohode ja chapu ze jste meli fraps ale rozhodne jste meli lepsi ping nez mi ale jak si psal nebudem se hadat.
-
No vidis ja to same, lagovali mi hraci jako kdyby jsem mel zapnuty fraps + v pc zajebane viry :D ale byl to pekny zapas to uznavam :D
-
Citovat:
Původně založeno
re1ease
fattal ja se ani trochu nedivim ze te nemusi hraci jen machrujes v pohode pristi turnaj jak bude se samozrejme prihlasim a bude uz vse jinak jen jsem to bral na lehkou vahu, mel jsem team team na 2 veci :D ale nic jim vycitavat nehodlam snazili se prijdu z jinym teamem a to bude vypadat jinak, nebudu tu psat jako vyplakavaci decko co nedosahlo ani 3 mista buhuzel jsme prisli jako lagersky team co uz jinak v pohode ja chapu ze jste meli fraps ale rozhodne jste meli lepsi ping nez mi ale jak si psal nebudem se hadat.
Neumíš si přiznat porážku od lepšího týmu a ještě si takhle na příště věříš? Všechno, co tady píšeš, sou jen trapný výmluvy.
-
Pokud vim ja jsem si stoho delal srandu tak nevim co mas za priblble kecy, a kdyz si to nepochopil tak bohuzel nemuzu za tvoji demencii :)
-
Citovat:
Původně založeno
re1ease
Pokud vim ja jsem si stoho delal srandu tak nevim co mas za priblble kecy, a kdyz si to nepochopil tak bohuzel nemuzu za tvoji demencii :)
Není se o čem bavit, s člověkem s takovym vyjadřováním to nemá smysl. Někdy se zamysli nad tim, co píšeš, pak postni.
E.: Kdyby sis z toho dělal srandu, tak teď neřešíš nějaký "nevýhody" a nemachroval do dalšího turnaje.
-
re1 už teď si věříš do dalšího turnaje jo :-D být tebou už nic nepíšu :-D
-
Re: Odpověď: [20.12.] Knife turnaj - diskuze
Citovat:
Původně založeno
re1ease
fattal si jebnuty nebo ho ze sebe hrajes? kdo tady psal o skillu? ten turnaj hrali my, tak si bez šance
Skoro ste nás dali, jen to chce pojest trochu chleba a určitě příště vyhrajete.
-
Aký máš zase problém? Dostal si 12:1 si slabý jak čaj tak choď spať a už radšej nič nepíš. Nechápem, čo sa vyhováraš na hráčov v tíme keď si bol z nich najslabší ty -.- Ale ten chleba môžeš skúsiť :D
E: Machrujem, ale som aj niečo dokázal. Ty machruješ a pritom si nedokázal nič :-)
-