Odpověď: Re: Odpověď: Re: Grab
Citovat:
Původně založeno
Giussepe
Můžeš mně to pravidlo sem postnout? Nikde ho nevidím. V pravidlech akorat vidím, že dozorci mají zakázáno zabraňovat ve vzpouře, což hitování i nedoplnění HP je. A když simon řekne at jdem k zadní stěně, já jdu a CT mi dá hlavu přes box ze mi zbyde 5hp, tak mi řekni kde jsem udělal chybu?
Simon a ostatní CT mají právo tě hitovat, KDYŽ NEPOSLOUCHÁŠ SIMONOVY PŘÍKAZY či ohrožuješ ... když tě někdo hituje jen tak, tak je to vůl.
Re: Odpověď: Re: Odpověď: Re: Grab
Citovat:
Původně založeno
Volume
Simon a ostatní CT mají právo tě hitovat, KDYŽ NEPOSLOUCHÁŠ SIMONOVY PŘÍKAZY či ohrožuješ ... když tě někdo hituje jen tak, tak je to vůl.
No, a přesně na hente voly je grab nenahraditelny.
Citovat:
Původně založeno
Giussepe
No, a přesně na hente voly je grab nenahraditelny.
amx_slap retard 95
Problem solved
Chápu, že je to pro vás zábavnější, když to můžete ovládat, ale buď to používejte jen když musíte, nebo vůbec. Simple.. (:
Odpověď: Re: Odpověď: Re: Grab
Citovat:
Původně založeno
Swagrid
Né, že by to tu bylo celý o palečkách, ale asi nebude náhoda, že jích máš 6 dolů co? Házíš špínu na bEcauseho, ale sám si špinavej jak kominík. Well played!
Hazím špínu ? On může házet špínu, ale já né ? Asi vám lezu do řemesla "kameramani"
Citovat:
Původně založeno
Kalerab
A nad tym zbytkom co som pisal (vid. vyssie) sa nepozastavujes? Lebo to je tiez vec ktoru by si nemal robit ale to ta zjavne ani neprekvapilo
Celkově bych se rád podíval na to co jsi natočil. S tím, že někdo někoho zdvyhá do vzduchu tu bylo řečí dost, to už mě ani nepřekvapuje, ale pozastavil jsem se nad tím, jak jsi údajně zaútočil na jiné CTčko sekáčkem a já jsem tě odhodil. Určitě zavolej do Novy, budou tam mít pro tebe místo.
Citovat:
Původně založeno
Mr.ADIO
Hazím špínu ? On může házet špínu, ale já né ? Asi vám lezu do řemesla "kameramani"
Celkově bych se rád podíval na to co jsi natočil. S tím, že někdo někoho zdvyhá do vzduchu tu bylo řečí dost, to už mě ani nepřekvapuje, ale pozastavil jsem se nad tím, jak jsi údajně zaútočil na jiné CTčko sekáčkem a já jsem tě odhodil. Určitě zavolej do Novy, budou tam mít pro tebe místo.
Tvůj styl ironickýho psaní mi říká, že se snažíš situaci trochu schovat, ale možná mi to jen tak příjde. Kalerab není jedinej, co si stěžuje na tvoje graby, co si budem povídat. Kdybych nebyl odpískanej za to, že jsem hodil jedno demo o tom, jak si admini dělaj srandičky a zajížděj vězně, tak točim aj tebe a věř mi, že by z toho byl celovečerní film, páč někdy to fakt přeháníš. Aktivních Jail adminů je teď momentálně "pět a půl" a i přesto se někdo nad využíváním grabu pozastavil a řekl si, že tady není něco ok. Tupelko - OK, Grifin - OK, Gustak - OK, Jerry - sem tam něco, Fizzy - taky občas na ten grab sáhne, ale nic kvůli čemu by se měl vytvářet thread.. pak jsi tu ty, kterej na ten grab sáhne minimálně 2x za kolo, což už se hráčům nelíbí a přesně kvůli tomu tenhle thread má už 8 stránek. Nikdo není svatej, řekněme si to na rovinu.. slap u spešlů taky nebyl zrovna OK, ale zrušilo se to a bylo po problémech. Nemusel z toho bejt tak obsáhnutej thread na fórku. Grab je prostě dlouhodobým problémem, ale řešení zatím není, páč nikdo "větší" to moc neřeší, což je chyba a kvůli tomu se do tohodle threadu furt píše a řeší se to a bude se to řešit ještě dlouho, pokud to zůstane nedotčený.
Swagrid out, peace and love.
PS:
Citovat:
Původně založeno Mr.ADIO
Forum hero. Myslel jsem si o tobe vic.
To mi nepříjde jakožto plnohodnotný vyjádření na věc, ale tvoje věc viď. To už musej řešit jiný lidi než já..