noblemar dostane ban, protože co začal intenzivně pracovat tak mu narostl nosánek až moc vysoko :doge:
Printable View
noblemar dostane ban, protože co začal intenzivně pracovat tak mu narostl nosánek až moc vysoko :doge:
petr_stanisevsky dostane ban, protoze zas poti nezmysli a zachadza do fantazie
noblemar dostane ban, protože už mě sere :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, protoze ho serem, ale on je lenivy sa uťierať :D
noblemar dostane ban, protože je drzej a toto by si neměl tady ke kamarádovi dovolovat bo i já umím být zlej.. :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, protoze napisal, ze som jeho kamarat. Mne to nikdy nenapisal
noblemar dostane ban, protože na své kamarády je zlý ale na lidi co jsou tu k němu zlý tak není jako je KOTEL & ZOID
petr_stanisevsky dostane ban, protoze ma poucuje co mam a co nemam. noblemar je
https://www.youtube.com/watch?v=h2mW39mJKvM
noblemar dostane ban, protože je Janek :gg: a nedonesl do pekla Dorotu Máchalovou :gg:
petr_stanisevsky dostane ban a potom ho zoberem do pekla za jeho spravanie
...vsetci sa zideme raz v jednej posteli... = v pekle
Kód:https://www.youtube.com/watch?v=YS3CxbfG3M4&feature=youtu.be&t=46
noblemar dostane ban, protože je to lhář a podvodník
petr_stanisevsky dostane ban za písmo
boneslash dostane ban, protože je neaktivní :-))
noblemar dostane ban, protože se to vymlouvá na blbost bo za něco podobného už tu dostal jednou ban hahaha
petr_stanisevsky dostane ban, protoze je jediny adept, nikto iny tu skoro nehrava
noblemar dostane ban, protože už je s těmi adepty otravný když sám je adept na BAN
petr_stanisevsky dostane ban, protoze sa asi potrebuje schladit v tomto teplom pocasi :D
noblemar dostane ban, protože by potřeboval dostat chvilku času aby si rozmyslel co vlastně chce psát za důvody na bany..
petr_stanisevsky dostane ban behom mrknutia oka, dovod sa vzdy najde. V tomto pripade dostane BAN zato, ze som sa musel rozpisat, aby som uspokojil jeho srdiecko ;)
noblemar dostane ban, protože se konečně začal snažit a našel něco co jsem čekal tradičně bla bla bla.. :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, protoze sa stara do mojho snazenia, nech sa stara do svojho :D
noblemar dostane ban, protože se vůbec ale vůbec nesnaží a to je od něj velmi nezvyklé když je právě ten co tu vymýšlel TOPky
petr_stanisevsky dostane ban, protoze "metaforicky" leze noblemarovi do kakaoveho venceka a on takych ludi nema rad
noblemar dostane ban, protože už je to trapné jak se tu snaží vymyslet kde jaký důvod pro ban..
petr_stanisevsky dostane ban pokial sa mu tu nepaci, popripade sa mu uz nechce hrat, clovek si tu zahra aj sam .D
noblemar dostane ban, protože teď ukázal že má nos hore.. :harhar:
petr_stanisevsky dostane ban, protoze niekedy sa aj pomyli, som az prilis dobry clovek a velakrat sa to zneuziva
noblemar dostane ban, protože jednou napsal zajímavou věc což je změna po dnešku +1 :-))
petr_stanisevsky dostane ban, protoze sa na druhom profile na steame malo snazi, stale tam ma iba level 8
noblemar dostane ban, protože sám nemá ani ten level 8 ale jenom 7 lvl hehe xdddddddddd
petr_stanisevsky dostane ban, protoze tu uz hram fakt sam a prestava ma to bavit, takto to dalej nejde
Noblemar dostane ban za doublepost a avatar. :gg:
boneslash dostane ban, pretoze:
1. uz sa na fore nehra
2. nechodieva sem
3. neodpisuje na steam spravy
4. nemeni si avatar na fore
5. nie je uz zeleny
6. zmenil si umiestnenie
7. nepridava prispevky, ktore by mali nejaku vuhu, zmysel...
8. ma 306 prispevkov, ale ako by mal len 1
9. na steame ma uroven 0
10. snazi sa zbalit dievca cez net
atd. Tento uzivatel je proste na Perma BAN
noblemar dostane baz za lež v 4., umístění změním.
boneslash nedostane ban, pretoze on sem aj tak nechodi a bolo by to plytvanie BAN-om na cloveka co ma aktivitu na fore, jak keby mal BAN
noblemar dostane ban, protože žádá o UB za kamiqa :harhar:
petr_stanisevsky dostane ban, protoze uz ho vidim
menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej... Peter kde si ?
noblemar dostane ban, protože toho frajírka nenechá vykoupat se v tom když sám ten ban chtěl haha :gg:
petr_stanisevsky dostane perma ban od Břitny za údajnou demenci (hlásil Gayrk) :laughing1: