boneslash dostane ban, protože podporuje clown fiestu od Gayrka :gg:
Printable View
boneslash dostane ban, protože podporuje clown fiestu od Gayrka :gg:
petr_stanisevsky dostane ban za clown fiestu o které tu píše.
boneslash dostane ban, protože zradil svou Esmeraldu KappaHD :gg: což je velmi šukantné/šokantné/mračkantné :gg:
petr_stanisevsky dostane ban za použití slov šukantné (sprosté), šokantné (paní Samčová-slečna Oňová) a mráčkantné (Maďarsko) :gg:
boneslash dostane ban, protože šukantné není sprosté slovo ale Maďarsko ano :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, protoze tu pise po madarsky a nikto mu potom nerozumie
noblemar dostane ban, protože je dneska kvůli němu u nás hnusně..
petr_stanisevsky dostane ban, protoze si myslis, ze sa vsetko toci len okolo neho.
U nas poobede tiez prsalo. Totalne hnusne. Musel som odparkovat na pumpe, kym prestalo prsat. Aspon som si dal pauzu pri kavicke :)
noblemar dostane ban, protože lže a poslal to ošklivé počasí až k nám ://
petr_stanisevsky dostane ban, protože sa zle sprava a este k tomu na seba prilolal zle pocasie
noblemar dostane ban, protože klame.. Protože ví že mám já pravdu tak se to snaží okecat
petr_stanisevsky dostane ban, protože o pravde toho vela nevie :)
Pravda je len jedna, ale dá sa všelijak vykladať
noblemar dostane ban, protože mě tu nebude psát o pravdě atp.. Kdyby raději našel něco jiného a zajímavého na BAN :harhar:
petr_stanisevsky dostane ban, protože je lenivy nieco vymyslet, ale druheho hecuje k vykonu :D
noblemar dostane ban, protože je taky lenivý něco extra originálního vymyslet kéž by byl kreativní jako je kreativní když posílá ty funny obrazky/movie..
petr_stanisevsky dostane ban, protože v paralelnom vesmire je na neho vypsana odmena 1.000.000 flušancov z mugadurangovej kozy. Co je penez jak mraky. Kazdy vesmirny hupatrozendrest by si nenechal taku odmenu ujst.
noblemar dostane ban, protože chce po mně večer vždy nějaké věci které bych nedělal nikdy hádanky nebo něco hledat či jiné věci když už jsem KO :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, aby si oddychol :)
noblemar dostane ban, protože za celé hodiny napsal konečně nějakou dobrou věc :happy:
petr_stanisevsky dostane ban, protože pekne veci skoncili a postel uz na neho vola: "Dobru noc" :D
noblemar dostane ban, protože na něj čeká taky postel ale bez ženy :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, protože do toho pletie zeny a to je vzdy zle :D
noblemar dostane ban, protože bez žen by to nebylo ono :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, protože po dlhom, dlhom, dlhom... case ma pravdu :D
noblemar (ne)dostane ban, protože uznal konečně že mám pravdu :happy:
petr_stanisevsky dostane ban za použití sprostého slova na M :gg:
boneslash dostane ban, protože je Bastien a ne Esmeralda :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, protože novy den prinasa nove prilezitosti :D
noblemar dostane ban, protože >>> http://csko.cz/forum/showthread.php?...l=1#post505082
petr_stanisevsky dostane ban, protože hodil rukavice do ringu. Napis miesto, cas a vyriesime to pastne :D
noblemar dostane ban, protože mě chce vyzvat na souboj titánu :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, protože suboj nepotvrdil ani nenapisal ci vobec bude. Tento chalan si zasluzi uz len z toho dovodu, ze kasle na vsetko :D
noblemar dostane ban, protože nechápe že já nepotřebuji souboj stačí takhle lusknout prstem a budeš vyřazený DARKem :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, protože tu pise rozpravky na dobru noc :D
noblemar dostane ban, protože mě nebude psát že tu píši nějaké rozpravky pfff
petr_stanisevsky dostane ban, protože na kotelne je len jedna pravda a to taka, ze kazdy si pravdu vymysli sam :)
noblemar dostane ban, protože nechci být rušená při sledovaní Czech vs Canada https://www.twitch.tv/playhearthstone
petr_stanisevsky dostane ban, protože pise o sebe jak o zene a pritom je chlap. Nieco sa zmenilo co sme spolu pisali ?
noblemar dostane ban, protože si nedá říct a musí nenápadně rušit spamem uličník jeden slovenský :gg:
Gaytr dostan ban, protože zneužiju práva.