noblemar dostane ban, protože jak moc pracuje nemám tady žádného společníka jak na steamu/forku na spam.. ://
Printable View
noblemar dostane ban, protože jak moc pracuje nemám tady žádného společníka jak na steamu/forku na spam.. ://
petr_stanisevsky dostane ban, protože sa chce vycekat z BAN-u, lenze sme nekompromisny a BAN mu dame aj tak :D
noblemar dostane ban, protože mě usmrtil ve hře a ještě mě chce banovat pfff
petr_stanisevsky dostane ban, protože dnes je uz utorok a specialne dnes dostava BAN kazdy Peter :D
noblemar dostane ban, protože se tu vymýšlí své mega pohádky ze Slovenska :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, protože nema rad slovakov :D
noblemar dostane ban, protože se zase někde fláká a dojde beztak kolem půl noci.. :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, protože predpoveda zaujimave situacie a v minulosti boli za take veci ludia upaleni :D
spal som = funel som do vankusa
noblemar dostane ban, protože nemá co spát přes den ale v noci :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, protože je stale doma a praca mu nic nehovori. Pre neho je to cudzie slovo :D
Viem, ze pracujes, ale nedalo mi to :happy:
noblemar dostane ban, protože mě dneska stalkoval na csku a znervoznoval mě xd
petr_stanisevsky dostane ban, protože si neplnil v hre svoje povinnosti, miesto toho behal po mape jak zdivocele zviera :D
noblemar dostane ban, protože ta jeho nová hra pro jeho hráče je tak těžká že ani neví co to tak může být HAHA
petr_stanisevsky dostane ban, protože odmietol jak poziciu vymyslaca, tak hadajuceho, preto bude lepsie ked sa do toho nebude miesat. Takto si da pauzu na par dni :)
noblemar dostane ban, protože má pravdu nechtěl sem mít nějaké starosti další kor když tu člověk nemá jak to moderovat nejlepší na tkaové soutěže by byl nějaký mod..
petr_stanisevsky dostane ban, protože v poslednej dobe si spájam slovo "výhovorky" z menom Peter Staniševský :)
noblemar dostane ban, protože už mě s těma jeho vyhovorkama sere :fyou::fyou::fyou::fyou::fyou:
petr_stanisevsky dostane ban, protože budem potrebovat naskok, ked po mne vystartuje s tym stareckym behom :D
noblemar dostane ban, protože Petrovi docházej nápady co tu psát jelikož ve dvou hrát hry je nudá krom Uprchlíka kde jsou lidi KURVA
petr_stanisevsky dostane ban, protože k---- sa neříka !
noblemar dostane ban, protože kurva se říká a kde ..
petr_stanisevsky dostane ban, protože aj napriek upozorneniu porusuje pravidla !
noblemar dostane ban, protože nemá oprávnění mě upozornovat není moderátor a natož tak admin...
petr_stanisevsky dostane ban, protože si mysli, ze je nedotknutelny, lenze na kazdeho raz pride cas
noblemar dostane ban, protože jsem řekl dost a konec..
petr_stanisevsky dostane ban, protože sa mi nepaci jeho nick odzadu "yksvesinats_rtep" No fuj !
noblemar dostane ban, protože nechce si dát rename na turbo_pisulak
petr_stanisevsky dostane ban, protože uz nevymiena svoj avatar jak kedysi
noblemar dostane ban, protože mě nutí změnit avatar jelikož si furt myslí že tenhle krásný avatar porušuje pravidla.. :harhar:
petr_stanisevsky dostane ban, protože som ho este nevidel hrat "jailbreak" a to hraje kazdy jeho priatel :)
noblemar dostane ban, protože jailbreak je pro děti funny mod a to už není naše věková kategorie..
petr_stanisevsky dostane ban, protože zo seba robi dospelaka, mozno dochodcu :D
noblemar dostane ban, protože je opět zase jako dříve drzej jako opice.. :-))
petr_stanisevsky dostane ban, protože sa tu netoleruje vlastny nazor BODKA
noblemar dostane ban, protože je kokos..
petr_stanisevsky dostane ban, protože potrebuje oddych, dochadzaju mu napady :teehee:
noblemar (ne)dostane ban, protože jednou má zase pravdu ono furt jenom psát ve dvou je už únavné docela.
petr_stanisevsky dostane ban, protože sedi len za pocitacom a treba si vecer zajst do spolocnosti.
Mensia priprava :D
https://www.youtube.com/watch?v=zmRUQHILz_o
noblemar dostane ban, protože je pomalej a přitom je to TURBO pisulak :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, protože sa vysmieva mojmu hendikepu