Fučantné a kopeček odfučel pryč a tudíž je můj
Printable View
Fučantné a kopeček odfučel pryč a tudíž je můj
Ale dofučel až ke mně. :)
A teď se odteleportoval ke mmě hh
Teleport doesn't work, do you want to fuck yourself?
Je můj!
Kopeček ti zničilo Rusko a už není :gg:
Putin mi ho vrátil jen proto, že bude naživu. :gg:
Kopeček se zabavuje a dává se do úschovny ke GAYkonovi
Gaykon je můj dobrý přítel a u Bohumína se stěhuje do Budějc. :)
Od kdy? Kdepak i kdyby byl, tak nemáš nárok na nic.. Kopec si stěhuji neznámo kam a nenajdeš ho.. :gg:
Stačí dát první a vím kde je, u pana MrJack. :gg: :gg: :gg:
Schovaný je a to u tebe doma ve sklepě.. :gg:
V tom případě víš, že tam je schovaný unesený admin team Kuželny. A Kotla šlo unést lehce. Teď mám ve sbírce nejenom kopec ale i Petra. :gg: :pif: :gg:
Avada hovada na kopeček a je víš kde.. v číči :gg: ne dělám si srandu bo je teď můj
Koprakek mi ho vrátil a tobě zablokoval účet. :gg:
HAHA :gg: tak já na tebe pošlu Břitny a ti dá block a kopeček bude můj :gg:
Silnější je defender, mám kopeček. :gg:
Dobřře bobře, posílám GAYkona aby ti ho zabavil a dopravvil ho ke mně :gg:
Ten ale byl tak opilý že ho ani nevzal. :gg:
Jo no, to jsem tam poslal toho pravého pana GDE mám pivo no.. :gg: No nic tak si ho vezmu sám a je můj :gg:
Ale nezapomenu, když kdysi měl ledový čaj, asi po kocovině. :gg: Mimochodem si beru kopeček. :gg:
Takže dneska při deštivvém počasí se ti kopeček odplavil do Maďarska za Sumčem :gg: a tudíž není tvůj ale jeho :gg:
To nevadí, ten ať si ho v autobuse nechá, i když, zrovna se nekouká. :gg: Mám ho. :gg:
Kopeček se přeřsouvá za Sumčem na SLovvensko :gg: takže už není tvůj :gg:
Ten na něj nemá ani čas. :gg: U mě je found. :gg: :gg: :gg: :gg: :gg: :gg: :gg: :gg: :gg: :gg: :gg: :gg: :gg: :gg: :gg: :gg: :gg: :gg: :gg: :gg: :gg: :gg: :gg: :gg: :gg: :gg: :gg: :gg: :gg:
Kopeček zabavuji a přřesouvám pryč k sobě :gg:
Kopeček byl nalezený někde na Kajmanech. Můj. :gg:
Kopeček přepravený bo Bastienovi garáže na busy :gg: tudíž můj a ukraden.. :gg:
Nalezen v cs_rio, neřeknu kde. :gg:
Kopeček nalez na nové lokaci de_inferno :gg:
To bylo dobrý, schovat ho na mrtvý Zombie Apokalypse :gg: Ale zapomněl jsi že se o něm zmiňuje na Discordu a já ho tam našel. :o :laughing1:
Já bych ten kopeček schoval nejraději k tobě do sklepa, ale to by si měl lehký a proto ho schovám jinám a je můj :gg:
Lehký tak jako celý admin tým Kuželny u mě ve sklepě? :gg: Jinam? Myslíš na cs_hawai? :gg: Je můj! :gg:
Kopeček odeslán na měsíc a teď není ničí.. :gg:
Aspoň je klid a válka skončila?
Ne ta nikdy neskončí, musím být králem kopečku. :gg:
Bitva skončila, ale válka ta nikdy nekončí a pokračuje se.. :gg: Kopeček si beru a bude schovaný u GAYkona nebo Sumča doma :gg: Vyber si a do té doby je můj :gg:
Vybírám si Max Payne :gg:
A mimochodem, je můj. :)
Schovávám pod postel :gg: je můj
Přes co si dělal ten steam podpis?
No než mi to řekneš, tak si beru kopeček. :gg:
Až mi vrátíš trvalé kopeček tak ti prozradím nějaké ty triky :gg: do té doby je můj :gg:
Jsem ti ho vrátil, ale teď si ho zas beru. :gg: