Niekto tu nema vkus na superhrdinov
Printable View
Niekto tu nema vkus na superhrdinov
mě se líbí jak je arogantní :D
nab
Jo a okrem toho nic nema, nanic superhrdina
Jako myslíš schopnost? E: je to jakoby miliardář a udělal si oblek :D a je inteligentní : idea
h ja mel v podpisu holku co si myje zuby ale vypadalo to jako by na ni nekdo strikal, melo tam pixel na pixel, a on tu ma 10 m podpis a mod nic .......:[
Je to marvelacka nepodarena verzia batmana ajtak
h ale Downey to zahraje vzdycky dobre aj kdyz je zfetovanej :D
souhlasím s Unihocem :DDD E: bateman to neni.:D a batman je jako darevil :D Iron man je jen oblek bez obleku to je člověk Bateman ten aspoň byl cvičení na boj bez zbraní..... Downey by bez obleku nic neudělal.
Výška signatury může být maximálně 180px.
presne
Batman je rovnako clovek bez obleku ako ironman. Ale tak ironman sa na batmana nechyta ani zdaleka ;)
No tak iron Man zas umi líbat barman ne :D a bát mam zas má to auto no prostě mám radši iron Mana :D ...
uprav si podpis nebo ban
Batman ma aspon skutocnych nepriatelov proti sebe a filmy su na vyssej urovni (najmä Nolanove) ako filmy o iron manovi
batman vs. ironman
Batman : Namakany miliardar, dobry oblek, rychle reflexy, styl bojovani 8 z 10.
Ironman : Zfetovany miliardar, nevim jestli je namakany, ale asik moc ne, bez obleku by si ani neuprdl, zkonstruoval ten oblek, styl bojovani 4 z 10.
Bez obleku by dostal na drzku, ale zase s nim by byl ve vyhode vuci Batmanovi, ale nebylo by to poprvy co by batman stal proti silnejsimu a lepe vyzbrojenem protivinikovi.
buk
jo
bez obleku by dostal ale tak mě se líbí :D Iron man i batman ale prostě sem si tam dal iron mana ....:D
E: Idea i batman je kreslený.....:D
buk
jo anketa
tak pardon -..:D za CHYBU
tyk tak
doufam ze se pod ni podepises
ney
yen
ying
mozem zobrat ironmana na prechadzku do kovosrotu?
#zase vedu
# vysiel z mody :)
Kono jaký oblek chceš?
buk
moc luxus na tebe
jo