Odpověď: Re: World of Warcraft
Pre náročnejších twinstar? :D si robíš asi srandu nie? Na Twinstare som hral asi pol roka, čístý shit polka vecí nejde, preboho veď teraz tam ešte neni otvorený ani icecrown... Ak hrať wowko tak JEDINE na offi, inak to nemá význama hru si vôbec tak neužijete :) Hru aj s datadiskamy kúpite v akcii tak za 40e no a mesačne to vychádza tuším 13eur... :)
Burton mam 18 mas pocit ze mam cas a peniaze kupovat si offik wowko? tez hram na twine a ze tam nejde icc no a co trvam im to dlhsie ale lepsie jak anthoria co nevyfixuje polku veci a dava cata rad by som mal MoP ale neni prachov tak hravam twin no a ? :D
Citovat:
Původně založeno
JoXiX79
Ja do rezervy mám preplatené 2 roky :D
Panebože a co když tě to prestane bavit ? :D
Odpověď: World of Warcraft
potom zisti aky je to debil :-D :-D
Příloha 2256
sem odnekud vyhrabal :D
ale čo si kámo 13e na mesiac je nič :D veď to zarobíš pri brigádnickom plate za 5hodín, proste je to nič :D a zober si hrával som to denne tak 8hodín :D takže cca 200hodín mesačne čo vychádza 0,065eura na hodinu! no nekúp to :D
jojo ja na twinu tamten obrazek sem vytahl jeste z doby na offiku jenom :D
attachment nefunguje, daj to tu znova alebo na q3.cz :-D chcem sa pozrieet :-D
Burton ja nehovorim ze si nato neviem zarobit alebo zeby nato nemam peniaze ale mam pocit ze ked su free servery aj ked mierne zabugovane tak viem lepsie minut tie peniaze ako davat ich na hru.... ja tiez hram na twine kto je tu z hordy?