Odpověď: minecraft lets play
Nemusi to byt posledni post je to offtopic tkze je to uplne jedno jen kdyz se mluvi k tematu ja crafak beru jako tatku lets playera :D a je to takovy vzor kam bych to chtel aspon dostat i kdyz to se nestane jinak uz jsem si pripravil ten tutorial na wheat farmu bude lehka nenarocna na material bude poloautomaticka musis jen sazet tkze je to dobre muze to byt klidne na 100 pater to uz bude na vas ja vam ukazu asi 2.. A zbytek je furt dokola..
Jaky toceni obrazu? Myslis kvalitu? Jinak dekuju :) na kvalite furt pracuju koukam na navody jak vylepsit video az na vrchol ale je to celkem tezky a vazne se snazim
zkus méně říkat takové to nervozní ou ooo a podobně, jinak je to moc dobrý
Dekuju knoxi jak rikam jsem v tom novacek a jsem nervozni u toho hodne ale budu se snazit diky :)
Odpověď: Re: minecraft lets play
Citovat:
Původně založeno
DarkAspecT
Poslední post:minecrafak má hodně odběrů kvůli svým failům a svýmu vtipu,takže asi tak:-)
Hlavně hlas :DD
Hlasem se nesnazim takovy hlas mam normalne a menit ho plastikou nebudu :D
O tom nic nevim a nikdo si na to zatim nestezoval me to nic takoveho nedela..tkze nvm jak to spravit..
No jo tyvole haluz :D u tohodle dilu uz to mam po 2 to prvni jsem kvuli tomu vymazal a dal tam nove nvm co s tim na tom youtubu delaj omg pred chvili slo uplne normalne..
Ted uz nejsem na pc zejtra se to pokusim ve skole spravit..
Citovat:
Původně založeno
Slunicko
Hlasem se nesnazim takovy hlas mam normalne a menit ho plastikou nebudu :D
To nikdo nechce;)
To jsem rad..uz vim co tam dela problem je to tim sizerem mam tam neco spatne nastavene pristi video uz bude ok bude v HD and awesome doufam :D