Když mě označí za trotla nebo další výrazy co má, já se nad to povznesu. Ale když to občas používá na hráče na jailu, tak to neni asi správné. Já věřím, že vše se dá řešit bez urážek a vulgarity. Musím souhlasit s virginem. Boomr+brouk je nejlepší.
Printable View
Když mě označí za trotla nebo další výrazy co má, já se nad to povznesu. Ale když to občas používá na hráče na jailu, tak to neni asi správné. Já věřím, že vše se dá řešit bez urážek a vulgarity. Musím souhlasit s virginem. Boomr+brouk je nejlepší.
@Grey Promiň je to tak. Smoker prostě nutí člověka k neaktivitě což je na zm to nejhorší co může bejt. No a ty při lovu možná sedíš někde na římse zatím co na tebe lítaj střely z bazuk no jestli je to dobrá taktika je na tobě, ale to že tě sundá na římse nějaká střela z BZ zrovna dvakrát lovcům neuškodí. Jen tak někdy mrkni co si berou za zm hráči, co nakazí nejvíce lidí, nebo co maj nejvíce fragů. Zjistíš, že smokera si nikdo nebere a když tak jen někdy. Většina hráčů si bere zm podle situace. Nejlepší je Bhop rychlej, silnej. No a když je potřeba tak si hráč vezme neviditelku, smokera, boomera prostě podle toho co situace vyžaduje. Ale brát si smokera od začátku nebo na lov je totální nesmysl protože prostě při lovu do tebe šijou takže ani nemáš čas na nějakou římsu vylézt. Se k tý římse dobelháš a v tu ránu bum raketa nebo ti někdo ustřelí palici. Ale to je všeobecně známé. Ty prostě prožíváš nějaké záhadné vzrušení při tom, když se ti povede někoho vytáhnout. Jsi určitě šikovnej a stane se a povede se. No tak ti ho nakazí někdo jinej. Kdybys vzal bhopa a snažil se uděláš jich třebas pět nebo i víc. Jenž to ty nevidíš a tak si pořád bereš smokera. Smoker je strašnej jidáš.... nabízí výhodu, díky který hráč přestane hrát, takže mu pak chyběj body a Xp.
Ty se snažíš dostat při lovu se smokerem někam na římsu a když se tam dostaneš jsi mrtvej já oslepuju s boomerem lovce a ještě za to mám body.
Tvoj nazor, mesiac dozadu sa hral brambor, vytiahol som ta z toho potrubia zo skaly a hned si pisal nieco ze "Nenavidim ty idioty co celou dobu sedi na skale a...". Ano, nemam dokaz, ale tu ide o nieco ine. "cukr" alias E.T. (alebo aky mal predtym nick) patril k topke na zombie a to hraval cisto s neviditelkou. Shinigami hrava za bhopa a smokera, a takisto patri k top zombie, Aizen hrava za healera a bhopa, takisto jeden z top hracov. Ja hravam aj za smokera, aj za bhopa, ale bhop je pri love k hovnu. Nechaj tak, toto by bolo na dlho rozoberat.
No a ty zas adminuješ jen proto aby ti ty vulgarity, nadávky a sprosťárny v klidu procházeli. Buben je dobrej a nebezpečnej hráč. Takže jeho názor co se týče hry má větší váhu, než slovo člověka, co tu hru neumí.Citovat:
Je pod mou uroven se bavit s nekym, kdo si koupi steam jen pro to, aby tu mohl adminovat.
Bawsone tvůj problém je v tom, že ty asi nerozumíš větám a jediné co umíš je odpovídat otázkou, v lepším případě odpovídat úplně na něco jiného. Ano, je to pravda. Jelikož se mě zdalo, že na DR chybí admin, tak jsem si ho pořídil. ALE, já na rozdíl od tebe se nepovyšuji nad hráče, nenadávam jim a nenarážím na jejich věk, nedej bože hlas. Jestli chceš, dám si tu práci a vše co jsem tady psal dohledám v chatech. To nebude špína, protože jako špínu považuji věc starou půl roku. Já jsem se do tohoto tématu nechtěl pouštět, ale už mě dopaluje jak se chováš na servru.
No to je dobrý ty jmenuješ za co hrajou hráči když lov není :D. Tak jsem měl dojem, že se bavíme o lovu. No a pokud si při lovu berou smokera no tak je to jejich věc. A pro mě jako pro lovce plus, protože ty máš jeden pokus na tý římse mě chytit než tě sundá nějaká bazuka (pokud se na tu římsu vůbec dostaneš).
E.T patřil k top??? Nikdy jsem ho neviděl se skorem větším než 30. Tak máme každej jinou představu. On šetřil pět kol na infekčák to bylo jediný čim si ho člověk mohl zapamatovat. Nekupoval si vesty, nekupoval miny jen aby měl na ten infekčák :D. Takže byl furt zm a za zm se body sháněj těžko.
Opravdu se někdy rozhlídni, žádnej top hráč si prostě smokera nebere. Každej komu to pálí má Bhopa. Těm kterejm to pálí víc si berou zm podle situace. A když jsou uplně mazaní tak si prostě vemou boomera koupěj si brouka po smrti a během lovu devastujou soupeře a ještě jako bonus dostávaj za oslepení body. (ono to funguje i když lov není)
Myslim, ze boomer neni macka, aby mal 10 zivotov, cize aj ty mas jeden pokus. Smoker nema jeden pokus, ale 15 (myslim), takze pokial nemas bazooku a si oslepeny, tak..
E.T. patril k top medzi zombie, kedze tam nehrava/nehravalo viac ako 10 schopnych hracov za zombie.
Vravim, nerozoberajme to, aj tak sa nedhodneme, pretoze kazdy ma iny nazor..
Máš pravdu a já ti smokera rozmlouvat nehodlám, mě se taky kdysi zdál dobrý, no je to tak, že ani smoker nemá 10 životů a těch 15 pokusů při lovu těžko použije, když umře při prvním nebo do prvního použití. Ale to vážně nemá cenu rozebírat. Tobě učaroval a s tím já těžko něco udělám. Jakákoliv zombie do které se při lovu stříli se může sotva hnout natož aby střílela jazyk to platí i pro boomera, jenže on po smrti vykoná víc práce než za života a ještě hráči přinese body. Je mi líto, že to nevidíš.
Dnes som sa napojil na army a nakazil som ta, takze asi nebude az taky zly. :)
Zase mícháš housky a buchty. Bavíme se o lovu. Smoker někde uplatnění má zm army je určitě dobrej příklad. Ale na lov je prostě k ničemu když nemůže tahat lidi a i kdyby někoho přitáh prostě chcípne. Smoker je zlo pro hráče samotné, kdybys používal i jiný zombie tak jak situace vyžaduje určitě bys neměl radost, že jednou za tři měsíce nakazíš virginse.
To bol priklad, ale ako vidim, ty si to nepochopil, ja dokazem lovcov nakazit aj so smokerom, samozrejme teba nie, pretoze sa proti tomu vies branit, ale polovica lovcov nie. Ty sa "bojis" boomera, pretoze sam s nim vies dobre hrat a mas pred nim respekt, ja napriklad boomerov pri love ani nevnimam.
Podívej se používej si co cheš, ale prosím aspoň to nedávej jako radu z pozica admina. Je to špatná rada, při lovu do smokera stříli takže tahat nemůže, stejně tak jako slepej lovec nemůže lovit. Je sice hezká spolupráce smoker+boomer, ale jen když je jeden lovec a ne když je lovců víc. to prostě maj zm problém se rozběhnout natož někoho tahat.
Podívej se používej si co cheš, ale prosím aspoň to nedávej jako radu z pozica admina. Je to špatná rada, při lovu do boomera stříli a nedostane se k lidem, takže oslepit nemůže, stejně tak jako pritahovanej lovec nemůže lovit. Je sice hezká spolupráce smoker+boomer, ale jen když je jeden lovec a ne když je lovců víc. to prostě maj zm problém se rozběhnout natož s k někomu dostat a oslepit ho.
Zabitím zombíka bazukou (a neviem či nie aj granátometom), dostáva klient 2 killy miesto jedného, tým sa vysvetluje zdanlivo neuveritelne vysoké skóre takzvaných "VIP Rambov".