Pokud má někdo problém s heslem, zkuste:
1)
Do konzole vepište postupně:
password xxx
connect ip
2)
nebo na jeden řádek:
connect ip; password xxx
3)
Přidat server do oblíbených a zadat heslo při vyzvání.
Printable View
Pokud má někdo problém s heslem, zkuste:
1)
Do konzole vepište postupně:
password xxx
connect ip
2)
nebo na jeden řádek:
connect ip; password xxx
3)
Přidat server do oblíbených a zadat heslo při vyzvání.
Opravte HLTV nejako nefunguje....
Na jakem serveru?
Tak vám děkuji za kontumaci remix a tuborg :))
Kvůli problém si připojením, se pokuste připojit na tento server. Jedná se pouze o skupinu B a to příkazem do console: connect csko.cz:27203; password knife22
Zápasy teamu Hs.1 vs FK se přesunují na 19:00 a ForFun vs GeniusTeam na 19:20.
Prozatím :happy:
Po radě si zkuste vymazat config ... třeba to pomůže pro připojení.
Smooke někam zmizel tak nevím, jak je na tom skupina B,
Furt nic :D
Takže nakoniec sa turnaj zruší? či bude budúci víkend či jak?
Prej turnaj sa ruší, je v tom zmetok :D:D::D:D:D:D:D
Takže.... knife turnaj se nám dost nevydařil a to v podstatě kvůli dvou věcem. Polovina hráčů mi psala, že se nemohou připojit na server kvůli heslu. Servery bych dal bez hesla, ale v systému turnajů to nejde nastavit. Druhá věc je dozor adminů - admini Smooke a Fake se během turnaje odpojili. Server skupiny B se tedy automaticky vypnul. Za Fakeho to vzal neplánovaně Jolo, ale tam zase byly nějaké časové posuny. U mě na A to prakticky probíhalo podle plánu, až na to, že se někteří nemohli připojit a tak soupeři vyhrávali kontumačně.
O ceny nepřijdete. Pracujeme na formě soutěže na knife serverech, kde bude mít možnost každý se zúčastnit. Během dneška, nebo zítra ji zveřejním.
Díky všem hráčům za pochopení a Konovi za čas a trpělivost při hlídání serverů.
to je moc :D :D
Proběhlo tu už několik turnajů a problém s připojením jsem nějak nezaregistroval. Na serverech s heslem tu hraje denně přes 100 hráčů a nikdo problém nehlásil. Mají všichni steam nebo cs stažené z kotelny?
Většina hráčů měla Steam, ale i NS hráči si na to stěžovali, jestli mají cs z Kotelny netuším. Prostě jim to vůbec nebralo heslo.
Pokial si dobre pamatam, tak rovnaky problem mala aj Lucka, ked robila tiez knife turnaj. Nefungovali hesla.
To uz je rok zpatky asi. Od te doby probehlo uz nekolik turnaju. Tam byl asi jiny problem.