-
Re: de_nuke - rampa
to by ses divil jak to jde, jen to chce nemít over.. já sem lama, takže když jsem za CT a T obklopujou spawn tak tam sám nic nezmůžu, když je proti mě easyy, pták a další 3 top hrači na serveru.. kdyby šel easyy nekdy k CT tak by hold neměl 209:20 ale 150:40, ale pomohl by těm CTčkám aspoň ze spawnu.. s jeho skilem by zajistil že by Tčka nebyly stále u CT spawnu, takže by měli Tčka už trošku prostor na nějakej "kemp" a pak by ta mapa byla i vyrovnaná.. ale když tam 3 lamy fulloutěj zeshora z A, easyy to odstřeluje od A a další T to odstřeluje tim vnitřnim "tunelem", další 2 T sou na věži, 2 na Bčku a jeden odstřeluje ze spawnu tak CT nemůžou ani vylézt ze spawnu.. kdyby to tam jeden skiller prostřílel za CT, zalezl za auto tak tam vydrží stejně dlouho jako na A plantu za Tčka a hned by to bylo jiný :)
-
za náklaďákem to dlouho nevydržíš , stačí když na tebe mířej 3 awp , prakticky máš asi 3 místa od náklaďáku kde se to dá stříet a to je dost málo
-
když se tam nahrnete dva, tak už vás skoro nesundaj když to umíte.. je tam dobrý kemp místo u kola, kde ti je vidět jenom hedka, a když si skiller co sejme 10 lidí na 10 ran, tak je střílíš hned po respawnu, a to nemaj šanci.. seš tam líp krytej, než když odstřeluješ CT spawn, takže to tam jde upe v pohodě..
-
tak nevim mě se je vždycky dařilo lehce odstřelovat když sem hrál za T
on ten náklaďák je celej zajímavě děravej
možná máš pravdu , ale než se tam dostaneš ... 2-3 fullout na spawnu , pokračuješ chodbou , na konci další awp , vylezeš z chodby , nalevo v okýnkách další awp nebo v poslední chodbě k náklaďáku
-
Taky jsem měl přez 200+, ale si 80 zabití, takže to nebylo slavný ;) Jinak, jaky nakladak myslite v nuku? Ten u T spawnu?
-
náklaďák myslíme na de dust 2009.. karlos, jednou začla mapa a já byl CT.. okamžitě sem chytal awp a bežel za auto, měl sem snad 30:2 .. 5 min se ty dementní Tčka nedostali ze spawnu.. pak mě jednou sejmuli, 3 T se hrnuli těma oknama na CT spawn a už to je celý v řiti.. ale věř, udělat tohle easyy nebo pták, tak tam za tim náklaďákem vydržej třeba celou mapu.. chce to využít moment překvapení a nenechat se obklopit :D když se nějakej dobrej CT dostane k autu, tak maj Tčka dost velkej problém ho sundat.. v tu chvíli maj CT obrovskej prostor se nacpat na všechny kemp mista k T spawnu, a můžou mít over i CTčka.. ale problém je v tom, že prostě všichni top hráči choděj automaticky k Tčkam a pak je ta mapa o hovně..
-
To je fakt, já jsem většinou CT, ale né proto, že bych chtěl, ale k T mi to nepustí =D
-
No já chodim k CT ale už mě to přestává bavit , protože i mezi dveřma kde sem si nahnal top score už kempujou
-
tady asi moje nejpovedenější screeny kdy jsem byl zhulenej jako prase a nehorázně to padalo :)
http://www.2i.cz/19dbc1eb38 - btw, nebylo to s awp ale s AK
http://www.2i.cz/08cad0fa29
jinak těch skóre 200+ už jsem pár měl, ale jsem po formátu :X :)
btw ty bloky co jsou teď na d09 jsou nice
-
ty bloky na 09 sou uplně k hovnu
-
nový bloky na 009 jsou nice!!
-
jo když se tu dělíme o to skóre, tak tu mam taky něco.
Mapa nudná, ale skóre celkem dobrý.
http://2i.cz/33dad0fa29
easyyy měl sice lepší, ale s nim se rovnat nemůžu :)
-
ale zase si měl lepší ratio než on (:
jinak včera sem si našel dost dobrej kemp na dust castle xD
-
ale já nekempil :-D To že si hlíddám stanovené území neznamená, že kempim...
-
ptáááku přesně tak :D každej kdo mi řekne kemper, tak řeknu že pouze hlídám určité území a už mlčí.. :D uplně miluju tu hlášku :D
taky jsem měl screen na de_dust, což byla má první mapa, kde jsem byl lepší než easyyy, když jsme byli oba ve stejnym teamu.. škoda že jsem ho ztratil :D