Odpověď: Kotelna Cup Vol. III ?
Citovat:
Původně založeno
Acid
Bylo by fajn udělat stejný týmy jako minule, viď Sluníčko <3333 :D
jo jo ale mě můžete vyškrtnout, já už na to nemam :/ :D
vůbec nechápu jak tě mohlo napadnout slovo "liga" ve spojení s kotelnou :D ke všemu je tohle topic o MR15 5on5 turnaji :)
Citovat:
Původně založeno
Slunicko
jo jo ale mě můžete vyškrtnout, já už na to nemam :/ :D
Klamár.
Nic nezajímá :D
Citovat:
Původně založeno
kofi
Dělat ligu ve hře, která nemá absolutně žádnou podporu, je úplná kravina. Csko umřelo někdy v lednu s nástupem Gočka a já se divim, že na shifters se ještě něco hraje.
to GO som skúšal a čo ja viem grafika celkom ujde ale neni to hratelnosť ako 1,6 preto by som povedal že ludia by sa určite zapojili !!!
Citovat:
Původně založeno
fykseN
vůbec nechápu jak tě mohlo napadnout slovo "liga" ve spojení s kotelnou :D ke všemu je tohle topic o MR15 5on5 turnaji :)
vôbec nechápem ako nechápeš :) :-P a vyjadril som sa len k téme tak, že načo turnaje keď sa môže spraviť liga
Jinak to, co psal Naruto, s tim termínem. Souhlas, na konci srpna už by mohli být většina doma z dovči :)
Re: Odpověď: Kotelna Cup Vol. III ?
Citovat:
Původně založeno
heilig
to GO som skúšal a čo ja viem grafika celkom ujde ale neni to hratelnosť ako 1,6 preto by som povedal že ludia by sa určite zapojili !!!
Říkám ti, že 1.6 se nehraje a dělat ligu na portálu je úplná demence ...
To ze uz nemam prava nemeni nic na tom, ze se rad zustacnim na tom dohledu jak jsem sliboval :)
Citovat:
Původně založeno
heilig
vôbec nechápem ako nechápeš :) :-P a vyjadril som sa len k téme tak, že načo turnaje keď sa môže spraviť liga
liga je prostě totální nesmysl, tady je to zhola nemožný a já byl sám svědkem toho jak se hroutí ze začátku úspěšné ligy jako například es4u.eu, bpleague.eu, playsector.eu atd.
fykseN es4u padla kvôli blbosti majiteľa a bpleague tá sa ani nerozbehla.. a to tretie nepoznám ak by bola dobrá organizácia zabezpečené veci k tomu dalo by sa to rozbehnúť
len to chce xx ľudí čo by sa o to starali atď.. momentálne na cz/sk nahranejšia je asi sft
Bude teda něco? Minulej turnaj byl good tak snad bude novej
Re: Odpověď: Kotelna Cup Vol. III ?
Citovat:
Původně založeno
SkyF4LL
Bude teda něco? Minulej turnaj byl good tak snad bude novej
Podle vašich komentářů to moc good nebylo
Když někdo neznal pravidla a hned brečel...
Ale uvital bych, kdyby si to PinereQ náhodou rozmyslel... <33
Tak co Kofi ides do toho? ak ano kedy, radi ti pomozme