Odpověď: Volby do PS 2013
Tak slova jsem možná použil moc silná to uznávám, ale Filip v té debatě sice odpovídal slušně jak říkáš moc do slova neskákal, ale stejně ta historie - jak píše asi tyger..
Jinak nechapu že zatim podle předběžných výsledku má nejvíc hlasu ČSSD vubec nikoho neznám že by mě řekl že bude volit ČSSD prostě z té tuny lidi se kterýma jsem se bavil o tomhle, tak nikdo mě nezmínil ČSSD a to jsem si myslel že ty ankety jsou uvalené..
Jestli tam je nějaká romská strana, tak bych jí asi volil....
Re: Odpověď: Volby do PS 2013
Citovat:
Původně založeno
Johny Pampeliska
Jestli tam je nějaká romská strana, tak bych jí asi volil....
Romská demokratická strana
neobhajuje žádný mandát, strana získala 337 hlasů (obsadili 0 mandátů)
0,01 % :thumbup:
to je škoda ale....a já jim fandil :/
Tipovačko nevim co to hrotíš, že tenhle stát je v prdeli na 4 roky.....tenhle stát je totálně v prdeli na furt, tomu už nepomůže nic...žádnej politik neudělá pro ČR nic....krom malý domu..
Kdyby každý volil Korunu Českou, tak by byl klid.
Re: Odpověď: Volby do PS 2013
Citovat:
Původně založeno
Johny Pampeliska
Tipovačko nevim co to hrotíš, že tenhle stát je v prdeli na 4 roky.....tenhle stát je totálně v prdeli na furt, tomu už nepomůže nic...žádnej politik neudělá pro ČR nic....krom malý domu..
:D presne presne. U nás to bolo tiež tak. Radičová dala dokopy nejaku posranu vladu a padlo to. Tak sa kazdy vratil k SMERu a kde sme? V tej istej sracke ako doteraz. Jednoducho tam budu stale tie iste paká z SK, resp. CR. Keby sme naozakj chceli zmenu, tak by sa musel zmenit uplne tento posrany system. Mame 1504984 stran, ale skombinuj to ako chces, vzdy z toho vide to iste hovno. Aj tak bude cela vlada posluchat tych, ktori maju prachu (J&T, Tatry mountains resorts, ten blb co vlastni Slovan a podobne hovada). Aby tu bola nejaka zmena, tak by sa do vlady museli dostat vsetci iba taki, ktori su 100% nepodplatitelni a vsetko by robili pre ludi na SK/CZ a to sa nikdy nikdá nestane. Alebo by sa tu musela nastolit totalita jedneho cloveka (Hitler, Stalin...) aby on diktoval a drzal sa JEHO JEDNEJ VECI, nie stale robit kompromisy SK/EU, SK/J@T atd atd...mozno by to nebolo odveci...lebo system tak ako je teraz nastaveny, nezmeni nikdy nic poriadne, vzdy len zalepi hubu s nejakymi sladkymi recami ako sa "budeme mat dobre".
nezbyva mi nic ineho nez si nahrabat prachy a zmizet :D
to abych si ze svyho bytu udelal zahradu :D
To je sice hezký že říkáš, o tom brečení.....ale co změní nějakej kus papíru u voleb ? NIC.... Všichni tam nahoře jsou zmrdi do poslední a můžeš volit koho budeš volit, těm lidem tam nahoře je u prdele že budou větší daně, bude dražší elektrika, rozjebaný peníze za nesmysly...oni maj love a normální lidi jako jsme mi tady dole neřší, protože jsme pro ně jako mravenci co pracujou a to je naše práce. Proto jsou lidi ubrečený v tomhle státě a brečí u piva v hospodě, doma, na různejch forech a tak. Jediný co pomůže, je vstát a vyrazit do ulice s holejma rukama, ale to se nestane protože lidi jsou posránkove a zase se vracíme k začátku, to radši budou doma špačkovat u toho piva než aby něco udělaly a pak tu nemá bejt takovej systém jako tu je.... :o)
Jo přesně tak.... Hlavně češi jsou národ blbečků, ty nikdy nedrží za jeden provaz, dokud náš národ bude mít chleba a vodu a nebude chcípat tak každej bude jenom hejtovat s rukama v kapsách, ale nikomu nedochází že tenhle systém nic nezmění a k lepšímu nepujde, hold růžový brejle kam se podíváš. Když jsem byl v kriminále, tak se mi z tohodle optimismu zvedal jenom kufr a každýmu jsem se vysmíval jak je blbej. Když sebraly státním zaměstnancům prachy tak každej držel hubu a za rohem dělal ramena jak se na to může vysrat a přitom byl rád, že nedostal pohlavek doma od starý, aby šoupal nohama a krok s davem. V týhle republice drží rádoby lidi spolu když je hokej a říkaj si češi........PS: ale to musíme pochopitelně vyhrávat, jinak jsou hokejisti debilové co umí hovno že jo