Aj keby si bol neviem ako nasraty, tak ti to nedava pravo sem prist prudit nadavkami na kazdeho co sa ozve
Printable View
Nevím co se tady řeší tohle je jasnej Aimbot! nedáte mu doufám unban, Kotle?
ja som tam tiez bol , a zamna nieco urcite ma , tak sa zbran nechova , a to ze mu trhla ruka ci co , to je premna lacna vyhovorka
Daj email poslem ti video to trhanie aby si veril :) mam to natocene priamo mysku a monitor
pozri tu sa riesi to demo a tam sa to ani mne nezda a to vobec .To ze doma natocis video kde ti to trhat nebude to je teraz samozrejme
xD prosim precitaj si tu spravu co som napisal :) pisal som poslem ti video to trhanie aby si veril to znamena ze aj to trhanie chapes ? :) ked neveris daj si nadstavenia v CS a na duck si daj koleckom dole nadstav si a odskusaj si to :)
co ma duck spolecne s trhanim crossu ?
Ja nwm uz ani co myslite myslel som ze lebo ja mam na kolecku ked potiahnem dole duck a ked to potocim viac krat to spravi a to tak trha myslel som ze to myslite : P
ale prave ze tu nejde o trhanie zhora na dol - viem co myslis , viem co je duck na kolecku ... tu ide o trhanie ktore je typicke pri aimbote a to s nejakym koleckom ani neporovnavaj
Hmm tak ptm netusim vobec co myslis v zivote som nemal kody tak newm ani ako to vyzera ked ma niekto AB preto je dobre si poyre co dal naposledy joseph koment co pisal kamarat Mr2ky presne ako on pise podla casu to skontroluj ak sa ti chce a uvidis ze som cisty jak lalia :)
Až tě na serveru chytnu tak ti ten ban stejnak dám. jasne AB
Ty si asi ten najbystrejsi admin zo vsetkych co :)? ked sa zhodlo asi 10adminov ze to nic neni a ty zacnes rypat zas :)
no ja ti ho dam taky pokud to uvidim
A preto chcem aby ma spectovalo asi 3ja 5ti admini ked budem hrat cela vec a uvidis vtedy ze nic nemam uz jak vam to mam povedat xD je to uz fakt na smiech :) normalne 5ti nech ma specktuju nech je tam joseph 3necky zoyer R3S a pampeliska a este aj KOFI a aj KOTEL seci chcem aby ste spectovali : ) fakt toto by bolo najlepsie :) fakt za dohodnite kedy budete mat cas a na mega pube napriklad budem hrat a vy spect :) A ked odpovies na toto len ze nemam cas a blablabla ze ti ho aj tak dam to len dokazuje ze ja mam pravdu a ty sa mylis co ma bude vzdy pekne hriat na srdci :) Peace