Naposledy jsem na něm byl tuším minulý týden a to nelagoval. Dneska večer na něm zahraju a dám vědět.
Printable View
Naposledy jsem na něm byl tuším minulý týden a to nelagoval. Dneska večer na něm zahraju a dám vědět.
Včera co jsem hrál, tak GG1 nelagovalo, na dvojce nikdo nebyl, tak odzkouším až bude.
Tak během te dnešní akce na GG2 to taky laglo. Sice 1 za mapu celkově ve 2 ze 3 map. Ale hrálo nas tam max 4, pokud to může mít vliv.
Lagovat to teda muselo i dřív, ale asi si toho nikdo nevšiml. Chyba bude někde v pluginu.
Jako laguje to průběžně furt, ale rozhodně to nejsou tak velké lagy jako v první etapě, kdy jsem to řešili. Já mám teď ale rozhašenej celej komp, takže sem to nepřisuzoval serveru a nikdo nic nepsal.
Dneska to řádně lagovalo. Dvojku sem zkoušel někdy minulý týden a nelagovala, ale bylo tam asi pět hráčů.
potvrzuji. Dneska jsem na chvili zavítal na GG a lagovalo to docela fest.
Včera opět pořádný lagy, a Kotle dej prosím Tě pryč mapu gg_justsnow. Je to jedna z těch novějších, ale je fakt blbá. Nikdo jí nemá rád a spoustě lidem se strašně seká, protože tam furt nalítává nějaký letadlo, je moc kemperská a nepřehledná. Dík.
Lagy při víc hráčích pravděpodobně způsobuje typ spawnování. Pokud to někdy nelaguje, tak jde možná jen o určité mapy, kde je málo spawnů. Kdyžtak sem vždy napište, na jaké mapě byly lagy.
ok, budu si psát seznam. Teď vím, že to dělá gg_aim_paranoia a gg_fy_inferno.
Hosting měnil nastavení sítě a omezili linku na serverech na 100mbit, takže to mohlo způsobit lagy. V neděli přidam dalších 100mbit, takže by to mělo být ok.
To už jsem slyšel asi 3x :D No uvidíme, k těm lagujícím přidávám gg_playgroundy, oba. A připomínám vyhození gg_justsnow. Dík
Když to bude lagovat, napište mi na steam. Takhle to řešit s 2 denním zpožděním nemá smysl.
Kotle, týden jsem tu teď nebyl, od pondělka jsem hrál dvakrát a oba dva dny silné lagy. Když Ti chci napsat na Steam, tak nejsi online, ale trhá to občas zase fest.
Už jste na něco přišli? Včera kolem deváté zase totálně zalagované mapy. Potvrdit může Zemi či Giussepe. Chvílema nehratelné.