Vy opravu chcete diskutovat o rangerkach na commandu?. Je to svinstvo uz ted. Kdyz to je nalevleny nejde to zabit a jeste se to ma buffovat?. To ze jednou nekomu nekdo utekl. Se hned musi menit postava? PROTI
Printable View
Vy opravu chcete diskutovat o rangerkach na commandu?. Je to svinstvo uz ted. Kdyz to je nalevleny nejde to zabit a jeste se to ma buffovat?. To ze jednou nekomu nekdo utekl. Se hned musi menit postava? PROTI
No tak to asi nehrajes comando.. No promiň, ale to prostě ono to je težké když ti tam je všude FS a sapp a každej zpomaluje takže stejnak to moc nejde hrat pak.
rangerky-PROTI Ono je to stejnak jedno stejnak toho comanda strefí a bude zpomalenej jako vždy takže to nemá smysl.
vesta proti slodown-PRO
Stačí, aby měl commando vestu proti slowdownu a bude skoro neporazitelný.
Vesta proti slowdown blbost ... a rangerky na comandovi taky k ničemu ... stačí mít cl_speedy na 1500 a budete rádi, když to budete stíhat na mapách :p
Větší rychlostí si proti FS, sapum, protům stejně nepomůžete :)
nejsu to prikazy na rychlost , su to len prikazy na nieco ako sensitivita otocenia cim mensie cl_backspeed tym dlhsie sa tocis doprava / dolava,,
Ja tiež používam 999 :D 1500 mi nejde ... a fakt tá vesta na slow by sa hodila ...
Už tak povětšinou nemají moc šancí normal classy se zbraněmi bez slowu zvlášt, když má comando full hp a obranu a do toho se jim vždy nacpe kevlar anebo notes, nedával bych ani evstu proti slowdownu ani vestu proti knifu, spíše bych něco udělal s tou destrukcí ;)
no malo :D na autodes neni nič :( a to je CHYBA ! :D ale aj vesta na slow :D na COD už ani poriadne nechodím lebo za comm sa už nedá hrať dobre teda aspoň ako to bolo než tu nehrali KIDI s fs tak to poviem :D od sappa nemám rád iba Lua a Belika :D a od prota iba dextera :D inak je to pohodička a klídek keď tam neni FS
Jediné čo si ako tak zahrám , je medic s nt5 , a platinamy min. 30 alebo pluky ...
Lumpe .. len to skús :D už dosť že máš sappa ktorý robí problémy :D začni hrať FS a nájdem si ťa a odkúsnem ti s monitoru :D