Re: SilenT/HNS, HNS TRAING ADMIN
Nevím, jestli to tak připadá jen mně, ale trochu mi tady ty reakce připomínaly tu dávnou žádost o unban .. Tedy, né obsahem, ale tím, že se Strikemanovi vpodstatě všichni vysmáli. A co udělal tehdy? Všechny nás poslal do pryč a už se to neřešilo. Tak jsem pořád čekal na onen moment i v téhle žádosti .. Jenže, když už Cháron napsal post, kvůli kterému by nás tu Strikeman mohl znovu urazit, naštvat se a odejít (shrnul všechno, co se tu za ty 3 stránky vyřešilo), tak se stal přesný opak. Strikeman zareagoval na všechno, co se tu o něm psalo a přitom nikoho nepohoršil, neurazil, ba ani nebyl vulgární. Já pořád věřím v to, že se člověk může změnit (ano, i za takhle krátkou dobu) a tohle by vás, myslím, mohlo přesvědčit o tom, že to tak opravdu je.
Just thinkin'..
to je tak potrebny do naseho teamu kid, ktery si to nezaslouzi?
Správně, protože si pár dní udrží chladnou hlavu v žádosti, je to uplně jinej člověk. Napíšu to znova, tučně, velkym písmem: People Don’t Change!
Jsem mu hrozně vděčnej, že se za to připomenutí jeho slavné minulosti neurazil a ještě mu stojíme za to sem vůbec odepisovat. Díky!
Citovat:
Původně založeno
Freiwyk
Nevím, jestli to tak připadá jen mně, ale trochu mi tady ty reakce připomínaly tu dávnou žádost o unban ..
Nie len tebe, pochybujem ze vacsina co sa k tomuto vyjadrila chodievala na HNS, a ci vobec vedia o kom sa vobec bavime, oni len riesia minuly ban a konec. Nie kazdy admin ma prazdny banlist...
Citovat:
Původně založeno
danaca
Nie len tebe, pochybujem ze vacsina co sa k tomuto vyjadrila chodievala na HNS, a ci vobec vedia o kom sa vobec bavime, oni len riesia minuly ban a konec. Nie kazdy admin ma prazdny banlist...
No chcel som počkať ešte ďalej čo napíše SilenT, ale radšej to napíšem už teraz nech sa nerozhádajú ďalší admini.
Ono celé je to nejak takto z môjho pohľadu:
Jasné, že pokiaľ ide o práva na HNS, bude mať žiadateľ zrejme málo kladných ohlasov, keďže tu veľa hráčov z HNS nie je.
Lenže: Napr. mne ide o to, zistiť o tom hráčovi čo najviac a sory, ale nájsť na neho všetku špinu čo sa dá a trochu ho vyskúšať či mu hneď nerupnú nervy, či vie ako to tu funguje aspoň trochu, či sa vie obhájiť, či neklame, atď. Jasne, že nikto nie je svätý, ale len som napísal, ako mi pripadá SilenT a pokiaľ by obstál tieto veci okolo neho a bolo by treba admina na HNS, tak by som bol aj za. Ale napr. stále mi vadí a leží v žalúdku, že píše, že už nie je taký výbušný a že sa zmenil, ale trpezlivosti tiež zrejme veľa nemá.
Citovat:
Původně založeno
Strikeman
Zítra se rozhodne..
o 2 posty ďalej
Citovat:
Původně založeno
Strikeman
Ok, konečný verdikt?
Alebo vôbec nevie ako to tu chodí. Veď ani Monty nedostal práva hneď a to ho tu všetci poznajú. SilenT tu moc dobrú reputáciu nemá a hneď za 2 dni chce verdikt?! Trochu sa unáhlil po tom, čo vás, nie mňa, nazval kktmi a písal, že končí s cskom. Možno sa zmenil, možno nie. O to tu teraz išlo. Zistiť to a nie len z jedného postu. Myslím si, že kvôli tomu ešte táto žiadosť nie je locknutá.
Ale ty zrejme nevieš, prečo som to napísal.. Napísal som to preto, lebo skoro všetci mi dali za nie..:-/
Ak tam je treba nejaký admin a ak ho tí, čo tam hrávajú poznajú, poprípade by mu pomohli v začiatkoch tu, tak by som bol aj za. Zatiaľ sa zdá, že nevybuchol. Čakal som, že ma pošle do***, no vydržal. Možno by to stálo za "skúšku". Ale podmienka: prvý výbuch a papa 4ever.
Ale aj tak má konečné slovo buď mod fóra, alebo Kotel.
btw aj tak s ním do styku nikto skoro ani nepríde. :D Ale práva len na skačkajúce serveri.
Za chvílu bude aj HNS MOVIE tak aspon niečo uvidíte čo dokážem
Citovat:
Původně založeno
gEt sToP
Hovno? :)
Skače lepšie jak 3/4 ludi z HNS:)
Inak Pre
Stejně to žádost o Administrátorské práva neovlivní, takže budeš mít pořád ne. Takže se tu s tím ohánět nemusíš. Díky.
Ach, ja nechcem žiadost ovlivnit..Chcem len ukázat čo viem, ale teraz to viznie ako Samochvála ..
Edit: plant, THX
Edit 2: HNS nieje o Long Jump, Count jump alebo niečo podobne..Ide tu o tricky na rebríkoch..My LJR 259, CJR 268
Citovat:
Původně založeno
Strikeman
Ach, ja nechcem žiadost ovlivnit..Chcem len ukázat čo viem, ale teraz to viznie ako Samochvála ..
Edit: plant, THX
Budiž, hodně lidí se dělá Movie, obzvlášť z HnS. Koukám, že talent na to máš, máš na to být admin, ale nezasloužíš si to. Musel by sis to odpracovat, tím, že bys lovil hackery/cheatery a prokázal, že ti je líto, jak si se choval u žádosti o UnBan a všem se za to dostatečně omluvil. A potom si podej žádost o Admina za 3 měsíce, a ukaž, že tvoje nervy jsou v pořádku a máš na to být adminem, jaký si Kotelna zaslouží. Ne něco jako tdown alias Tanzo.
EDIT: Dobrý rekordy, za dob co jsem hrál HnS, byl můj LJR 256,7.
Máš pravdu. Soouhlasím s tebou, no už je tá žádost celkem rozepsaná, a jak vidim mam hodne hateru. Mne to nevadí, kdybi to Kotel odmtítl, tak by mi to nevadilo protože je to muj trest, veřim, že kdybi sem nebyl zlý k tomu unbanu, tak by sem prava možna i dostal. Tu žádost bych zase napsal, no třba až za tí 3 mesice :-) Za ten čas bych vam ukazal že nejsem takovaj. BTW peknej rekord, 10 aa?
Ano určitou šanci by si měl, na nějakým 10aa Steam serveru.
10 aa je hard, 256 lj ...tý vago to bych nedal :D zde movie http://www.youtube.com/watch?v=tYJFG3uXmFU je to low, ten komentař si nevšímejte, je to ubohej developerak ten Cordyline
Edit: http://www.youtube.com/watch?v=WfuolaBNAs4 dalši movie, no tam sem dal jen 2 jumpy