Odpověď: [1.5.2016] Paintball turnaj 5v5 - Diskusia
Turnaj sa budem snažiť dotiahnuť do konca a nejaké tie teamy by som esťe našiel. bude buď KO systém alebo tabuľky.. Rozlosovať by to mohol napr. taký Does alebo dakto iný kto by mal čas.. Dalšie info ak tak dám niekedy pozdejšie!
E:a k ixperovi.. ja som dodal screeny,kde len on chcel aby to tak bolo.. ja som sa ho nato len pýtal,lebo som mu nerozumel,čo odomňa chce.. takže neviem kde je problem.. To čo on už písal ďalej že ako chce hrať je mne jedno,lebo s tým nič nemám a s tým čo chcel som nesúhlasil a nikde som nenapísal to,že to tak bude. Takže aká manipulácia ?? Jedine len chcete ma zotreť s kotelny,no..
Je to moja vinna ze to tak dopadlo necakal som ze "kamaráti" daron a Maximus zneuziju všetko proti baxovy. Baxa s tým nič nemá takže ho neobviňujte, dajte mi ban na fórum aj do hry. Dik :-)
Bager pomýlil si si 2 rôzne turnaje, tu riešime manipuláciu losovania PB skupín, nie furien turnaj, ten sa už odohral a je to dávno locknuté.
Citovat:
Původně založeno
Darongodx
Bager pomýlil si si 2 rôzne turnaje, tu riešime manipuláciu losovania PB skupín, nie furien turnaj, ten sa už odohral a je to dávno locknuté.
Opá :D bolo moc hodín :D :D
Ale aj tak, treba to poriadne rozlosovať a nerobiť blbosti.... nechápem, prečo to niekto chce manipulovať ? Keď nevyhrá čo sa stane ? Zrúti sa svet ? Tak nerobte pičoviny a zahrajte si...
Dôvod manipulacie bol ten ze som chcel hrať proti daronovemu teamu skôr jak vo finále lebo finále by som nestihol. http://jpeg.cz/images/2016/04/30/rikun.jpg a toto není manipulacia? Aby jeho turnaj bol zorganizovany tak chcel odomna team hm :D
Citovat:
Původně založeno
ixper
Dôvod manipulacie bol ten ze som chcel hrať proti daronovemu teamu skôr jak vo finále lebo finále by som nestihol.
http://jpeg.cz/images/2016/04/30/rikun.jpg a toto není manipulacia? Aby jeho turnaj bol zorganizovany tak chcel odomna team hm :D
Lenže tebe môže byť jedno proti komu hráš, ani nevieš či sa do finále dostaneš... Je na organizátoroch ako to rozlosujú a ty do toho nemáš čo šahať
Lel, áno, písal som ti to, ale ja som bol obyčajný random plejr, ktorý ani turnaj neorganizoval, len sa snažil zohnať teamy.
Re: Odpověď: [1.5.2016] Paintball turnaj 5v5 - Diskusia
Citovat:
Původně založeno
ixper
Dôvod manipulacie bol ten ze som chcel hrať proti daronovemu teamu skôr jak vo finále lebo finále by som nestihol.
http://jpeg.cz/images/2016/04/30/rikun.jpg a toto není manipulacia? Aby jeho turnaj bol zorganizovany tak chcel odomna team hm :D
Co konkretne je na tom manipulacia? To bola ziadost z jeho strany o vytvorenie teamu aby sa vobec odohral furien turnaj aj skrz pripadnu neucast vasho teamu, manipulacia by bola keby takto pozidal 2-3 ludi a potom si ich dosadil do pavuka/skupiny aby ten turnaj vyhral co na nestalo, mal by si si pozriet definicu pojmu manipulacia predtym ako ho pouzijes :))
E: podla datumu sa jedna o tento turnaj: http://csko.cz/forum/showthread.php?...en-Turnaj-5vs5
Ktoreho organizatorom bol delik a novic, daron bol iba hrac takze tvoja "staznost" je bezpredmetna daron nemal ziadny dosah na rozlosovanie teamov a podobne
Idea mi navrhl tak 4 turnaje nebo kolik, ale jako nezahrál jsem si ani jeden. Očividně si nezahraju ani tenhle, hh. Nechce to někdo normální převzít? Díky.
Jinak tak fajně se to čte:)
Bol som oslovený aby som to rozlosoval... ale tak nwm no...
Citovat:
Původně založeno
Baxo15
E:a k ixperovi.. ja som dodal screeny,kde len on chcel aby to tak bolo.. ja som sa ho nato len pýtal,lebo som mu nerozumel,čo odomňa chce.. takže neviem kde je problem.. To čo on už písal ďalej že ako chce hrať je mne jedno,lebo s tým nič nemám a s tým čo chcel som nesúhlasil a nikde som nenapísal to,že to tak bude. Takže aká manipulácia ?? Jedine len chcete ma zotreť s kotelny,no..
Nerozuměl si, co po tobě chce? Podle toho screenu bych řek, že si rozuměl až moc dobře, jen si se zeptal ještě na daný kolo, aby ti to zkonkretizoval:D:D Sereš si do huby každym postem a každej to vidí, takže se radši už nesnaž a přiznej se, nebo nepiš nic už =)
Odpověď: Re: Odpověď: [1.5.2016] Paintball turnaj 5v5 - Diskusia
Citovat:
Původně založeno
Idea
Ktoreho organizatorom bol delik a novic, daron bol iba hrac takze tvoja "staznost" je bezpredmetna daron nemal ziadny dosah na rozlosovanie teamov a podobne
Nič proti, ale nezda sa ti uplne na 3 veci robiť turnaj, kde je malo teamov a pisať každemu, nech zrobí Team len tak, že prísť nemusí,aby sa hral daný turnaj ??
To ako ho robil len preto, aby mal VIp a ostatne veci alebo načo akože ?
Citovat:
Původně založeno
Idea
Prepac ze ked si niekto da tu starost a vytvori turnaj, zoberie vsetku zodpovednost na seba snazi sa ho urobit najlepsie tak zhaname teamy aby sa uz odohral a jeho snaha nebola marna :))
Keby mi to napsal normalne do pm tak ok, ale ide tu o princíp,toto som pisal daronovi nie tebe.
Príde mi to, že celá táto diskusia je zbytočná..nemôže byť taký veľký problém zorganizovať nové rozlosovanie pod záštitou niekoho, o kom je isté, že nemá záujem manipulovať ( najskôr skusenejsi admin, ktorý sa turnaju nezúčastní)..pochybujem, že to zabere viac ako 5 minút...a nechcem uraziť darona, ani nikoho z jeho teamu...nepodceňujem ich skill..ale kľudne by som nechal rozlosovat jeho samého...výsledok len zťažka ovplyvně
Rozlosovanie už je dohodnuté s Bagerom alebo Samčo možno dohodne Doesa..Ani jeden s nich nejde na turnaj. Len sa čaká kým 2 dohodnutý hráči sem postnú svoje teamy. :happy: