Kľudne zahrám ak niekto bude mať miesto... Striedačku zohrievať nebudem :) Inač PM :)
Printable View
Kľudne zahrám ak niekto bude mať miesto... Striedačku zohrievať nebudem :) Inač PM :)
nechci bejt chytrej,ale ve skupine D ti chybi jeden zapas :)
Hladame 5 hrača surne
Dobře udělaný rozpis, musí to být zábava hrát finále v 8 hodin. Venku svítí sluníčko, je víkend, sobota a vy to budete trávit čekáním na zápasy.
Pekné fps, nieje povolené max 101? :doge:
Můžeme se připojovat na servery? Jelikož naši soupeři už mají 30 minut zpoždění :D
SUPERSTAR zatím nikde.
slab1 vs Kill 16:0
http://leteckaposta.cz/233686799 status,gh,gg
Nam sa nejde prihlasiť vôbec do zápasov skupina A b5elite
Tímto bych se také rád vyjádřil k dané situaci mého turnaje.
Jak už jste si nejspíše všimli, turnaj byl přeřušen. Jelikož dělám takový větší turnaj prvně a moc velikou zkušenost s pořádáním takového Clan War turnaje nemám. Po uskutečnění CW turnaje 5v5 classic co pořádal Zoyer jsem si řekl, že to musí být zábava a nebylo by za špatné jednou také takový turnaj uspořádat. Krásně jsem si vše naplánoval, ale jakmile jsem postoval IP adresy, už jsem dostával informace: ,,Jak se mám připojit?" ,,Kdy začnu hrát?" ,,Do jakého týmu se mám připojit?" atd.. Už několik dnů předtím jsem dostával podobné otázky a trpělivost jsem na to ještě měl. Už jsem si myslel, že mám vše nádherně stanovené a turnaj pojede jak na másle.. Dnešek to vyvrcholil. Nemám dozor, nestíhám odepisovat, nestíhám dodávat IP a všechno se to na mě sesunulo jak láva. V tu chvíli jsem nezačal panikařit, ale zkoušel ve mě najít ještě tu odhodlanost, ale šlo to se mnou dolů.. Jsem jen člověk, nikoliv robot a člověk chyby dělá, chybami se totiž člověk učí.
Tímto bych se chtěl všem zúčastněným moc omluvit a doufám, že se to už nikdy nestane. Naopak bych chtěl poděkovat lidem co mě pochopili a vyšli mi vstříc viz. (^SeaBi, tvaroh, Kakashi, jH a další..) Omlouvám se za nějaké ty chybičky, ale jsem totálně rozladěnej z míry a chci si už jen odpočinout.
Doufám, že bude ještě zájem o náhradní termín turnaje, na který se určitě dostatečně připravím i s lidmi, co by mi dokázali pomoci s dozorem na jednotlivé zápasy, který nechám na Vás pomocí nějaké té ankety,
díky za pochopení, bEK0X.
vsechny si mel ignorovat,maji to na webu tim to konci.kdo chtel hrat tak se kurva koukne na rozpis zapasu a server.Zbytek co nevi jak se napojit tak vykontumovat....
Já ti to říkal, že v den turnaje se na to máš připravit, a ne jednou. ;) Teď už aspoň víš, co jsem měl na mysli. :D
Nevadí, do budúcna to skús radšej zorganizovať s niekým z admin teamu.