Pak muzu udelat druhy jb.
Printable View
Pak muzu udelat druhy jb.
Kotel kedy bude Jailbreak 2 ???
Nevím jak, ale dá se to bugnout Kotle. Nějaký Skittler je non spešl a dostal se tam když bylo 5 tečék a 3 CTčka, nevím jak ale když tak dodám screen.
Jo ja bych ten 2. Jail udělal. :)
Screen by se hodil. Nekdy tam hrac neni, i kdyz ho tam vidis. Rozhodujici je pocitadlo nahore uprostred.
Non spešl hráči kteří byli odkopnuti spešl hráčema mají možnost připojit se znovu, prostě to bugují a je klidně i 8 ts.
http://desmond.imageshack.us/Himg99/...jpg&res=medium
Byl teprve začátek mapy.
Měl jsem ještě jeden screen, ale ten se vymazal. Sorry za rozmazanej screen.
tak 2. jb by byl pro retardovany a nezkuseny hrace, mensi pocet spešl slotu (3) a non spešl by se tam mohli osvědčit ni?
Je tu menší problém s VDčkem a to že se někdy bugne a nikdy to vd neskončí...
Volny den u jednoho hrace? To je vylouceno.
Problem u presunutych hracu je, ze je server z casti nezaregistruje. To opravim.
Hráč dostane vd, buďto je žlutý nebo zelený ale nikdy se nezobrazí jemu ani Simonovi že mu skončilo VD.
Laro už je to v pořádku Vd už normálně Končí :) .
Mozna mu dal nekdo barvu.
Je moc dozorců? Je dobře že je to tam přidaný, ale mělo by to kopat především non-spešl hráče...
ja by som bol za túto variantu
každý by mal mať právo biť u ct pokiaľ by tam nešiel dávať len freekily a som za pridanie NEW máp aby sa stále neopakovali tie isté a nebolo to stále do okola ale aby bol široký výber a aby si hráči nehovorili "a zase henta mapa a zase dookola už ma to nebaví " a podla mňa mody sú tam v pohode a určite by mi dali viacerý za pravdu a to že sú tam stále podaktorý adminy ktorí len prídu na server a už sú u CT tak podla mňa to nieje správne a nemalo by to tak byť nech si ako hovorím každý má právo zahrať za CTCitovat:
1.Riešenie by bolo v podstate jednoduche hráč by mal pristup k ct len 6 krat denne.Limit ktorý umožni iným hracom sa dostať k CT.Prečo by to tak malo fungovať?
Ne, ne, ne! Pravo za ct ma hrat u nas len ten, kto tie pravidla a hru skutocne ovlada! Ak niekto ovlada pravidla hry a vie ako sa hra za ct na jailbreaku, tak moze zaziadat na fore o spesl. Takto je a bude. A ak to takto nebude, tak bude lepsie ten jailbreak vypnut, pretoze sa tam bez spesl rozdavaju fk vo velkom a uz to neni o zabave ale o spame, chaose a staznostiach na fore.