kopeček je furt náš "D
Printable View
kopeček je furt náš "D
Už ne.
Už jo.
Heh, včera bol, a dnes nieje.
Blablabablakrákrákrákrá kopečk je můj!
Naložil jsem kopeček do maljsijkého letadla a letadlo ztroskotalo. Nikdo neví a nikdo nikdy vědět nebude kde je. Není nikoho dokud sem někdo nenapíše přesné GPS souřadnice ztroskotání letadla i s kopečkem a nebude to oficiálně potvrzeno ve všech známých světových médiích. Takže asi tak...:bye:
Česká pošta kopeček poslala ke mě domů místo do letadla. Mám ho zamčený ve své skříňce se sexuálníma hračkama. Takže je můj.
Poslal jsem na tebe eksekjůtory aby ti sebrali skříň i s kopečkem. Pak ho dali mě a kopeček je můj a já ho snědl a je můj na vždy.
Ten kopeček co máte je kopie zde jsou souřadnice kde najdete ten pravej auktuálně N 50°6.12870', E 14°24.85807' je můůůůůj
Dík za souřadnice, došel sem si pro něj a je můj.
Já ti ho ukradl z kapsy, když si odtamtud odcházel --> takže je můj + mám i kopii :thumbup:
hahá ty souřadnice jsou falešné a já si s ním užívám na pláži
Ja tam pošlu 300 agentov a kopček je můj
300? mááálooooooo :splachnout: hh :mml: kopeček je můj! :van7: :van7:
Ja ťa zakopem pod kopeček a kopeček je môj.
jdi si radší :ike: pak jdi :lazy: a :splachnout: pak přijdeš takto :omg: zahrabeš se pod kopeček bude se ti zdát o tomhle :wall::wall::wall: a :thanks: for kopeček :mrgreen: :clap:
ty choď spať a kopeček je moj
:clap: hezké představení ted vážně kopeček je můj! god mode is on slap mode is on
mnikdo se o nej nehlásý? :ike:? :thanks:
Zavolal jsem na tebe učitele češtiny a kopeček je můj!
Učiteľ češtiny bol podplatený mnou a kopček mi doniesol.
učitel však nevedel že som preylečený ya teba a kopeček je môj :D
Ha zavolal som Jon Stethena Chuck Norrisa a aj toho sikmookeho blba a kopček je můj:-)
ja zavolal tvoje kamoše ti ho vzali dali mě jenže tys je zabil ale kopeček je muj vlastně abych nezapoměl upřimnou soustrast :mml::mml::mml::mml:
Neeeee Ja sem zavolal mutantov z X-men filmu a kopček je môj:D
Fakt? Možno hej, ale už je môj.
Ha smola prišiel tam neviem kto a kopček je len predsa moj:-)
opravdu? :eek: vem si brýle a podívej se pozorně kopeček je můůůůůj!
Ne ne ne ne podívej se ty pozornejšie kopček je môj:-) :-) :-) :-) :-) :-) !
řekl jsem somálcům, že máte Jídlo, oblečení, pití apod. a kopeček jsem si mezitím vzal, když vás naháněli.
Ked si sa ty smial, ja som si ten kopcek zobral, a uz je moj! haha!
:mml::laughing1::taunt::laugh::laughing1: kdo se smějě naposled ten se směje nejlíp hh kopeček je můj :van10::van10::van10::van10: jdete se :splachnout:
Chodtre si prečitať dačo aby sa vam ukludnili oci aby ste lepsie videli ze kopcek je moj:-) :-) :-)
:drool::ohmy::eek: si slepej budeš si muset pro čočky :rolleyes: pozor kdyz si šel pro ně ta
k si přišel jenže kopeček je pryc je můj :smart:
Já ti ho ukradl v noci když sis s ním užíval konec. :) je můj !
konec komunismu :mml::thumbup: jenže ti ho vzalo gestapo a dalo ho mě kopeček je můj a ty si v Terezíně
Ha jasné predvčerom som bol na očnom a dali mi štiplave kvapky a nic som nevidel som si myslel ze mi kopček slohli ale nenene mne sanvratil zrak a kopcek som dostal na narodky takze kopcek je moj:-)
>lock stejně je můj
Neni je muj som ti ho u-čornol je muj
Mám rád JailBrake1,2,3,4,5......:mrgreen::van11:chybí ti tam kopeček takže je můj