Vsak to tu rikam celou dobu :) ale to mne neomlouva za ten muj unban co jsem mu dal.
Printable View
http://rapidshare.com/files/440317800/jurob.dem
Tady je video kde ma jurob jasné AB. Při každým výstřelu se mu škubne zaměřovač (stačí prvni minuta)
Neni třeba posílat další videa, na kterých Jurob třeba nic nemá. Akorát v těch demech děláte zmatek. Toto je jasný důkaz, já jsem si to pro jistotu nechal ověřil u svých přátel. Toto by měl udělat každý, kdo je na vážkách.
(to je to video od apache)
Tak ty uz jsou tu rozebrane. Po prvnim prehrani se mi to take jevilo jako AB, ale AB ma slouzit k tomu, aby hrace trefil. K cemu je AB, co strili vedle? Zajimalo by me tedy ab na awp serveru a pripadne dalsi dema, kde je pry videt, jak za zdi sleduje hrace.
Samozrejme, 2 roky si tu cheatujem a pozerám cez steny na hráčov a furt nemám BAN.
To nikdo neříká stačí cheat použít jednou dvakrát a pokud hráč má smůlu jako ty, že je při cheatování přistižen dostane ban.
Jaj, mám na classicu pomer 4:1 ale sem-tam si zapnem AB... ach...
Kotel je zajimave ze to same demo ti posilal Coolman a ty si odpovedel ze dostane ban .. tak ty se taky rozmysli co komu pises jendou napises ze dostane ban coz znamena ze cheat ma a pak tu zas napises ze cheat nema NO tak LOOOOL
Viz.. ICq ty a coolman
CoolMann (14:09:59 20/12/2010)
nazev hltv : classic-1012161813-de_dust
CoolMann (14:10:30 20/12/2010)
hned 1 kolo s usp
Kotel (14:11:29 20/12/2010)
ok
CoolMann (14:13:52 20/12/2010)
to same hltv cas 06:17:00 zacina kolo kde ma awp kolem 6:56:00 tam streli dozadu na plant do bedny kde opravdu bylo ct :D nemohl o nem vedet :D
CoolMann (14:17:38 20/12/2010)
to same hltv cas 12:41:00 nakupuje na ct
CoolMann (14:20:08 20/12/2010)
jenom nechapu ze skill jako on jak si rika porad cumi do zeme nakupuje jak lama.
Bezi az na snipersky 12:53:00 skace s otockou a cumi a strili primo na tecko .... poteee 13:15:00 veme awp a koukne dolu kde totalne nemiri na nikoho a nekoho da ... AB
CoolMann (14:22:09 20/12/2010)
muzu diktovat dal, zda je to potreba
CoolMann (14:38:48 20/12/2010)
koukal jsem ze jurob je admin, nevidim to poprvy co takhel admin cheatuje
Kotel (14:56:46 20/12/2010)
admin neni, ale byl
CoolMann (15:01:34 20/12/2010)
tak jak to vidis ?
Kotel (15:02:09 20/12/2010)
dostane ban
Takze si prave spochibnil Admina 6let cs a i admin ( Coolman) vse mne posilal on
Fakt se uz rozhodni co budes psat jestli ze tam je cheat nebo ne .... Nátlak lidí ????
Mněl by si bejt nesTranej .
Zwanio, ty noob hlúpy.
takze slovo dostane ban znamena CO ?
a ne opravdu nejsem Coolman je to kamos .. a domlovali sme se spolu . ze ma cheat .. jelikoz jsem delal format tak hltv mnel on a poslal mi je a ja je dal sem , jinak sme na to cumneli spolu a schodli sme se ze cheaty ma ..
P.s Jurob ja jsem hlupy a ty ses male frigidni decko co je horsi .. radci nepis sracky .
Kdyby to na demu vypadalo jasne, tak by ted ban mel, ovsem po prozkoumani nekolika dem to tak jasne nebylo. Zkuste si to zpomalit nebo se kouknout na jine demo s aimbotem. Proto jsem zalozil tenhle topic, aby se tu nasly jasne dukazy. Psali jste, ze mate spousta dem, ale porad se tu bavime o tom jednom.
Pokud jde o slovickareni, tak kdyz se nekdo zepta, co s cheaterem, tak co mu mam odpovedet? Do te doby jsem videl jen cast jednoho dema.
Zwanio 10 hod. denne sťahuje hltvčka, kde hrám a 14 hod. denne lamí a nadáva mi do cheatera.
5:04:23 - HAHAHA. Strelil odtiaľ do mňa, kde som sa mal kukať? Do zeme, ach jaj...
5:07:48 - Však tam odtiaľ do mňa strieľal, čakal som len kým víde a dám ho.
Mě by tak nějak zajímalo proč jsi nekoukal třeba na hranu bedny kde to ct vyleze ? ted normálně se to dělá .... a pokud tvoje odpověď zní že čekáš na obě strany a škubneš tak pokud jsem se díval tak stím tvým zoomem nejde vidět doprava na hranu bedny .... jedině že bys měl wh tak to bys tam dohlídl.
================================================== ==============
10:46:41 - Boli počuť výstreli, tak som ho chcel diernuť, nauč sa to hrať.
Děrnout? no je zajímavý že když jsem si zapnul WH že zamíříš přímo na to ct ne ani o trochu vedle. Já osbně jsem slyšel že tam někdo někde střílí ale že bych vyběhnul z baráku a ihned vystřelil tam ? trochu divný. Každej ať si udělá obrázke sám.
11:07 a 08 - haha, by Ťa cheathunteri na PZ vysmiali
Tak tohle bych přirovnal k času 5:04:23 a 5:07:48 opět nemíříš vůbec tam kde by mohlo to ct vylézt ale na bednu (nerozeznáš textury ?)
A zajímalo by mě jak se vyjádříš ktěm dalším časům ?
A pokud by nějaká trpělivá duše zkoukla celé hltv. Co se týče herního stylu juroba. Nakupování, neustále postávání na mapě. Koukání do zdí, běhání s kurzorem do země, Dívání se za bedny a za zdi ... většinou se nepodívá skoro za žádnou bednu nebo kempící zeď ale když je to potřeba tak ano :D. A co se týče AWP tak tvoje úspěšnost s fastzoomem tak to je tak 90% tak to gratuluju seš skill.
Kdyby něco tak Zwanio hltv nestahuje hltv. Ale stahuju tu já !!! to že jsem mu to jenom přeposlal aby se taky podíval a on to tady napsal jedině dobře! . a co se Týče časování a a všech hltv tak než to bylo tady tak to měl dávno Kotel u sebe.
Nehledě na to jak píšeš že kotel je kokot. ale tak nadávej si jak chceš ale pro mě seš jasnej. Můj názor ať ti třeba ban nedaj ale pro mě budeš.
Bože, IVČO. Nakupujem dosť rýchlo, často v hre niečo píšem, tak zastávam, dívam sa do zeme, lebo sa mi chce dívať do zeme. Kúkal som na hranu, lebo hovno. Chápeš?
Kedy som nadával na Kotla? Nikdy som na neho nenadával, daj sem históriu nejakú. Však nehrávaš mixi, ani CWčka ani nič... nevieš to, more. Ja by som mohol teraz vyčasovať Teba rovnako vtipnými časmi.
Som najznámejší awpčkár na slovensku hneď po Dev1mu.
neboj uploadnu :D vydrž
Uploaduj, uploaduj, chytro, aspoň schudneš a omrzí Ťa transvetitizmus.
http://leteckaposta.cz/759052385
nazev hltv : classic-1012161813-de_dust
hned 1 kolo s usp (AB)
06:17:00 zacina kolo kde ma awp kolem 6:56:00 tam streli dozadu na plant do bedny kde opravdu bylo ct :D nemohl o nem vedet :D
12:41:00 nakupuje na ct (čumí zase neustále do země)
Beží až na sniperský 12:53:00 skáce s otočkou a čumi a střilí přímo na téčko .... poteee
13:15:00 veme awp a koukne dolu kde totalne nemiri na nikoho a nekoho da ... AB
To už je staré a trápne, daj sem niečo vtipné. Alebo nie, už ma to nebaví.
Ty už tady ani psát nemusíš Jurob. Ty se budeš hájit a hádat pořád :D takže je mi to celkem fuk co na to píšeš. Ať se na to mrknou ostatní a řeknou.
Nech sa na to pozrie Syrius a Virgins, to sú taký skilleri, čo sa do toho vyznajú.
http://leteckaposta.cz/501859180
10:10:00 nakoupi, cumi do zeme
10:20:00 - 10:29:00 asi si zapina mp3ky
12:00:00 - 12:15:00 opet nakup + zase mp3?
12:20:00 - 12:26:00 ted uz to fakt nechapu co tam dela ?
12:44:56 namiri s usp do zdi s WH jde poznat o relex a namireni na tecko a nasledna hs z prvni zajimava haluz
13:19:49 - 13:26:00 opet widle ?
Nie, ja som si nastavoval mp4 WUAHAHAHAHAHAHAHAH. Pochop, že Ťa za tie časy je možné len vysmiať.
10:10:00 - čumím do zeme, lebo bhopujem s čumením do zeme, lebo sa mi to páči, je na tom nejaký cheat?
10:20:00 - Píšem do chatu.
12:00:00 - Vyberal som čo si kúpiť, nakoniec som sa rozhodol pre HEčko.
12:20:00 - No, a tuna som už nastavoval cheaty.
12:44:54 - Pozrel som sa do steny, aby bolo lepšie vidno AB, či prečo som to spravil?
13:19:49 - Svrbelo ma vajco.
http://leteckaposta.cz/618708722
22:57:00
*DEAD* DER -GIANT- Jur0b : kotel je kokod
Teď určitě jak děcko napíšeš že to sprosté neni co :D
Tak asi dostane ban za spatne chozeni. Za kecy v chatu uz ma.
To nie ja, to moja shauma.
Kedy som nadával na Kotla? Nikdy som na neho nenadával, daj sem históriu nejakú
Co ti na to mám říct .... Nikdy jsem na něho nenadával viz *DEAD* DER -GIANT- Jur0b : kotel je kokod
takže když mi tady teď povíš Nikdy jsem nepoužíval cheaty tak ti budu věřit velký kulový :D
Jo a co se týče mixů a CW tak si myslim že jich mám nahráno až až a měl jsem tu čest střílet proti 1.lize ... ale tak ty seš tu pan skiler ne já :D
Aha, ja som bol rank 1 na PZ a dal som si ACE proti defeaters, pričom som 1 člena zabil knifom. Tak si môžno hral nejaké low CW a mix, ale aj tak to nevieš.
Ešte nejaké demo sem dajte pls.
http://leteckaposta.cz/265970148
classic-1012290007-de_nuke.dem
nick: Teraz ide Burhadal
01:01:00 pekna skubana HS :D hned na to
01:08:00 bezis do dveri a nekouknes se ani vpravo ani vlevo za zed ? (tusitel ze tam nikdo nebude :D)
od 04:33:00 - 04:38:00 divny double zoom nevidel si nahodou kulovy pres tu traverzu ?(s wh se kouka lepe :D)
07:36:00 flash (opet zabugovanej ? ) hned na to kill :D
Pozriem ráno, ty tučný človek.
http://leteckaposta.cz/648486485
classic-1012282252-de_cbble.dem
06:45:00 flash (opet jeden z tech zbugovanych? to je porad dokola :D)
http://leteckaposta.cz/225326090
classic-1012282342-de_dust2.dem
koukat od 06:59:00 - 07:12:58 krasna HS (co si vic prat:D)
13:57:00 - 14:00:00 trosku nechapu ?pote co jsem si zapnul wh a podival jsem se znova tak jsem pochopil :D(koukejte s wh)
!!! 14:50:00 Tak tady nemam co dodat (ze by AB skublo na jine ct nez miril ???) !!!
Souhrn:
HLTV doporucuji poustet dvakrat jednou bez WH podruhe s WH.
Vypsal jsem celkem pouze 4 časy, ale pokud se opravdu chcete v cítit do 1.ligového hráče, nejlepšího snipera SK hned za Dev1 tak určitě shlédněte celé hltv, nejen ty vypsané časy.
Ktomu přidávám ještě jedno hltv bez časů, jen pro krásu se pokochat skillem hráče Juroba.
http://leteckaposta.cz/492357978
classic-1012282317-de_inferno.dem
koukat od 13:00:00
Rozebraný jsou a tvůj první úsudek byl správný. Totiž ne každá vypálená kulka při použití AB hlavu zasáhne, v tomto se bohužel mýlíš. Tak tomu možná bývalo před dvěma lety, ale cheaty jdou dopředu. Chyba je, že zkoumáte i jiná videa, než ty, která byla předmětem banu. Totiž žádnej cheater by na kotelně nepřežil tak dlouho, kdyby měl cheaty zapnutý pořád. Takže ve většině demíček uvidíte Juroba bez cheatu a momenty kdy si to na pár sekund zapne nezaznamenáte.
To že tam je AB poznáš už z toho, že Jurob míří vedle hlavy, ale po výstřelu se nasměruje aim na hlavu a je HS.... je uplně krásně vidět, jak se cross švejkne nepřirozeně rychle na hlavu. Tady Jurob udělal velkou chybu, že měl AB zapnutý celý kolo.
To že pár výstřelů z 20 ti šlo mimo hlavu nic neznamená moderní AB nemají 100%tní úspěšnost jako ty AB dřívějšího data.
Jedinej tedy kdo je pořád vysloveně proti je apache, invitro si neni jistej a já těmto dvěma doporučuju poslad demíčko svejm kamarádům na nezávislý posouzení. Ostatní AB zaznamenali.
Tim, že posíláte demíčka, kde jurob možná nic nemá, i když já jsem na každym zaznamenal množství nepřirozenejch kilů (mohl být luck), v tom děláte zmatek. Věnujte se demům, který poslal Kotel Apachovi zejména tomu jurob.dem
Vím, že ne každej má 6 let zkušenosti s CS a vždycky se najde někdo, kdo zaváhá, nebo přijde s přihlouplou teorií (ultramegaluck) jako to tu už padlo. Proto je lepší demo poslat kamarádovi co to hraje dlouho, nejlépe zkušenému cheathunterovi a on vás navede na co se máte koukat. I já se občas poradím, není na tom nic zlého.
Já toto vlákno opouštím, protože valný smysl nemá a je tu demíček, na týden i když stačí shlédnout to jedno co poslal Kotel. Já jsem pro unban Juroba. On už beztak bez cheatů hrát nemůže, dříve či později do toho spadne znova opojen tím, jak mu to krásně prošlo.
JUR0B3ZM3N4 | 13:25, 8. marec 09
tie komenty na fu.sk písal Den00 ja môj nick a ten ban za cheaty som dostal pred asi 3 rokmy keď som 1. krát skúsil cheaty v 1on1 aim
= Jendou Cheat Porad cheat .. este se priznava ... Nevim co tu porad Resite
Akorat Dostal unban na forum a zas kazdemu nadava jak jsem psal Male decko ses , si myslis ze ses nekdo ale nejsi nic .. ses dite ktere by bez maminky neprezilo ani tejden ..
MUj nazor BANED ...
Uvidime jak se Vedeni rozhodne jestli budem mnenit server nebo ne...
http://leteckaposta.cz/225326090
classic-1012282342-de_dust2.dem
!!! 14:50:00 Tak tady nemam co dodat (ze by AB skublo na jine ct nez miril ???) !!!
Tohle jestli neni AB tak už nevim co to mohlo bejt ?
Spis tam vidim WH nebo Chuck norrisovi reflexi.:D
j, takovej sedly, virgins atd muzou odejit az zjisti, ze Gayrob nic nema.
Muzu vedet co se tu jeste resi ? Jestli to pocitam dobre, vetsina adminu se vyjadrila tak, ze se jedna o aimbot, tzn ban a lock topicku, jelikoz uz neni o cem diskutovat.
Väčšina adminov? Virgins, ktorý full outuje do ZM, ZwaNio, ktorý hráva na Classicu non-stop, aj tak to nevie a Syrius (:D:D:D:D) potom dlxsf, ktorý je lepší ako všetci títo cheathunteri dokopy, napísal čisté, Apache, ktorý má viac skúsenosti ako Virgins, ktorý full outuje do ZM, ZwaNio, ktorý to nevie a Syrius (:D:D:D:D) povedal čisté, potom GAYSON, ktorý má tiež o dosť viac skúsenosti ako tí gayi tuna, povedal čisté.
Iba pár kriplov píše, že tam je AB a WH. ZwaNio, zmeň server, aspoň bude o 1 slot, ktorý bol 20 hodín denne zaplnený Tebou, volný.
Väčšina tých adminov uvažovala podľa tochto
Dal 7 hlav 1. kolo s USP, myslím, že to bolo dosť jasné.
A pritom to boli pekné, čisté hlavy.