-
Odpověď: Vtipy
Manželé v posteli a manželka říká:Miláčku já se chci pomilovat.
Manžel:Kde tedka o půlnoci najdu někoho!
Dovolali jste se do kanceláře Šestý smysl víme kdo jste co chcete a co jste udělali až tohle skončí zavěšte.
Miláčku si moc línej na všechno zbal si kufry a odejdi!
Manžel:Zbal mi je ty!
-
Ide pes a stretne fenu x-D :-D :-D x-D
-
Chuck Norris umí pojmenovat planety které nezná včetně Země
Chuck Norris umi projit laserminou jako zombie
Chuck Norris umi nakazit zombie i když je člověk
XD
-
Ztratil se mi pes, odměna nálezci 5.000,- Kč. Zvláštní znamení : Má 3 nohy, při chcaní si rozbije hubu.¨
-
Dvanácti letý Pepíček příjde k baru v hospodě...
Pepíček: Jedno pivo prosim.
Barman: A nedal bys si radši kofolu ?
Pepíček: Dal, ale chybí mi tři koruny.
Jak smutné...
-
Víte co udělá somálec, když najde zrnko rýže? Otevře si supermarket.....
-
V koncentračním táboře nechají nastoupit všechny Židy, pak si jeden esesák zaváže oči, vytáhne pistoli a vystřílí do nastoupených celý zásobník. Esesák zasune pistoli, sundá pásku z očí, jde k padlým, něco tam prohlíží a zapisuje. Za chvíli jde k mikrofonu a hlásí do táborového rozhlasu: “Tak připravte si tikety. Dnes padla následující čísla…”
-
Mladý muž přijde k doktorovi:
„Pane doktore, já mám takový problém….. Asi jsem gay.“
Doktor si ho změří od hlavy k patě: „Můžu se vás na něco zeptat?“ „Jistě, pane doktore.“
„Ta košile, co máte na sobe, je od Armaniho?“ „Ne, ta je z Textilany.“
„Hmmm – a ty kalhoty jsou Hugo Boss?“ „Myslím, že OP Prostějov.“
„Dobrá – a co boty? Martens, Vagabond…“ „Ne, pane doktore, ty jsou z výprodeje u Bati.“
„A jaké nosíte spodní prádlo? Calvina Kleina nebo Styx?“ „Kdepak, to kupuju na tržnici.“
„Aha. A čím to voníte? To je Dolce & Gabbana?“
„To ani nevím, pane doktore – nějaká kolínská od nás z drogérie.“
„Tak to vás uklidním, mladíku. Vy nejste gay, vy jste obyčejnej českej buzerant.:twisted::twisted::twisted:
-
Potká mladý šnek starýho a ptá se:
Člověče, jak ty to děláš, celej život lezeš přes silnice a nic tě nepřejede? To je jednoduchý, povídá starej. Jenom se koukneš doleva, když nic nejede tak se podíváš doprava, tam uvidíš v dálce 2 světla a rychle přeběhneš doprostřed druhýho pruhu, kde počkáš mezi kolama auta a pak v klidu dojdeš na konec.
Všechno mu předvede, počká mezi kolama a dojde na konec.
Teď to zkouší mladej.
Koukne doleva, nic nejede, koukne i doprava, v dálce vidí ty světla tak utíká co mu noha stačí doprostředka druhýho pruhu, auto přejede a křach šneček je na sračku.
Starej se tak kouká jak v dálce mizí koncový světla auta a říká si:
Ty vole velorex, to jsem neviděl, ani nepamatuju.
-
Leží manželka na smrtelné posteli, manžel u ní, doktor vypisuje úmrtní list:
„Kolik je manželce let?“
„Pětačtyřicet.“
Žena se z posledních sil vztyčí na posteli a zařve: „Třicet devět pitomče!“
-
Re: Vtipy
Domorodci zajali Američana, Rusa a Slováka.
Náčelník im hovorí: „ak mi poviete takú vzdialenosť, ktorú som ešte nepočul, pustíme Vás“.
Američan: „trimilióny biliónov kvardiliónov kilometrov...“
Náčelník: „To som už počul, zjesť..!“
Rus: „kvardilión triliónov krát trilión biliónov kilometrov...“
Náčelník: „To som už tiež počul. Zjesť..!“
Slovák: „Pokokot.“
Náčelník: „Pokokot? A to je koľko?“
Slovák sa zamyslí a hovorí: „Odtálto až hentam desi do piče...“
-
Sejde se Obama a Putin.
Putin : Obamo, víš co dělí člověka od opice ?
Obama : Miliony let evoluje.
Putin : Kdeže, Tichý oceán.
-
ve blondínky cestujú vlakom: Oproti nim sedí jeden,prešedivelý,bradatý muž. Jedna hovorí:
-Ty počuj,to nie je kráľ Štefan?
Druhá blondínka:
-Šibe ti?
Veď ten zomrel pred 100 rokmi. O nejaký čas vojde do kupé muž a hovorí: Hllo,Štefan!
Ako sa máš?
100 rokov som ťa nevidel. Na to blondínka:
-No...komu tu šibe?
:D ;) :P
-
Vodičovi na diaľnici sa pokazí trabant, následne sa pristaví pri ňom škodovka 120 a ponúkne mu pomoc že ho odtiahne, s tým že keby išiel prirýchlo tak nech začne trúbiť alebo blikať s trabantom. Ako idú aj škodovka sa pokazí .Ide okolo BMW a ponúkne obom pomoc , tak ich oboch ťahá, pričom prejdú vedľa policajnej hliadky. Policajt vraví kolegovi : Počuj, videl si to? - čo som mal vidieť. - no predsa BMW išlo asi 180km/h a za ním škodovka 120 takou istou rýchlosťou. - No a kvôli tomu si ma budil ? - No to nieje všetko, za nimi sa hnal trabant, krútil to doľava,doprava, blikal , trúbil že ich chce predbehnúť
-
Kdo vynalezl karty?
Adam a Eva… Eva odkryla list a ukázala srdce. Adam vytáhl žalud a přebil jí kulema.