Tak 3-6l nealka
E: 1,5 ve skole 1,5 doma a 1,5 na treninku a pak vecer tak vetsinou max 0,5 jinak v lete vic
Printable View
Tak 3-6l nealka
E: 1,5 ve skole 1,5 doma a 1,5 na treninku a pak vecer tak vetsinou max 0,5 jinak v lete vic
cvičím tiež už okolo dvoch rokov :) ale s prestávkami (letné rozbíjačky a podobné aktivity :D) teraz sa snažím 4x týždenne pravidelne.. Milujem ten pocit keď som v posilňovni proste paráda, ako Arnold povedal: ,,keď pumpuješ biceps, je to ako orgazmus, ako keď sa miluješ so ženou, takže ja mám nepretržitý orgazmus'' :) je to lepšie ako chodiť slopať každý vikend, je to výborné pre človeka, pre telo a človek sa celkovo lepšie cíti... :) takže tak no :)
Jsem v tom s vámi kluci. Pro mě je úplně nej pocit, když dojíždím poslední sérii a v momentu, kdy už to tak bolí, že se to nedá snést si nadělím ještě jedno opakování :)
http://postimage.org/
potom odkaz na forum / dlouho nebylo nad čím honit ..
http://postimg.org/image/s5auobe59/
viem že to je nič moc, ale tak snažím sa no.. :) keď budu financie tak s doplnkami to pôjde ľahšie už :)
s doplnkami to pojde rychlejsie tak mozno na marse, 80% uspechu tvori strava
Niekomu nepomoze ani strava. Niekto bez tych doplnkov proste nenaberie.
není to 80% strava, je to 100% cvičení a 100% strava, navíc doplňky se počítají mezi stravu.. :D
Tie veci čo su tam vyrábaju zo soje,škrupín z vajičok,škropiek z krabov atď. Ak máš dobrú stravu nepotrebuješ doplnky pretože z normalneho jedla alebo resp. bordelu ako su kosti,chrupavky,kožky sa vyrábaju doplnky a oproti jedlu su drahé a nechutia dobre a nikdy nemáš garantované čo za bordel ti tam ešte dajú a z akých kurčát tam dávaju bielkoviny.Ja osobne sa ráno nabúcham slaniny klobás chleba z masťou lebo viem že to potom spálim v škole potom sa idem najesť a už si dám trošku menej o 3:00 idem do posilky tam som hodinu a pól chodim utorky,štvrtky,piatky.Po sviatkoch vám sem váhu nedám pretože by som dostal kopačku sám od seba čo som žral všetko, a svaly su ťažšie ako tuk.Ako doplnok mám prakticky len vitamín C ktorý mi vážne pomáha a droždie-kvasnice ktoré sa dá kúpiť aj v tescu napríklad (niekto tu písal že v lekárni) alkohol nepijem(sviatky sa nerátaju),nefajčím a všade vlastne chodím pešo.
Tie kvasnice si tiez kupujem v lekarni, je to aj celkom financne dostupne. Jedno balenie 200ks 2,82 eur. Dospeli clovek by mal jest 3x denne po 4. Raz ked som to jedenie kvasnic flakal tak sa mi tam vyliahli nejaky mali chrobacikovia :) takze ked tak to poriadne zatvarajte.