Odpověď: World of Warcraft
keby som nemal na monster full ruthless tak idem na ten twin :-D
ja uz tedka vlastne nehraju nikde :D dla sem si pauzu od WoWka sem zvedavej kdy me zase chytne :D
dnes som nasel na nete WoW: MoP free server + download co ma 2,5mb (iba launcher ale to neva) :-D
www.pandashan.com je to FR server ale to neva :-D
idem skusit a uvidim, skuste tiez :-D
pokud te to chytne tak mi nedela problem tam hrat s tebou :)
chytilo ma to :-D ked som videl o 87 ten spell na hunta ze zavola vsetkych petov na enemy na 30 sec a pet ma o 20%dmg viac tak uhhhh epic :-D
e: ale neviem koho si dat, na cata mam hunta ale tu si ho asi nedam..
btw. server bezi mesiac a nevsimol som si ziadny bug + uz tam maju 5k hracov
jdi za co chces ja bych sel bud healera druida nebo prista nebo dps asi maga. a pokud pujdes k horde tak pujdu taky atspon to zkusim :D
skusim tiez maga, druid je tiez fajn ale asi naj ako healer je priest si myslim:-) mop som nejak nehral takze neviem aka class je op :-D
co ja sem teda slysel tak ze tam je prej nejlepsi healer priest tak nvm no jdu to stahnout a juknout se tam :D
Priest se hodně používá na healovani tanka kvůli silným target healum. Druid zas má zbytek raidu kvůli plošným a hot.
jojo pala sem mel sice na deffendru ale jinak dobrej healer to je
na areny jednoznacne priest... priest ma vela spellov na disarm a nake sracky na absorb... ale do raidu naj kombinacia druid, priest - aspon na cata... pala na cata neni moc dobry healer...
tak cata sem nehral ze takze nvm. :D
akoze to tam mam zas expit od zaciatku ako chlapci isiel by som s vami na to MoP :D len sa mi to dako neste expit .D asi by som isiel monka co vy nato a pojdem za hordu :D