Páni, mapka je taková okouzlující.. prostě taková které se tu žádná nepodobá. Byl bych pro přidání :D
Printable View
Páni, mapka je taková okouzlující.. prostě taková které se tu žádná nepodobá. Byl bych pro přidání :D
Super mapka, jsem též pro přidání. :)
BTW: Ten golf mě zajímá asi nejvíc :D
Golf je dobrej, dělá i fajn zvuk když trefiš jamku :D . . btw, skoro všechny atrakce, i ty co jsou na jiných mapách běžně hraných na Jb nyní tak jsou uplně "jiný" tahle se povedla, sice musím podotknout, že tam snad není ani jedna zbraň mimo zbrojku (teda mi potom ani něják nepatrali, třeba se nějáká trtačka někde najde :D) ale i tak je ta mapa fajn :)
Super no, ale stejne prijde nekdo typu: puste klavesnice, jdete do boxi, dame si nahodu, posledni reakce na skok. Vy 2 si date box.
nebo milk taky dava super atrakce :D, jsem PRO pridani te mapy, dost se mi libi, odpo si ji zkusím projít.
jb_hellfire http://cs.gamebanana.com/maps/173344
Mapa od tvůrců FlyHigh, plno atrakcí
atrakce:
KZ
Deathrun
Wipeout
Fottball
Longjump
Race
Bhop
Čtverce (ty jak jsou na flyhigh)
a plno dalších atrakcí který neznám
Východ z cel je myslím jen 1 takže vzpory se ta moc dělat nebudou
Rozhodně se mě líbí víc jak mapy, kde nejsou žádný atrakce a celých 45 minut jenom reakce a otázky (crime, desert, brazilian)
Ahoj, tak co ta creamova mapa, byl bych rád kdyby se dostala k hectovi lebo kotlovi.
Creamova mapka no.1 :) určite som za pridanie
Pamatuju velmi dobře :DD