Re: Vulgarita demence- BAN!!!
:D :D :D chudák brácha :D jaj no nevim nevim, jestli chcete tohle všechno co se sem napíše banovat...tak tu bude každý lichý měsíc v roce prázdno :)) četl si vůbec někdo úvodník k adminování? nejdřív napomenout, pak pomocné tresty, pak menší bany, prodlužovat bany... myslím že se sem se svým myšlením opravdu nehodím... :( :D nic proti nikomu... mě už je to jedno :P
Citovat:
11:08:50 <STEAM_0:1:26398476><78.102.21.166> *DEAD*Nuka-Cola Quantum : hehe
11:09:02 <STEAM_0:1:26398476><78.102.21.166> Nuka-Cola Quantum : tak ad si pride a uz neotravuj do pici
11:09:31 <STEAM_0:1:26398476><78.102.21.166> *DEAD*Nuka-Cola Quantum : tady ty kamosi nic neudelaj asi budes chti ty ban
11:23:13 <STEAM_0:1:26398476><78.102.21.166> *DEAD*Nuka-Cola Quantum : darknes uzi si BAN
11:29:11 <STEAM_0:1:26398476><78.102.21.166> Nuka-Cola Quantum : do pici hrejte furian
11:31:13 <STEAM_0:1:26398476><78.102.21.166> Nuka-Cola Quantum : do pici bezte chatovat jinam a hrejte
Tohle ti nestaci?
Tak já nevím jako no, koukni sem jenom na dneší chat z classicu, http://csko.cz/chat/27015/2011.11.16.htm a dej vyhledat "kkt." A to je jedna nadávka, máš jich tam asi...nespočítal sem to. ale třeba hráči *DEAD*Dominik-Killer nebo Fixa to napsali každej asi 10x ... dal jim někdo ban? Tohle jsem našel jen za dnešek, jen na classicu a jen jedno sprostý slovo a stačila mi na to minuta, tohle banovat na měsíc...?
Citovat:
Původně založeno
apach29
Nuka-Cola Quantum byl zabanovan na mesic, ban pro chleba s maslem se jeste uvidi.
Nuka ještě ban neměl? Tak to je reklamace. Nějak mi tahle skutečnost unikla. Banoval jsem to ve škole, takže v tom místě byl dost slabý eduroam a ban se nedokončil. V banlist jsem to přehlídl. Dík, apachi.
@Bia: Já vím, jak ti ten classic lezí v žaludku. V každém druhém cry postu píšeš: to za mě na classicu... GET OVER IT. Stačí si projet ten chat log, ty Fantomasi. Jinak jsem v tom postu citoval jen dva hráče, takže se už prober.
EDIT @Bia: Já fakt už nevim, jak ti tu mají hráči napsat, že to co tu předvádíš tě zpátky nikam nevrátí. Místo zbytečnýho pointless okecávání si raději přečti ten zatracenej chat log. Já jsem je všechny co tam vedli to flame varoval a to opakovaně.
Dat ban za nadavani, no kde to sme? AnnoyingGreg, si normalni, ze banujes neco, co by zelenyyyyyyyy fantomas udelal 6546x lip, akorat nema prava a tak je hrozne smutnej? Ses fakt hrozne zlej, nechapu, jak si tohle muzes vubec dovolit.
@zelenyfantomas, co nema prava, hahahaha
tak dobry zase, uz si nam vsem naznacil, jak ses strasne emo a sad, ze nemas prava, me to uz neprijde ani smesny, jak v to v kazdy picovine, co napises, furt dokola omylas, ze si admin numberone a jak je svet moc nefer.
@aimb00000000000000000000000st
facku si zaslouzis
By mě zajímalo za co dostal NUKA-Cola BAN na měsíc?, za to že jsme se spolu snažili urychlit jednoho kempera? a za to že tam přišelo nějaký 17-tiletý dítě házet ramena že dostane prava na ADMINA ???
jen se ptám?
Citovat:
Původně založeno
fabio
By mě zajímalo za co dostal NUKA-Cola BAN na měsíc?, za to že jsme se spolu snažili urychlit jednoho kempera? a za to že tam přišelo nějaký 17-tiletý dítě házet ramena že dostane prava na ADMINA ???
jen se ptám?
Napiš za něj stížnost tim hezkym písmem na zlouna apače29.
ale já za něj nebudu nic psát. Nemám důvod. Ale v podstatě jsem nedostal ban na 14dní za "demenci"-(což mne uráží) ale za to že jsem použil větší písmo........ Máte někde napsané, že se dává ban za velké písmeno?nebo ne?
prilis tvrdej trest
E: vsak mel jen velky cerny pismo a neumi Y/I
Je to za to, co napsal puvodne, nez to apach upravil, ale to uz nikdo nezjisti.
Citovat:
Původně založeno
fabio
jen se ptám?
Kemper se dá urychlit mnoha způsoby, ale když na něj zvládně xy hráčů nenadávat, zvládnete to i vy dva. A to, že tam na tebe někdo házel ramena, že bude admin, tvojí reakcí jsi ukázal jen to, že ti do těch jeho 17 ještě pár let schází.
Smile, Ty jsi tam nehral tak mne laskavě nepoučuj ano, Děkuji Ti za to! Jinak jsem si skoro jist že 17 my bylo daaaavno! :bye:
podle toho jak pises tak asi neee
Citovat:
Původně založeno
fabio
Smile, Ty jsi tam nehral tak mne laskavě nepoučuj ano, Děkuji Ti za to! Jinak jsem si skoro jist že 17 my bylo daaaavno! :bye:
A kdo z těch, co tu ted mají plnou hubu keců a zastávají se tě tam skutečně byl? NIKDO
Gregu ty si fakt eso, píšu ti pmku aby tady z toho nebyl flame a nepřekryl to že banuješ za sprosté vyjadřování neuměřeně, ale stejně sem musíš psát, protože potřebuješ za zády ufouska a další děti děti t devátý třídy co ti dají palce nahoru. Si fakt frajer, já už tu dál psát nebudu a nebudu podporovat zakládání flame, naposledy sem napíšu k věci to, že prodloužit ban na 14 dní za to, že si podá žádost o unban a nedodat k tomu potřebný materiál, že si to zaslouží, je na pováženou.