Re: SilenT/HNS, HNS TRAING ADMIN
Citovat:
Původně založeno
dUrA
docela som sa znova zasmial na statoch ktoré si sem dal..
+ AK CHCEŠ POUŽÍVAŤ SLOWMO TAK CHOD AKURÁT DO PRDELE A NIE NA POST ADMINA.. zase je tu niekto ako taaNzo... (pokiaľ nedáš demo z toho prveho movie tak ti neuverím ani to že sa voláš silent...)
Šibe ti? Žiadno slowmo nepouživam, Dokaz, METRIOX, Freiwyk, inak sa nevyjadrujem
+ Ak chceš demo, tak to ti nedám pretože som od tej doby asi 3 x reinstall STEAM
Citovat:
Původně založeno
dUrA
to je pekne zo poznáš metrioxa a freia.. no na tom prvom movie čo si sem dal je slowmo ( nie len to čo tam dal mm ) poslal som to movie pár pro jumperom a tiež povedali že tam je slowmo.. nezahováraj a račej si to priznaj..
Toto je taaNzo v2.. prv sem dal svoje scriptované movie.. a potom dal žiadosť o práva.. ale ako pozerám tak ty to chceš stihnúť všetko naraz...
Pro jumperom? Povedz mena Tích ,,Pro Jumperoch"
Prosim ta, Slow-motion som nikdy v živote nemal, a ked mi chceš tvrdit že nejaký ,,Pro Jumpery" hovorily že som mal slowmotion hack, tak je to už fakt smiešne, kan1 mi robil movie, nemožem za to že to tak spomalil.. Ale ked chceš dalej tvrdit že som mal slowmotion tak si to dalej tvrd ..
Citovat:
Původně založeno
dUrA
aj keď ti napíšem komu som to poslal tak aj tak nebudeš vedieť kto to je takže to je úplne zbytočné(a keď ja napíšem pro tak to sú naozaj pro jumperi toho sa báť nemusíš... ) a pokiaľ nedáš demo svoj názor nezmením..
Len povedz, povedz.. :-) Možno budem poznat ;)
Citovat:
Původně založeno
dUrA
poznáš niekoho s menom duff.. alphazz alebo proppan ? nie..
Vieš ako som prišiel na to že to je slowmo ? Ak by to spomalil ten "movie maker" tak spomalí aj animácie prehadzovania zbraní.. slowmo spomalí tvoj pohyb podla nastavenia a animácie nechá tak.. + kto nieje slepý a pozrie si to tak ti na prvú ranu povie že to je slowmo.. (a nie to od mm ale in game slowmo)
Myslíš Propane? duff, toho nepoznam, iba z videania, alphazz nie.
Vieš prečo to nie je slowmo? Pretože všetko je spomalené a u prehadzovania zbraní vypol slowmotion v sony vegas.
U mna je to všetko, ked ma chceš považovat za slowmo hackara, len tak dalej ;) Osobne napíšem kan1-mu ktorý mi robil movie, a možno aj bude mat moje demko ;)))
Ked poznáš Stilerka, tak ten nam robi movie, uvidiš že či mam slowmo-hack :-)
OK, moje žádost zapadá a myslím že ADMINEM ani nebudu
Tímhle uzavíram svoju žádost o admin práva.
REASON: Každý řeší jen minulost, ne SOUČASTNOST!
Timhle vam nechci říct že vás ZASE Posílam do píči ale už mi příde i ubohe žádat o práva když ste se mi jen vysmali.
GL Team Kotelna
Citovat:
Původně založeno
Strikeman
OK, moje žádost zapadá a myslím že ADMINEM ani nebudu
Tímhle uzavíram svoju žádost o admin práva.
REASON: Každý řeší jen minulost, ne SOUČASTNOST!
Timhle vam nechci říct že vás ZASE Posílam do píči ale už mi příde i ubohe žádat o práva když ste se mi jen vysmali.
GL Team Kotelna
Pak tu plač že každý řeší minulost ne součastnost.. hh Prý že si se změnil k lepšímu měl si nervy, jak vidím máš je asi znovu co? Být tebou tak už se sem ani nepodívám. :))
Nemám nervy. Pokud chceš ve me vybudit zlost tak se ti to nepodaři. hh žadne nervy bráško ;) pouze nebudu ze sebe delat ubožáčka kterej žáda o práva a prosí. Ste se mi tu všichni vysmály. Mohl bych vas nekam poslat ale neudalám to a výš proč? Protože sem v klidu a nejsem nervní ;)
Nemá je znovu, žádost skončil důstojně.
Citovat:
Původně založeno
Strikeman
Nemám nervy. Pokud chceš ve me vybudit zlost tak se ti to nepodaři. hh žadne nervy bráško ;) pouze nebudu ze sebe delat ubožáčka kterej žáda o práva a prosí. Ste se mi tu všichni vysmály. Mohl bych vas nekam poslat ale neudalám to a výš proč? Protože sem v klidu a nejsem nervní ;)
Pretože už si to urobil.
Unregistered
Guest
Re: Ban za reklamu(nevim za jakou)
Jak Vidím demence adminu je tady hlboka,nejradsi bych tady vynadal,a klidne mi dejte perma :) Cele csko.cz je trapné samo o sobe ;) Bye hosi
PS:ste kokoti
Mne príde úbohé, poslať všetkých do pče a potom žiadať o práva.
Asi sme si teda zrovna nesadli na fóre. GL in-game.
Citovat:
Původně založeno
Strikeman
Si myslíš že kdyby si prosil a dělal ze sebe ubožáčka že by si ta práva dostal? Hele tím že nedostaneš práva ti život nekončí.. Život jde dál , no ale co už pro tebe jsou asi adminská práva důležitější než život viď? Vítej v real světě , vole.
Btw. gete No to jo, hodně důstojně :)
Citovat:
Původně založeno
*TimeLeft*
Si myslíš že kdyby si prosil a dělal ze sebe ubožáčka že by si ta práva dostal? Hele tím že nedostaneš práva ti život nekončí.. Život jde dál , no ale co už pro tebe jsou asi adminská práva důležitější než život viď? Vítej v real světě , vole.
Btw. gete No to jo, hodně důstojně :)
Asi si moc nerozumíme TimeLefte, ty mi tady vykládaš že mi sou Admin-Práva doležitejšie než real?! :D :D :D LoL
Admin práva chci(chtel) jen pro to aby tam už byl konečne klid! Neurážim admini že tam nechodím až na výnimky. Myslím že každý nemá čas sediet len na CSku. Vždy ked som na počítači hrajem, hrajem a hrajem. Je to proste len kolobeh hrania adminov.
Citovat:
Původně založeno
Strikeman
Asi si moc nerozumíme TimeLefte, ty mi tady vykládaš že mi sou Admin-Práva doležitejšie než real?! :D :D :D LoL
Admin práva chci(chtel) jen pro to aby tam už byl konečne klid! Neurážim admini že tam nechodím až na výnimky. Myslím že každý nemá čas sediet len na CSku. Vždy ked som na počítači hrajem, hrajem a hrajem. Je to proste len kolobeh hrania adminov.
Jo tak to ti věřím že by tu byl s tebou klid , podle toho jak se vyjadřuješ na FORUM by ses do admin teamu nehodil: Zachovej klidnou hlavu. Ale s tebou by tu ten klid určitě nebyl kdyby si všechny posílal do p**e :))
Nevyvolávejte zbytečný flame, žádost byla vyřešena (většina proti), a všechno to ovlivnila minulost (I já jsem býval cholerik, ale změnil jsem se asi za 2 měsíce.) - Tedy žádost o UnBan a následně, když ho nedostal, tak všechny poslal někam, ale to je celkem typické, to dělá většina lidí. Takže se nehádejte, nemáte to zapotřebí, není už další důvod sem psát, když sám žadatel žádost ukončil.
Problem Solved