Odpověď: Re: Odpověď: Stížnosti - hlášení z Jailbreak serveru
Citovat:
Původně založeno
Does
Jde to.
Slap je samozřejmě k ničemu, zato grab funguje na jiném principu a jde použít i jako teleport (ono je to asi lepší nepsat, ale musím, když tu tvrdíte tohle).
Pokud se zneužívá grab v takové míře, kdy narušuje hru, tak přeci není problém v grabu. Až se bude zneužívat slay, tak se taky zakáže?
Vždyť už se to řešilo tolikrát...
Prosím nahraj mi demo a pošli kde sa dá využiť, lebo ja som toľko krát sa pokúšal odbugnúť, žial to vždy nešlo alebo som toho hráča zabil a mal bezdôvodne VD.
Potom mi to pošli do pm/na steam aby sme zbytočne nespamovali.
Odpověď: Re: Odpověď: Grab
Citovat:
Původně založeno
Charon35
4 strany už o nič.
Slay s grabom neporovnávaj. Predstav si grab na classiku... portám v prdeli :D Nerobím hera, som myslel, že to je na odbugovanie dobré, ale ako tam čítam, hlavne becausa, tak ten grab je fakt číčovina. Asi o ňom dáme pokec na najbilžšej porade.
Grabom hráča neodbugneš hlavne ak sa bugne s autíčkom. Ale na DRku na mape Snow, Mountains je jedno zradné políčko ktoré vás bugne. To je jediný prípad kedy je grab účinný.
Citovat:
Původně založeno
because
Prosím nahraj mi demo a pošli kde sa dá využiť, lebo ja som toľko krát sa pokúšal odbugnúť, žial to vždy nešlo alebo som toho hráča zabil a mal bezdôvodne VD.
Potom mi to pošli do pm/na steam aby sme zbytočne nespamovali.
Citovat:
Původně založeno
*M@sters Indian0*
Grabom hráča neodbugneš hlavne ak sa bugne s autíčkom. Ale na DRku na mape Snow, Mountains je jedno zradné políčko ktoré vás bugne. To je jediný prípad kedy je grab účinný.
Citovat:
Původně založeno
Charon35
som myslel, že to je na odbugovanie dobré, ale ako tam čítam, hlavne becausa, tak ten grab je fakt číčovina
Citovat:
Původně založeno
kono159
grab nejde pouzit ani na hraca na rebriku
Citovat:
Původně založeno
3k a Jerry
když je někdo bugnutý tak ani svatý mu nepomože.
Citovat:
Původně založeno
Grakon2702
Ten byl dobrej... anebo jsem neměl na to takové štěstí. Nikdy jsem na podobnou situaci nenarazil.
Citovat:
Původně založeno
ZeMi7
v životě jsem neviděl, že by admin někoho pomocí grabu odbugnul.
http://csko.cz/dema?UPD=EIxoVFhj
Ještě někdo?
Citovat:
Původně založeno
Does
Skús odbugnúť grabom hráča v autíčku. Ale uznávam, zle som sa vyjadril. V hre som však nevidel na inom mieste ako na tom DRku niekoho odbugnúť. Grab je ešte dobrý ak niekto náhodou spadne za texturu, može ho vyťiahnúť grabom.
Citovat:
Původně založeno
*M@sters Indian0*
Skús odbugnúť grabom hráča v autíčku. Ale uznávam, zle som sa vyjadril. V hre som však nevidel na inom mieste ako na tom DRku niekoho odbugnúť. Grab je ešte dobrý ak niekto náhodou spadne za texturu, može ho vyťiahnúť grabom.
Používám to na všechno, i na bug s autem funguje (klasické na oasisu, i s bagrem na assaultu.. vše, všude). Funguje to prostě jako teleport, který bere v potaz jen hráče a nic víc.
Citovat:
Původně založeno
Does
Používám to na všechno, i na bug s autem funguje na 100% (s normálním typu na oasisu, i s bagrem na assaultu.. vše, všude). Funguje to prostě jako teleport, který bere v potaz jen hráče a nic víc.
Mohol by si nám asi vśetkým vsvetliť ako to funguje.. lebo tomu maximálne nechápem:D
Re: Odpověď: Re: Odpověď: Grab
Citovat:
Původně založeno
Does
Když už jsme nahodili tohle téma.. http://csko.cz/dema?UPD=jNhPzXxJ
Citovat:
Původně založeno
Does
Používám to na všechno, i na bug s autem funguje na 100% (s normálním typu na oasisu, i s bagrem na assaultu.. vše, všude). Funguje to prostě jako teleport, který bere v potaz jen hráče a nic víc.
Tak asi adminoch treba doučiť grabovanie. Neberte to ako urážku. :hypocrite:
A Swagride tie Hečka tam neboli prenesené grabom (ak to náhodou nevieš), ale ich tam bugli. Docela málo ludí vie o tomto bugu a nechcem ho rozšírovať. A tí čo o nom vedia tiež by ste si to mohli nechať pre seba.