takze pises ze veris ze boh ta meni k lepsiemu ale defacto sa menis len ty sam, pride mi to dost zbytocne, ale sak tvoja volba
Printable View
takze pises ze veris ze boh ta meni k lepsiemu ale defacto sa menis len ty sam, pride mi to dost zbytocne, ale sak tvoja volba
Podívej, já se nemodlím, nepostím se, nedělám žádné takové zvyky, až na to, že se v neděli projedu do kostela. Beru to jako místo k zamyšlení a určité hodnocení toho, jestli jsem vše udělal správně... je to trochu komplikovanější, ale pomáhá mi to.
Acid zrovna vstoupil do puberty, tak si myslí, že mluviti sprostě je in a kůl.
btw Grakone... Dětsko :smile: roztomilá chybka.
Hele Acid, nechceš doufám tady vyvolat skutečnou hádku že ne?
Acid prišiel o post CS:GO Manažera tak sa snaží získať post TOP FLAMER
Tenhle člověk tu měl mít někdy nějaký post?
Hej keyo, asi máš pravdu, snaží se dost :)
Ahoj, naprosto s tebou souhlasím- Bůh není velký král všeho tvorstva, Bůh nás podle Bible neovládá. Bůh jenom ukazuje správnou cestu, a je jen na nás, jak se k tomu postavíme :)
btw aby som nebol OT, tak v Boha ako nejakeho cloviecika co sedi na oblaciku a dava na nas pozor neverim, neriadim sa ani ziadnymi nabozenskymi prikazaniami.. verim ze existuje nejaka vacsia sila, pretoze jak inak by vznikol nas cely svet, teoria velkeho tresku stale nedava poriadny zmysel, a jak mohol byt vesmir predtym, jak to uplne cele vzniklo a podobne.. takze v boha neverim, verim v nejaku vyssiu silu (snad to chapete :D )
Ano, v něco podobného věřili Antikové. Věřili, že před vznikem vesmíru existovala vysoce vyspělá rasa, který ten vznik zapříčinila. Proto před deseti tisíci lety postavili cestovní loď Destiny, se kterou chtěli přeletět celý vesmír. Dokumentární sci-fi seriál Stargate Universe mi otevřel oči. Kappa
nechapu...
neveris v typka na oblacku ale ve vyssi silu, ktera sedi jinde? a jak mohl byt vesmir pred vyssi silou?
ta vyssi sila mohl byt klidne buh, veris i neveris v nej?
Slisi: takze vyhledavas atmosferu kostela a doporucujes ji ostatnim
a jak muze neexistence ukazovat smer cloveku?
vsechno se tu vzalo z velkyho tresku, velky tresk je ona vyssi sila