InVitro zkazíš každou srandu :smile: Je mi jasné, že model, který se nevykresluje (kvůli neviditelnosti), FPS neovlivní :laughing1:
Za sebe můžu říct, že hra mi přijde plynulá i se stávajícími modely, a to hraju na staré šunce.
Printable View
InVitro zkazíš každou srandu :smile: Je mi jasné, že model, který se nevykresluje (kvůli neviditelnosti), FPS neovlivní :laughing1:
Za sebe můžu říct, že hra mi přijde plynulá i se stávajícími modely, a to hraju na staré šunce.
No nevim, FPS graf mam vypnutej a me to nijak nelaguje, ale vidim tam casto hrace, co se seknou na 1-5 sec a ping maji v poho kolem 20ti.
Tak to asi haluzí jen mně ?
Pridam moznost starych modelu jako je na zombie.
To budeš nesmírně hodný . :-)
Kotle dej prosim te na server auto team balance, je to celkem nehratelny, kdyz je 12 furienu a 5 antiF. Diky
To je prave dost hratelny. Vetsina furienu umre moc brzy a pak se 2 minuty ceka, nez se najde ten posledni. Takhle je to mnohem vic vyvazene a ct se i zastrili. Jen to jeste musim vyladit. Treba ted na cbble vyhrali ct 7x a furieni 7x. Takze je to mnohem lepsi.
Kotle nemůžeš dát pro vip možnost, že když bude poslední furien, tak bude mít super nůž?
Hm, mozna, ale jde o pocet antifurienu. Proti jednomu by to bylo kruty.
Miloslav Kalousek je zl0
Asi jako na ZM serveru se čas od času objeví Nemesis, na furienu by se mohl občas zjevit Kalousek s vysokým HP a z hráčů by postupně vysával peníze a životní sílu. Furieni a Antifurieni by se v tomto případě museli spojit proti tomuto nepříteli a nějak jej udolat než je totálně vysaje :-)
Nééé politiku sem netahejme. Ostatně bylo by mi líto toho, kdo by ten ksicht převáděl do grafického modelu...
hh , mimochodem Kotle šlo by přidat nákup nábojů pro AF ? docela naštve když si za 12k koupíš m241 a na další kolo ti zbyde 70 nábojů
Naboje se budou doplnovat.
a superknife , když zemře AF tak ho ostatní mohou obrat o zbraň , co kdyby wallhang a superknife měly fyzickou podobu (v rámci hry) a furieni by mohly obírat mrtvé soukmenovce
Vzhledem k sile zbrani by to bylo nejspis nevyvazeny. Zlevnil jsem ho na 10k a wallhang na 5k, takze neni problem mit jednu vec skoro porad.
Superknife od 3 hracu uz tam zase je. Ale vem si, jak jsou furieni skutecne slabi. Kdyz je 2x vic furienu, tak je to casto vyrovnane. Posledni furien vetsinou kempi az do konce. Kdyz jich je vic, tak kempi vsichni a na konci zjisti, ze umrou, tak zacnou zmatene behat sem tam az umrou. Kdyz neumrou, tak nebudou zmatene behat, budou 2 minuty stat na miste.
Ty nevis, jak se chovaji nekteri hraci, kdyz nejsou limitovani. Delaji presny opak toho, co vede k cili. Je proste bavi jen tak behat a strilet, nevidi v tom vyssi smysl. Zkusili jsme nekolik verzi furienu a nejzabavnejsi je tahle.
Jeste zkusim pridat nejaky cil pro posledniho CT, kdyz ho nebude chtit nikdo zabit a sebere dost baterek, tak to vybuchne.
V tom je nevyhoda furienu (a cs 1.6) když do tebe střílí tak se pomalu nepohneš, dnes na dust2 chodilo minimálně 5 ct pořád spolu a to nemáš šanci je sundat a nutí to ke kempu
Jak psal Karlos.
Když jsem poslední furien, tak kempím jen v případě, že běhají kolem mě víc jak 3 antiF, občas tam ty oslové zůstanou stát, pak nemám moc šancí.
Zpomalovani pri strelbe muzu zrusit.
Přidej i ten HE granát do shopu pro furieny.
jak je to s tím armorem ? zvyšuje se jeho účinek přímou úměrou s množstvím ? na konci jedný mapy jsem si ze srandy nakupoval a skončil na 395 armor
Zpomalovani nechat, ale pridat pro furieny jak FB, tak HE granaty. 2 FB a 1 HE jak pro antiF.
Kotle u anti-furienů máš v shopu 2x 25 HP.
Ještě by to chtělo, že až vyhrají furieni 5x, tak by se přehodily týmy a kdyby vyhráli antiF 2-3x, tak by se to též prohodilo.
Tymy se prohazuji po 3 vitezstvich.
A čo tak dať do shopu pre Furienov niečo ako šialenstvo ? Bolo by to na celé kolo (Alebo pokiaľ by dotyčný nezomrel ) a strelba by ho nespomalovala :-)
To by slo.
Podla mna by to bolo fajn. :-)
Paráda :-) Díky
Trochu praštěné když napíše poslední hráč je afk a přitom žijí skoro všichni v týmu.
28 slotů je moc , lepší to bylo když bylo 20 slotů.
Klan Future, jeden po druhém si mě a jiné hráče dávali aniž by nás viděli. Nejdřív sem je obviňoval z wallhacku, pak mi ale došlo, že se mohou domlouvat. Možná přes skype nebo ventrilo... Asi by nešlo s tím něco udělat Kotle? Jestli jdou furieni vidět i v death spectu zruš to.
Kotel mohol by si pre oba teamy nastaviť aa na 100? A hlavne teda pre furienov. A ešte niečo... Keď skáčeš, tak je počuť ako dopadáš. Dalo by sa to nejako odstrániť?
to sa tusim neda zmenit. to je ako ked dopadnes z velkej vysky a ono ta zvuk ako keby si stratil dych ci co.
Zvuky skoku a vseho pohybu jsem zrusil, ale u hrace jsou porad slyset. Furieni uz nejsou videt ve spectu. AA je na 100.
To nemůže být na furienu nějaké rozumné prohazování týmů? Napojím se k furienům a kolo na to jsem u antiF, než to hráč který začínal u furienů, je po přehození týmů po druhé a pak dokonce i po třetí. Nebyl za kolo ani jednou anti-furien.
Jo a ty baterky moc nepomáhají k tomu, aby anti-furieni nekempili. Třeba já jsem běhal sem a tam pro baterky abych si doplnil hp, takže udělat jiné řešení, anebo tam dát camp metr pro CTs!