Cau Me se moc ta mapa jail_psm_fix2_brgames hodne moc líbí chtěl bych aby se hrala nej na te mape moze byt ten Watter Fusbal ... "D Hodne GUN
Printable View
Cau Me se moc ta mapa jail_psm_fix2_brgames hodne moc líbí chtěl bych aby se hrala nej na te mape moze byt ten Watter Fusbal ... "D Hodne GUN
Jop, vypadá hodně pěkně poslední dobou se to objevuje hodně map, který stojí za přidání snad se časem dočkáme všech..
Pěkná mapka Gustáku :), mohla by se zkusit :)
Hlavně tam je dost atrakcí :) a né jak na nedávno přidané mapě jail_optimus.
Ten optimus jsem nepochopil... žádna Guna na vzpouru... akorát normální atrakce jsou ty lasery
Sak a naco ti bude Zbran?? sak si kup sekac alebo fet a urob zburu..
+Football
+Race
+KZ
+Tie lazery
+bazen
Vsak ked mas brain tak tie atrakcie mupotrebujes... mas tam veznov tak nieco vymysli
A prosim nehunti tie posty.. viem ze Staly clen je pre teba nova vec.. ale Huntit nemusis :slap:
jail_optimus je o ničem, malá, žádná šachta na útěk, žádná zbran pro T, only ct map
Zeusi ty si snad sakra myslíš, že potřebuju toho Stálého člena jako Unihoc? v jednom Threadu 5 post pod sebou? Pokud vím, tak chtěli názory apod. a jelikož už se tady pár map zamítlo kvůli 0 Gunám pro T tak už to psát teda nebudu, protože tady se snad ani už nemusím vyjadřovat.
Btw. Tvoje posty mluví také za velké něco viz. Nové skiny, které nejsou potřeba a M4 s plným zásobníkem do T shopu.
jail_rats pls
http://cs.gamebanana.com/maps/153819
Na mapě se dá dost dobře zabavit, mohu se jen přiklonit k této mapě a na serverech bych ji uvítal.
Taky bych jí tam uvítal, hrál jsem ji už na pár jiných portálech, hodně pěkná
Jail_rats si pamatuju z portálu Free7gaming který je již zrušen.
Mě osobně příde že tam nic moc není. Je tam soud, židličky, bazen, box a ještě další blbosti. Myslím si že jsou tu lepší mapy na přidání.
:DD tak co na to no... travim na forku vela casu ? :D:D:D
inac nobody neber to az ta vazne :D
----------------------------------
jb_rats.. pekna mapa :)
Mě osobně se líbí tato mapa : Jail_shadow_age_v2||| http://cs.gamebanana.com/maps/169794
Pěknej tip, není špatná. Večer až si najdu trochu času jí vyzkouším.
Jojo určitě ji zkus, já už jí mám celou projitou :) Na těch fotkách není vše je tam i věž bazén atd. Je tam toho moc.
E: Pak mi kdyžtak napiš jak se ti líbí :D
E2: Atrakce: Kz, bazén, svihadlo, vež se 4 dopady různé vzdálenosti, aim, nějaká hra s míčema, ring, fotbal, box, zbrojka s AWP, rychlopalkou, MP5, M4, AK47 všeho 10 ks, box na otázky, diskoška, lasery, aim na terče, race, 8 místností každa označená jinou barvou + kolo na kterém se barvy točí: FUNGUJE :D, nějaký univerzální box pokud jsem nic nezapomněl je to vše.
Zbraně: Zatím jsem objevil 1 vrtačku :)
Šachty: Zatím jsem žádnou neobjevil.
Jail_rats
Mapa je velká, dá se na ní vymyslet spoustu atrakcí. Osobně bych ji moc rád viděl na našich JB serverech :)
Celá mapa
Zbrojka
Čudle k boxu
Cela
Cela 2. místnost
Cela patro
Šachta, heslo 153
Bazén + sklenice
Miniatrakce - speedjump, plyn, ring, komory ano/ne
Soudní sín
Piškvorky
Stoličky
Střelnice nebo co to je
Download - ZDE
nejsi ty náš starý kamarád Volume? :)
Ano je :)) Inač pro tu Rats bych byl Pro. STejně se mapy přidávají popořadě
cau ja bych navrhoval přidat mapu jail_lonely_v2 tady jsou obrázky koukal sem se a jeto špica mapa moc bych ji rád uvítal mezi naše mapky :thanks: http://cs.gamebanana.com/maps/175224
Skoro uplně okopírovaná endoplazmik .. + málo atrakcí vidím.
radsi rats nez optimus nebo ibb ta mapa je o ničem .. :D
http://cs.gamebanana.com/maps/162483
jail_joker
Pěkná mapa,hodně atrakcí.. :)
Souhlasim ale radsi bych privital psx bregames... :D
Čo hovoríte na túto mapu? http://cs.gamebanana.com/maps/173462
JE docel pěkná ale jak tam vidím málo Atrakcí asi njelepší Atrakce je to KZ ...:D
Co říkáte na tuto mapu
http://cs.gamebanana.com/maps/177762
Moje pocity :
Box na tuším 5-6 tlačítek (Podlaha, 2x Lavičky, 4 barevná podlaha, manuální otevření cel, zavření boxu, rozsvícení světel)
V areálu cel není žádná zbran (-), jen dva granáty + vesta, každé na jiném místě (+)
Poměrně jednoduchej surf (-)
Poměrně těžký KZ (+-)
Trampolína - více možností, dá se spojit se sprej logama, na tu divnou věž, nebo normálně na barvy.. ačkoliv barvy nebudou těžké, tak je to multifunkční trampolína (+)
Náhoda -.-
Race v čupu (+) malé překážky.
Race bez čupu (+) opět malé překážky
Mini Bhop (-+) Je opravdu malej, zvládne to každej, pokud bych u toho simonoval, tak na 1 pokus.. ale není to nejhorší..
Stůl s tlačítkama, nechápu na co je? (-)
Free runnign (-) nic moc, je to o tom, kdo vystartuje dřív..
Pěknej bazén (++) Multifunkční, dá se tam zapnout takovej "mod" kdy je to vlastně race pod vodou, + klasickej bazén bez překážek.. to se mi opravdu líbí.
Boxerskéj ring (-+)
Multiprobourávání.. celkem zajímavá atrakce, určitě je to něco nového, cca pro 5-6 lidí, barevně pěkně odlišený :) :D
Škola (++) Nic moc velká třída, ale je tam tabule se státem a jeho hl. městem :D, cca 5x2 lavice po dvou
Tabule je na dvě tlačítka a dvě poloviny, první tlačítko zakryje Stát, druhé hl. města. (+)
Fotbal, klasika (+-), volejbal.. nic moc..Brány jsou barveně označeny, když padne gol, brána se odbarví (+)
Aim, tlačítko, které když stisknu, dá mi to dgl. Potenciální hrozba :D (+++ :D)
Granáty, opět tlačítko na granát (-+)
race s autíčkama :D, akorát mi vadí, že autíčka jsou jen takový čtverce, není to auto, ale taková ploška na které se dá jezdít :D, ten se jim moc nepovedl :/ (-)
AAA, první guna na střeše nějaké stavby je scout.. (++) (nad celama)
A nakonec, takový nic moc skok do vody.. něco jako věž, ale malá.. (-)
Takže shrnutí, mě se mapa poměrně líbí, dost atrakci, je tam kde utect, guna pro T na mapě je, nějaký granáty zezačátku.
E: jediný, co mi tam chybí je soud..jo a ještě nějaký doplnovadla..
E2: aha tak doplnování tam je, předpokládám že to je ten "černý proud světla" :D
E3: Video z mapy : http://www.youtube.com/watch?v=jDokas2k894#t=76
E4: hm, mapa stažena, hrál jsem si na ní, ceklem fajn, ale vadí mi, že na trampolíně se musí člověk odážet manuálně, tj. že musím furt mačkat mezerník, jinak to není špatná mapa, pokud nedáte surf, tak to zabije.
Podle toho co pises je ta mapa super...
jen se mi moc nelíbí to dávání deaglů...(atrakce atd to kompenzují)
Pokud tam nebude možnost nějakého bugování tak pro.
Pěkná mapka IKEO..
Jinak souhlasím s Gregym,jen aby se zase po týdnu nedávala pryč,že na ní bylo 1000 stížností -_-
Twl IKEO fajna mapka asi ji vsichni schvaluji ja bych ji hned klidne privital ale koukal jsem se na videoko a kde jsou celz (pisu z founu)
Cely jsou hned před boxem? ... Tzn je tam takovej nájezd, nahoru jdeš do zbrojky, dolu jdeš na box, a když slezeš z boxu, tak jsi v areálu cel.
Jo a dělá mi starost ta trampolína, když na ní skáču a nic nemačkám, tak se neodrážím, to je nanic, musím se odrážet manuálně. Dalo by se to nějak změnit?
To čekáš od trampoliny že bude plnit atrakci za tebe a ty budeš jen hýbat myši ? :laugh:
Takže mapu jsem si projel docela dobrá ale trampolína (když se na ní odrazíte tak vát to uzemní ,zustanete na zemi) a jinak atrakce jsou perfektní hlavně bazén je dobře vymyšlený :) tuto mapu bych uvítal :)
Ted jsem koukal na tu mapu jail_rats, chtelo by ji to tam pridat, je to super mapa plna atrakci