Já četl že když dojdou zásoby glykogenu, tak používá jako nový zdroj energie tuky a bílkoviny --> aminokyseliny, zejména glutamin.. tím dochází k požírání svalové hmoty..
Printable View
Podivam se jestli ma fotr v aute lekarnicku a ten obvaz,ale dneska jsem byl na treningu ''fotball'' po dlouhe dobe a dojebal jsem si cely kotnik,takze chvilku budu muset vydrzet :/ jinak dik za radu
Byvali spoluziak ktory hraval profesionalne hokej taktiez pouzival ten alobal ktory si omotal okolo brucha ako uz spomenul Knox.
švihadlo je na tohle mnohem účinější, ale nemusíš se obvazovat alobalem, stačí si vzít třeba teplou bundu, mikinu, nebo něco takového, co drží tělesné teplo uvnitř, aby ses víc potil a ty tuky odešly do země zaslíbené a jedeš, ale jak se tu už psalo, neshodíš to jen na 1 místě, musíš všude, prostě pojedeš cardio, ale také to břicho musíš cvičit, nebo ty břišáky mít stejně nebudeš. Nebo budeš, ale takový - https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/...95345563_n.jpg
a za to bych mlátil, když se s tím někdo vytahuje na soc. sítích.. :D
Sluníčko, takýchto borcov ''milujem'' aj ja.. ževraj kocky... pritom maju 50kg a základné svalstvo aby sa mohol človek hýbať :D ale machri maju kocky :D
proto mam na socialních sítích 12 přátel :) ješte tak 4 roky zpět když jsem jich tam měl mraky, tak tohle tam bylo normalka nafotěno ze všech uhlu přitom chudej kluk co si dal celkem 1000 sklapovaček a má to ..
spolužák.. má 170 cm a váží 45 kilo,asi mu nepujde vidět bicák a další svaly když je jak somálec,pořád se tým vychvaluje že jaký má bicák :thumbdown:
Kazdopadne kdyz se potite tak automaticky nepalite tuky zejo
ale tuky neztracis pocenim kdyby jo proc by lidi chodili do posilky? Kdyz si muzes u komplu vzit pet mikin a potit se jak kokot?
KARDIO máš na spaľovanie tukov.... behanie najlepšie
takže alobal na bricho + beh a obcas zaskakat na svihadle cca 45 minut
jestli to zezačátku vydržíš tak proč ne ja většinou vydržím v tehle zimně běhat nějakým tempem max 15 minut a jsem vyřiizenej .. mno pc kondička..