-
Odpověď: Re: [HRA] Poslední slovo vede
Citovat:
Původně založeno
Grakon2702
tr1ko
:happy:
Něco pro tebe Samco :DDD
Gaben_Is_Best
Citovat:
Původně založeno Samco
Gaben Gaben Gaben!
Citovat:
Původně založeno Gaben_Is_Best
Vypis z konzole:
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 227971)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: '104646'
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < Gaben_Is_Best >
[AMXBANS] Tvuj nick: Gaben_Is_Best
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(0): VALVE_0:0:557934689
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1024860720
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 90.178.36.212
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 90.178.36.212
[AMXBANS] V banlistu na
www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Maaaja >
[AMXBANS] Server: csko.cz | dust2 only 4
Poznamka:
Dobry den , dostal jsem ban za wallhack.Nikdy jsem nepouzival hack . Prosil bych o unban dekuji
Vítejte na herním portálu csko.cz,
děkujeme Vám za podání žádosti o zrušení banu. Tento ban však nebyl udělen Vám. Mrzí nás, že se nemůžete připojit na naše herní servery, přestože jste se nijak neprovinil/a. Váš poskytovatel internetu pravděpodobně sdílí IP adresu s více uživateli, a proto se blokace (ban) dotkla i Vás.
Řešením této situace je stažení nové verze herního klienta, kterou si můžete stáhnout zde. S touto verzí klienta se okamžitě připojíte, aniž by byly brány v potaz cizí bany na stejnou IP adresu.
-
Citovat:
Původně založeno
Gaben_Is_Best
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 227971)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: '104646'
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < Gaben_Is_Best >
[AMXBANS] Tvuj nick: Gaben_Is_Best
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(0): VALVE_0:0:557934689
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1024860720
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 90.178.36.212
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 90.178.36.212
[AMXBANS] V banlistu na
www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Maaaja >
[AMXBANS] Server: csko.cz | dust2 only 4
Poznamka:
Dobry den , dostal jsem ban za wallhack. Jako kdyz se naseru zapnu AB ale hack jsem nikdy nepouzil!!!!!!.
Se stane
-
Citovat:
Původně založeno
hezoun
Se stane
Nevítejte na herním portálu csko.cz,
neděkujeme Vám za nepodání žádosti o nezrušení banu. Nemrzí nás, že se z Vašeho herního účtu i přes striktní zákaz necheatovalo. Nevědomte si prosím, že cheating je nezávažné porušení pravidel a nemá velký vliv na chod herního serveru. Abychom nezajistili hratelnost herních serverů na nejvyšší úrovni v neboji vůči cheatingu, můžeme právoplatně udělený ban za cheaty nezrušit na základě žádosti a to s ohlededem na další hlediska (kdo z počítače cheatoval, o jaký cheat šlo, apod.).
Bany neudělené na originální hře (Steam CS) budou automaticky zrušeny. Nejprve po jednom roce od udělení banu nemůžete požádat o výjimku, pak by Vám nebylo umožněno opět hrát, ovšem jedině z nenové originální hry. Jiná možnost v zájmu ochrany hráčů před cheatery existuje.
-
Odpověď: [HRA] Poslední slovo vede
Toto by som tam pridal. :D A ten Gaben, prosím je to tu, šokantné!
-
Citovat:
Původně založeno
Samco
https://pbs.twimg.com/media/CggpN7CWIAA9OMO.jpg
neděkujeme Vám za nepodání žádosti o nezrušení banu. Nemrzí nás, že se z Vašeho herního účtu i přes striktní zákaz necheatovalo. Neuvědomte si prosím, že cheating je nezávažné neporušení pravidel a nemá velký vliv na chod herního serveru. Abychom nezajistili hratelnost herních serverů na nejvyšší úrovni v neboji vůči cheatingu, můžeme právoplatně udělený ban za cheaty nezrušit na základě žádosti a to s ohledem na další hlediska (kdo z počítače cheatoval, o jaký cheat šlo, apod.).
Váš ban nebude zrušen po jednom roce od neudělení banu. Poté se opět nepřipojíte.
Pokud si nepořídíte originální hru, ihned se nepřipojíte a nemůžete opět hrát. Nepamatujte však prosím na to, že v případě neopětovného cheatingu z neoriginální hry již nebude Váš přístup na herní servery trvale odblokován.
:laughing1:
-
-
Re: [HRA] Poslední slovo vede
@hezoun: Nepiš, nemáš zuby.
-
To ma teda šokantizovalo. :laughing1:
-
Citovat:
Původně založeno
Grakon2702
Ty jsi tak moc vtipný.
E: Alespoň mně to teda vtipné nepříjde.
-
Re: Odpověď: Re: [HRA] Poslední slovo vede
Citovat:
Původně založeno
hezoun
Ty jsi tak moc vtipný.
taxikar
-
-
Citovat:
Původně založeno
Grakon2702
taxikar
Citovat:
Původně založeno
hezoun
Ty jsi tak moc vtipný.
Citovat:
Původně založeno
Samco
To ma teda šokantizovalo. :laughing1:
Citovat:
Původně založeno
boneslash
https://pbs.twimg.com/media/CggpN7CWIAA9OMO.jpg
neděkujeme Vám za nepodání žádosti o nezrušení banu. Nemrzí nás, že se z Vašeho herního účtu i přes striktní zákaz necheatovalo. Neuvědomte si prosím, že cheating je nezávažné neporušení pravidel a nemá velký vliv na chod herního serveru. Abychom nezajistili hratelnost herních serverů na nejvyšší úrovni v neboji vůči cheatingu, můžeme právoplatně udělený ban za cheaty nezrušit na základě žádosti a to s ohledem na další hlediska (kdo z počítače cheatoval, o jaký cheat šlo, apod.).
Váš ban nebude zrušen po jednom roce od neudělení banu. Poté se opět nepřipojíte.
Pokud si nepořídíte originální hru, ihned se nepřipojíte a nemůžete opět hrát. Nepamatujte však prosím na to, že v případě neopětovného cheatingu z neoriginální hry již nebude Váš přístup na herní servery trvale odblokován.
:laughing1:
Citovat:
Původně založeno
Grakon2702
Citovat:
Původně založeno
hezoun
ŠOKANTNÉ! - Samčo 2K17.
Citovat:
Původně založeno
Samco
Citovat:
Původně založeno
boneslash
neděkujeme Vám za nepodání žádosti o nezrušení banu. Nemrzí nás, že se z Vašeho herního účtu i přes striktní zákaz necheatovalo. Nevědomte si prosím, že cheating je nezávažné porušení pravidel a nemá velký vliv na chod herního serveru. Abychom nezajistili hratelnost herních serverů na nejvyšší úrovni v neboji vůči cheatingu, můžeme právoplatně udělený ban za cheaty nezrušit na základě žádosti a to s ohlededem na další hlediska (kdo z počítače cheatoval, o jaký cheat šlo, apod.).
Bany neudělené na originální hře (Steam CS) budou automaticky zrušeny. Nejprve po jednom roce od udělení banu nemůžete požádat o výjimku, pak by Vám nebylo umožněno opět hrát, ovšem jedině z nenové originální hry. Jiná možnost v zájmu ochrany hráčů před cheatery existuje.
Citovat:
Původně založeno
hezoun
Se stane
Citovat:
Původně založeno
hezoun
Nedodej výpis z konzole.

-
[AMXBANS]========================
[AMXBANS]polib_mi_:*
[AMXBANS]========================
[SIGPIC][/SIGPIC]
-
Citovat:
Původně založeno
acc_na_vip
Tady už někomu dobře jebe jako mě.
Citovat:
Původně založeno
hezoun
Jsem_______
Citovat:
Původně založeno
hezoun
Tak jak už se ti směje ACC, tak už si komediant nejvyššího levelu :thumsup4: :laughing1:
:DDDD
Citovat:
Původně založeno
boneslash
Ten komediant, co byl předemnou nejvyššího levelu pěkné bhopoval.
děkujeme Vám za podání žádosti o zrušení banu. Mrzí nás, že se z Vašeho herního účtu i přes striktní zákaz cheatovalo. Uvědomte si prosím, že cheating je závažné porušení pravidel a má velký vliv na chod herního serveru. Abychom zajistili hratelnost herních serverů na nejvyšší úrovni v boji vůči cheatingu, nemůžeme právoplatně udělený ban za cheaty zrušit na základě žádosti a to bez ohledu na další hlediska (kdo z počítače cheatoval, o jaký cheat šlo, apod.).
Váš ban bude zrušen po jednom roce od udělení banu. Poté se opět připojíte.
Pokud si pořídíte
originální hru, ihned se připojíte a můžete opět hrát. Pamatujte však prosím na to, že v případě opětovného cheatingu z originální hry již bude Váš přístup na herní servery trvale zablokován.
Citovat:
Původně založeno
hezoun
Děkuji :)
Citovat:
Původně založeno
boneslash
ABhopoval :(
děkujeme Vám za podání žádosti o zrušení banu. Mrzí nás, že se z Vašeho herního účtu i přes striktní zákaz cheatovalo. Uvědomte si prosím, že cheating je závažné porušení pravidel a má velký vliv na chod herního serveru. Abychom zajistili hratelnost herních serverů na nejvyšší úrovni v boji vůči cheatingu, nemůžeme právoplatně udělený ban za cheaty zrušit na základě žádosti a to bez ohledu na další hlediska (kdo z počítače cheatoval, o jaký cheat šlo, apod.).
Pokud si pořídíte
originální hru, ihned se připojíte a můžete opět hrát. Pamatujte však prosím na to, že v případě opětovného cheatingu z originální hry již bude Váš přístup na herní servery trvale zablokován.
Citovat:
Původně založeno
boneslash
Dodej výpis s konzole.

Citovat:
Původně založeno
Samco
Ale bez úprav, pozor na to! My však vždy na to prídeme! :D
Citovat:
Původně založeno
hezoun
Ok Přiznávám se, použil jsem ABhop, ale už jsem ho smazal už se to nestane
Citovat:
Původně založeno
boneslash
Pokud si pořídíte
Citovat:
Původně založeno
Samco
A k tomu je tam ešte steam.
Citovat:
Původně založeno
hezoun
Tvl, ani obcházet nemohu. :censored:
Citovat:
Původně založeno
boneslash
Za obcházení.
Bany udělené na originální hře (Steam CS) nebudou nikdy automaticky zrušeny. Nejprve po jednom roce od udělení banu můžete požádat o výjimku, pak by Vám bylo umožněno opět hrát, ovšem jedině z nové originální hry. Jiná možnost v zájmu ochrany hráčů před cheatery neexistuje.
Citovat:
Původně založeno
Samco
Sedí to, tešíme sa už teraz ako ho opäť o rok uvidíme!!! Také šokantnosti!
Citovat:
Původně založeno
boneslash
A žádný dřívější unban, když bude zbývat tak nějak měsíc do banu nebude. :mml:
Citovat:
Původně založeno
Samco
Tentokrát to nesmie byť! :ohmy:
...
https://scontent.fprg2-1.fna.fbcdn.n...a3&oe=5A1CC473
-
http://www.pbh2.com/wordpress/wp-con...d-gifs-sad.gif
Citovat:
Původně založeno
hezoun
tvle ani obcházet nemůžu :censored:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
Citovat:
Citovat:
Původně založeno
hezoun
Budu klidně cheatovat každý den, mě je to jedno, budu stále měnit IP a steam id.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
csko.cz bot - free Hapal atmin a V.I.P
Děk Vám za žádost o zrušení banu. Je mi jedno, že se z Vašeho herního účtu i přes striktní zákaz dělaly pí*oviny. Uvědomte si prosím, že cheating není závažné porušení pravidel a nemá velký vliv na chod herního serveru. Abychom sr*li na hratelnost herních serverů na nejvyšší úrovni v budoucnu, můžeme právoplatně udělený ban za cheaty nezrušit na základě žádosti a to s ohlededem na další hlediska (kdo z počítače cheatoval, o jaký cheat šlo, apod.).
Bany neudělené na originální hře (Steam CS) nebudou nikdy zrušeny. Nejprve po jednom roce od udělení by jste neměli požádat o výjimku, pak by Vám nemuselo být umožněno opět hrát, ovšem jedině z nové originální hry. Jiná možnost v zájmu ochrany hráčů před pí*ovinami existuje.
----------------------------
NaDejva!
"To jako dostanu premu za ABH, ktery mi pomaha lepe bhopovat?"
-
Citovat:
Původně založeno
hezoun
csko.cz bot - free Hapal atmin a V.I.P
Děk Vám za žádost o zrušení banu. Je mi jedno, že se z Vašeho herního účtu i přes striktní zákaz dělaly pí*oviny. Uvědomte si prosím, že cheating není závažné porušení pravidel a nemá velký vliv na chod herního serveru. Abychom sr*li na hratelnost herních serverů na nejvyšší úrovni v budoucnu, můžeme právoplatně udělený ban za cheaty nezrušit na základě žádosti a to s ohlededem na další hlediska (kdo z počítače cheatoval, o jaký cheat šlo, apod.).
Bany neudělené na originální hře (Steam CS) nebudou nikdy zrušeny. Nejprve po jednom roce od udělení by jste neměli požádat o výjimku, pak by Vám nemuselo být umožněno opět hrát, ovšem jedině z nové originální hry. Jiná možnost v zájmu ochrany hráčů před pí*ovinami existuje.
----------------------------
NaDejva!
"To jako dostanu premu za ABH, ktery mi pomaha lepe bhopovat?"
Citovat:
Původně založeno
boneslash
...
-
-
Citovat:
Původně založeno
hezoun
k
.
.
.
Ano i Hapalicek ma sdílenou IP.
děkujeme Vám za podání žádosti o zrušení banu. Tento ban však nebyl udělen Vám. Mrzí nás, že se nemůžete připojit na naše herní servery, přestože jste se nijak neprovinil/a. Váš poskytovatel internetu pravděpodobně sdílí IP adresu s více uživateli, a proto se blokace (ban) dotkla i Vás.
Řešením této situace je stažení nové verze herního klienta, kterou si můžete stáhnout zde. S touto verzí klienta se okamžitě připojíte, aniž by byly brány v potaz cizí bany na stejnou IP adresu.
-
-
-
Vtipe? Vylez!
Nemůžu.. Jsem suchej.
-
Citovat:
Původně založeno
hezoun
Vtipe? Vylez!
Nemůžu.. Jsem suchej.
Suchý? To je moje www.alza.cz hihi
-
-
Citovat:
Původně založeno
Samco
Ja môžem byť vítaný? :O
Nevítejte na herním portálu csko.cz!
-
Re: [HRA] Poslední slovo vede
-
-
Citovat:
Původně založeno
Samco
Ja môžem byť vítaný? :O
To bylo myšleno na ten suchý vtip, ten je vždy vítaný.
A zde návod pro Hezouna, jelikož má stejnou IP jako jeden cheater.
Hezoune,
neděkujeme Vám za nepodání žádosti o nezrušení banu. Tento ban však byl udělen Vám. Nemrzí nás, že se můžete připojit na naše herní servery, přestože jste se provinil/a.
Řešením této situace není stažení nové verze herního klienta, kterou si nemůžete stáhnout zde. S touto verzí klienta se okamžitě nepřipojíte, a budou brány v potaz bany na stejnou IP adresu.
Z toho textu nemohu, jak si říkám, jak to dává smysl. :laughing1:
-
Preto by sa to malo k týmto tagom zaviesť, či ako sa to nazýva presne.... :D
-
Citovat:
Původně založeno
Samco
Preto by sa to malo k týmto tagom zaviesť, či ako sa to nazýva presne.... :D
Eng:
Welcome to the gaming portal csko.cz,
Thank you for applying for a ban. However, this ban has not been granted to you. We are sorry you can not connect to our gaming servers, even though you have not. Your ISP probably shares an IP address with multiple users, so the blocking (ban) has touched you.
Solving this situation is to download a new version of the game client that you can download here. With this version of the client, you will be logged in without taking account of a foreign bank on the same IP address.
De:
Willkommen im Spielportal csko.cz,
Vielen Dank für die Beantragung eines Verbots. Dieses Verbot wurde Ihnen aber nicht gewährt. Es tut uns leid, dass du keine Verbindung zu unseren Spielservern herstellen kannst, auch wenn du es nicht hast. Ihr ISP teilt wahrscheinlich eine IP-Adresse mit mehreren Benutzern, so dass die Sperrung (Verbot) Sie berührt hat.
Die Lösung dieser Situation ist, eine neue Version des Spiel-Clients herunterzuladen, die Sie hier herunterladen können. Mit dieser Version des Clients werden Sie ohne Berücksichtigung einer ausländischen Bank auf der gleichen IP-Adresse angemeldet.
Tomu se říká neoficiální CZ, určeno pro Hezouna:
Děkujeme za žádost o zákaz. Tento zákaz vám nebyl udělen. Omlouváme se, že se nemůžete připojit k herním serverům, i když je nemáte. Váš poskytovatel služeb Internetu pravděpodobně sdílí adresu IP s více uživateli, takže se vás blokování (zákaz) dotkl.
Řešením této situace je stáhnout novou verzi herního klienta, kterou si můžete stáhnout zde. S touto verzí klienta jste přihlášeni na stejnou adresu IP bez ohledu na zahraniční banku.
Ano, pozor na banku a na to že nemáš herní servery. :laughing1:
A toto je pro Samco:
Děkujeme za žádost o zákaz. Tento zákaz vám však nebyl udělen. Omlouváme se, že se nemůžete připojit k herním serverům, přestože jste ne. Váš poskytovatel služeb Internetu pravděpodobně sdílí adresu IP s více uživateli, takže se blokování (zákaz) dotkl vás.
Řešením této situace je stáhnout novou verzi herního klienta, kterou si můžete stáhnout zde. S touto verzí klienta budete přihlášeni bez zohlednění zahraniční banky na stejné adrese IP.
Ano, bacha na zahraniční banky. :laughing1:
-
-
Citovat:
Původně založeno
Samco
Deutsch :laughing1:
Ich möchte ein leichtes Mädchen sein."Sagte die Hündin.
Ty vole, taklhe se řekne děvka? :laughing1:
Pes je Hund a děvka je Hündin a zajímavý že to znamená čubka (děvka) a i fenka. :laughing1:
To je jako že v angličině je bitch děvka nebo prej fenka. :laughing1:
Náhoda?
-
Nemyslím si. Fena plážová. :laughing1:
-
Ich heibst schon nicht, Saize!
-
Citovat:
Původně založeno