Myslel som 10 kg na 1 prst :bruce_h4h: :D
Printable View
Myslel som 10 kg na 1 prst :bruce_h4h: :D
Od tvarohu ke steroidum -,- on sam vedel, co je pro nej dobre, jeho nic jineho nezajimalo, chtel byt nejlepsim a alespon na nejakou dobu se jim stal.
Na steroidech v tomhle ohledu nevidim nic spatneho a uz ted jsem rozhodnuty, ze je taky budu brat, protoze chci byt stejne jako on nejlepsim a udelam pro to maximum ;-)
Kludne poradim chodim do posilky pravidelne :D
Tak ja osobne ludi, čo beru steraky za najlepšich nepovažujem. Ale to je tvoja vec.
Kazdej chce neco jineho :-)
A jeste k tem steroidum, ten kdo je v tomhle sportu nebere, ten nema sanci se udrzet mezi narodni spickou, natoz mezisvetovou spickou..
Btw Pro me cviceni neni drina, ale zabava ;-)
A aby nedoslo k omylu, tak zatim jsem stale naturalni a jeste nejakej ten rok tak zustanu :-)
Třeba se něco za rok posere a změníš názor nebo budeš muset dělat něco jiného.. zdraví je taky důležité a mladší lidé se mrzačí číl dam dřív a dřív ..
Neřikám že to bude tvuj připad, ale latku sis rozhodně nízko nedal..
Ale GL ..
Clovek, kterej si neveri nic nedokaze, mel jsem v planu to brat kolem 20ti, treba do ty doby zmenim nazor, ale kdyz ti to reknu takhle, tak kvuli tomu, abych byl nejlepsim, se tim mrzakem klidne stanu, na svete jsou hodnoty, ktere jsme schopni pro neco obetovat a tohle schopnej obetovat sem :-)
Treba se to zmeni a za rok budu myslet jinak, nerikam ze ne :-)