Jasne a musis pokracovat. Toto je thread o POSILOVANI a nie o vasich detinskych hadkach ktore tu nikoho nezaujimaju.
Printable View
Jasne a musis pokracovat. Toto je thread o POSILOVANI a nie o vasich detinskych hadkach ktore tu nikoho nezaujimaju.
Jak je to s jídlem před cvičením/treninkem? Třebas v pátek mám trenink na 5 hodin, což je docela brzo, domů ze školy příjdu o pul čtvrté, jídlo si nejdříve udělám ve čtyry, jenže když se málo najím tak pak mám na tréninku hlad a když se zase moc najím tak je mi na treninku špatně (odhadnout "tak akorát" nejde). Co byste mi doporučili za jídlo ?
Ja jem hodinu a pol pred treningom obed.. a hodinu pred tg si ešte dávam banán... a cítim sa výborne na tg, ani hlad ani prejedenosť, akurát :wink: a pol hodinu pred tg protein a kreatín, a ihneď po tg kreatín, protein a banán :)
a večeriam až cca 1,5 hodinu po tg
Hodně záleží na tom, co zrovna jíš. Ale snaha o dodržení dvou hodin před, nejíst. Pokud přijde hlad, tak jeden banán nezaškodí.
Skus toto na prsia Toreto, za mna je to poriadna makacka. Mas tam aj vysvetlene presne ako prsny sval posilujes a tak... vyhoda je ze to mozes cvicit aj doma.
http://www.youtube.com/watch?v=9y7Wjg113BE
Neviem kde na internete ale skús si pozrieť že koľko v žalúdku travia potraviny mne to pomohlo :) Nájdi si niečo čo ti pretrávi za polhodinu až hodinu a potom za tým si daj cukor aby si v posilovni vládal . PS: ja osobne si dávam vajička lebo su to skoro čisté bielkoviny a rýchlo travia lebo protein ti zaťažuje ladviny :)
Jak jste na tom Vy? Já mám momentálně 12% v objemu. A vyrýsovat jsem zvládl maximum na 8%, což mám na prof. fotce tady :)
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...73291604_n.jpg
Nieco medzi 25 - 20 ale samozrejmne nie v tych kilach. Osobne sa mi najviac paci tych 10 - 12 a da sa povedat ze to je moj momentalny ciel/vizia na par rokov dopredu :) Tie prve dva sa mi uz hnusia. A este k tomu rysovaniu, je to tak isto ako aj s rukami ze milion opakovani, ci proste brucho sa tak vyrysuje samo pri klasickych cvikoch na brucho?
9-10 %
ted jsem momentalne 20-25 ruky mam ale vyrysovane vic :) nejvetsi problem je bricho ,tak 2 mesice jsem zacal cvicit bricho ted ho mam tak na 15-20 ale problem je ten tuk..ale zas to je vse strava :D