ak monk tak nie panda, nejaka pokazena tam, ja skusil locka a to tam je asi najviac op class
Printable View
ak monk tak nie panda, nejaka pokazena tam, ja skusil locka a to tam je asi najviac op class
no ako je to tam dost zabugovane
tu poznam len myslim ze uz na cata a ani na MoP sa to neda tam levelujes cez guildu
Nehraje někdo Ofik ?
Já hraju Ofik WoW na serveru Drak´thul tak kdyby se někdo chtěl připojit a nebo už tu hraje tak ať řekne zrovna mi vypršel čas na hraní ale kdyžtak bych si ho zaplatil :)
hraju na drao'thulu ale mám jen trial, ještě ani nemám equipment
shinobi verim ze sa to mozno casom fixne ale ked prijmem 5Q z toho 4 su bugnute tak ma to nie celkom bavi asi si radsej pockam kym pride twin na cata
alebo anthorka :D aj ked nwm anthorka je dost o hubu
jinak ten twin ma prijit kdy na cata ? otevreli uz ICC ?
mam tam locka 20 lvl a splnil som dobrych 30q +/- a z toho boli mozno 3 bugle, server je na dobrej urovni
tak nwm ja ked som robil monka tak polovica mi nesal spravit .... na twine ICC by sa malo spustit terz dakedy myslim ale nwm presne a cata je planovana na leto 2013 myslim ale niesom si isty
Hraje tu ještě někdo Ofik ?
Hehehe dnes som si kupil trinket co mi da 2,1k agi na 20 sekund a este mam ten co mi da 1,4k agi na 20 sekund + 550agi od peta a nejaky bony + 300agi z enchantu tak mam cez 11k agility :-D :-D zamrdavam 50k s arcane shot a s autoshot 25k na pnakoch :-D
Not bad :D Já jedu Resto Druida :)
neviem :D este uvidim ci tam pojdem je tam vela rusov :D