Classic je jen jeden, jailbreaky jsou 3, ale stejně si nemyslim že by se to chytlo.
Printable View
Classic je jen jeden, jailbreaky jsou 3, ale stejně si nemyslim že by se to chytlo.
Classik a JB sú diametrálne odlišné módy s iným druhom hráčov. Neporovnával by som offroad s DTM.
EDIT: No hlavne je teraz otázne, čo zas porobí blbé valve a ich updaty.
Jb 4 možná i jo ale only steam ne (:
Slepice ? Jakto můžeš vědět ? Ještě se to ani nevyzkoušelo a hned děláš závěry. A u Karl0se jsem jen myslel to, že Jailbreky hraje hodně lidí tak nevim proč by se to nemohlo chytnou. Nic víc jsem nenapsal.
Já říkám proč dělat na Ns/Steam portálu Only Steam Server (: Zvlášť Jailbreak.
Počet hráčů: 28 / 28 JB2 práve teraz.
7 steamerov. Z toho 2 admini, 1 karlos a tuším 1 spešl. Čiže nám zostávajú 3 hráči.
JB3 Počet hráčů: 25 / 28 - 6 steam.
JB1 Počet hráčů: 27 / 28 - 0 steam.
Takže asi tak no. Škoda.
co je úlohou karlosů ve hře?
možná by na to i lidi byli, příde na to jestli by tam chodily (:
Všimol si si čo som tam postol? Z 80 hráčov 13 steamerov. Takže neviem kde si nabral to "možná by na to lidi byli". A kde sú teda? :D
@ karlos in da gejm.
http://1.bp.blogspot.com/_-_dStEZJLa...lo-trololo.jpg
Hele já jsem od začátku pro ns/steam tak nevím co trolíš :D
Tak co udělat JB4 only steam, a podle toho kolik by tam bylo průměrně hráčů uvažit o předělání na NS/S ? Vyhoví se (v podstatě) oběma stranám..
JAJ, tak prostě server pro NS i Steam, s tím že Steamaci budou mít jakoby VIP slot, stějně předchozí návrh byl založen na tom aby vůbec nějákej server byl jelikož OBA TŘI jsou pořád plný ! ;)
Souhlas.. at je ten server takovej nebo makovej či burákovej... at JE ! :D
PS/ Chtělo by to už vyjádření Kotla :)
Souhlasím. :)
To skor druhy dust2. Jailbreakov je uz dost