Zahratie jako zahřátí nebo jako chceš hrát...ja myslel ze budes pomahat s dozorem :mega_shok:
Printable View
a já si myslel že mě tu už nic nepřekvapí
upraven první pŘíspĚvek
upraven dalŠí rezervaČní post,rozpis zápasŮ do tabulek
Nechcem nič hovoriť, ale v sobotu (neberte môj názor vážne) si myslím že asi moc Slovákov neodohrá turnaj, kedže sú dušičky a chodí sa na cintorín, osobne som kvôli rodine účasť zrušil.
V sobotu taky nemůžu... šlo by to kdyžtak že by se vzal z teamu ve kterym jsem náhradník a v neděli bych odehrál zas něco já?
Na to mate myslet driv...toto datum uz je mesic predem domluvene...a ano sem Cech...nemam pojem o Slovenskych zvycich...omlouvam se ale nebudu nic delat...je to vase chyba.:) ze jste zjistily ze nemate cas.
Btw. V Česku jsou taky dušičky, hňupe. Není to jen svátek na Slovensku...
rozpis zápasŮ na sobotu a nedĚli pŘidán,prosím o pŘeČtení.
Nebuď hneď agresivný keď ti niekto niečo vyčíta, musíš to brať s nadhľadom. Povedal svoj názor, a má v celku pravdu! A ak takto agresívne budeš vystupovať aj na turnaji, ber to tak že na steame budeš mať xy správ a sťažností a nebudeš môcť hneď vybuchnúť. Tento problém sa mal riešiť keď sa zadával dátum a nie dva dni dopredu. Pozabudlo sa a meniť to teraz je fakt blbosť.
Vy jste upřímně docela srandisti někteří. :D:D ...... To, že turnaj má být přes dušičky, jste věděli měsíc a teď den před začátkem začnete všichni dělat chytré. Nic ve zlém, beru to, ale způsob, jak to někteří podáváte, takový klasický československý přístup bych řekl ....
Ahoj. Zo skupiny by mohli/mali postupit dvaja. Co ty na to Keox?
Hraje se na body takže dva teamy s nejvyšším počtem bodů?
no můžem to zkusit :)