Jako super dá se vymyslet spousta vychytávek. mě to bohužel dělá problém s aktualizacema, že se mi hlásej i když žádná nová ještě nevyšla. Ale to prej dělá jenom mě. Dobrá práce.
Printable View
Jako super dá se vymyslet spousta vychytávek. mě to bohužel dělá problém s aktualizacema, že se mi hlásej i když žádná nová ještě nevyšla. Ale to prej dělá jenom mě. Dobrá práce.
Zkus jedno z tohoto
Citovat:
Autoupdate - Windows 7 a jeho ochrana
Našel jsem zajímavej bug. Pokud máte Windows 7 a zapnutou ochranu a nainstalovaný launcher v Program Files, tak vám nebudou fungovat automatické aktualizace.
Jak to vyřešit?
1) Vypnout ochranu u Windows 7
2) Nastavit u Autoupdater.exe že to má být spuštěno jako správce (neotestováno)
3) Aktualizovat verzi ručně - pokud vám vyskočí okénko, že je třeba aktualizace, tak stáhněte tento soubor: http://launcher.csko.cz/updates/CSGL.exe a zkopírujte ho do složky, kam jste ten launcher nainstalovali (samozřejmě přepsat).
Hele launcher dobrej,jen jestli bys nenastavil,aby se dal zvětšit,a ty hráči co sem ti už psal,jinak pěkná práce:Kotelna zase o kus dál než byla dříve :D
Tak, připravuji další verzi s lepším designem, optimalizovaným kódem a pár novinkama. Nechte se překvapit, ale bude se vám to líbit.
Vidim, že je tu jeden bug s tím, že když se přidá nový server, tak launcher nejde sputit, zatím jsem ho smazal, až opravim chybu, dám se download a stáhněte si update.
Mhm kde si to můžu stáhnout? Ty linky nefungují :/
Vím, dělám malou opravu, ještě snad dneska to sem hodim, pokud to dodělám ok.
Dneska to nestíhám, ale už to skoro je, takže zejtra během dne to sem hodim.
Stejnak podle mě je to velkej krok pro Kotelnu,to co děláš. :D
Jak se řiká, opravit 1 chybu = vytvořit x dalších. Ale už jsem skoro hotov.
Nová plně funkční verze 2.0.0 ke stažení ZDE! ! Nový vzhled a možnost maximalizace! Pro stávající uživatele launcheru je doporučeno si tuto verzi stáhnout a přeinstalovat původní.
Pokud chcete updatovat na novější verzi z původní, dejte při vyskočení chybového okna pokračovat. Poté stáhněte update.
Pekne. Ako ťukneš tam na Psychostats, to by mohlo zobraziť http://csko.cz/psychostats/psychostats.php.
Pěkné moc pěkně vymyšleno povedlo se vám to.
Super práca :thumbup:
Od pátku znova rozjíždím vývoj launcheru, niceméně to bude pouze pro frameworky 3.5 a 4.0 (.NET)