:-D mno vidíš to ? :-D vykouzlil si mi úsměv na tváři :3
už se těším jak to bude ve hře :3 :-D
za mě jedno veliké Pro :-) :3
Printable View
:-D mno vidíš to ? :-D vykouzlil si mi úsměv na tváři :3
už se těším jak to bude ve hře :3 :-D
za mě jedno veliké Pro :-) :3
Hele, já jsem PRO pod podmínkou, když se sem dají ty staty. Když se upraví sniper (viz. grakon) tak jsem pro smazání.
Ježuš Fugus.
Už by se to mohlo smazat
Sanci na ziskani itemu jsem snizil 7x. Class sniper ma o trochu vyssi sanci na ziskani nez ostatni.
V principu to funguje tak, ze pri zabiti se vybere nahodny item ze vsech a kdyz to bude awp sniper, tak se jeste haze kostkou (ktera ma 7 cisel) a kdyz padne 1, tak ho ziskate. Cilem je, aby padl max jednomu hraci v prumeru 1x za mapu nebo ob jednu mapu.
Pokud si zmenite class, tak se kostkou hazi znovu, takze o item pravdepodobne prijdete.
Proč neudělat to samé s Commando knifem? Vsak znicit tenhle item je overkill kvuli neschopnosti ostatnim co se neumi hybat
taky jsou HRÁČI co si vezmu protektora a prostě jen zmáčknou leve tlačítko na myši a stříli kde sa dá .. takže dá se říct taky nulový aim :) a jelikož protektora na lvl 160 nezabiješ jen tak tak od toho je ten awp sniper .. takže tebe sere to že te zabíjejí pouze sniperem :D proto to chceš zrušit :D
Njn, jsou hráči, co jen drží levé tlačítko, a přesto jsou lepší jak ty, trochu smutný no... prota jsem nehrál už přes měsíc, asi máš jiný informace jak já, ano, celkem mě sere, že nějaká nula, co není schopná si vyexpit snipera si vezme awp sniper a dává na ránu přes dvě zdi, ale naštěstí jsou tu hráči jako ty, kterých se není třeba obávat za žádných okolností :))) A jinak si myslím, že awp sniper se tak nějak momentálně vyřešil, takže sis svůj nicneříkající názor s nulovou hodnotou mohl nechat.
PS: Jestli mě lidi dávají jen s awp sniprem, tak to jsem teda dost dobrej, dík že si to taky myslíš.
Sniper je taky nejlepší counter na prota.
Proti dostavas na picu tak to chceš odstranit
Vždyť AWP Sniper zůstal beze změny, nevím o čem píšeš, právě že na serveru je mnoho špatných hráčů, tak proto pravděpodobně se item nesmaže, i když lepší hráči by s tím neměli mít problém, protože ten item nepotřebují (ono jich je ale málo no). AWP Sniper dává možnost špatným hráčům být něčím jiným, než tím co jsou, špatní hráči. To že se rapidně snížila šance na drop je podle mě absolutní samozřejmost, vzhledem k tomu, že dává možnost lvlu 1 dát např 200, od čeho pak ty levely expíme, že? Staty pak taky nemají žádný smysl. Šance na získání itemů by měla být celkově nižší, myslím, že je o tom dokonce i thread. Jediné, co chybí je, aby začala fungovat změna itemu při změně classy, tak jako to bývalo u nano vesty, i když většina hráčů nemá ani páru co to bylo(čest výjimkám), ale to se doufám brzo opraví. Takže si myslím, že jakékoliv další posty jsou zbytečné, jelikož věc je již podle mě vyřešená.(Pokud tedy někdo nebude navrhovat smazání itemu, což jistě uvítám)