blbost je to ze si nemozes vybrat 2 herov na 1 lvl. napr mam 10 a chcem aj wol aj spidera ale nemozem aj ked na to mam skilly... toto je moc blbe..
Printable View
blbost je to ze si nemozes vybrat 2 herov na 1 lvl. napr mam 10 a chcem aj wol aj spidera ale nemozem aj ked na to mam skilly... toto je moc blbe..
Prave musis vymyslet nejlepsi kombo a rozhodnout se, co je na aktualni mape nebo proti nekomu nejlepsi. Proto je na kazdym levelu 1 hero uzitecnej porad a 1 jenom obcas.
Ironmana asi teda zrusim. Spriderman je nutnej na rats. Mozna mas breakera. Ten pridava armor pri zasahu.
praveze ironman je dobry aj na rats :-) ja bych dal prec spidermana :-) ironman je good a spiderman casto buguje do textur. ;-) mne osobne sa to stalo na d2 asi 8x ked ma privrelo do steny... ako ked voldes s freespectom do nejakej textury ;-) a s ironmanom je to nemozne :-)
E: takto mi to vyhovuje a niesom jediny... je to konecne nastavene ako to ma byt ;-) a aj na rats se spidermanem casto lietali po mape a zdrzovali hru.. a pri takej rychlosti to neni mozne trafit... spiderman neni nijak obmedzeny ale ironman ano :-) ja bych bol radsej kebyze fakt nehas toho ironmana
No lenze ten iron man stale doplnal HP takze si mal stale full AP a stracal vyznam napriklad ten raat.
doplnal AP lebo si ho potreboval.. HP nedoplnuje vobec ;-) a ironman je OMNOHO lepsi nez spiderman :-) no tak vymen demotion man (ten co dava miny) alebo ako sa vola s spidermanom ;-) nech si hraci vyberu btw s tymy minami celkom vela zabijes ;-)
E: alebo to daj ako to nehaj ako to bolo ;-) cize ironman bol skor a spiderman bol od 10 lvl ;-) mne to tak vyhovuje :-)... cize takto.. mne sa hra riadne super s ironmanom a spiderman je podla mna blbost :-) daj ironmana a spidermana na rovnaky lvl a vymen ho s tym co poklada miny ;-) cize demotion nbo ako sa vola pojde na 10 a spider man zas pojde na lvl demotiona neviem ako to je.. ci su spolu alebo ako =]
A nieje to tym, ze proste ty nevies hookovat sa s nim tak ti je dobry aj Iron man? -.-
Doteraz neprekážal spider-man nikomu, zrazu sa vám nepáči ani Ironman ani spider-man. Určite nechať oboch, dať ich na rovnaký level a ako si povedal kotel, podľa mapy si zvolíš jedného, ktorý ti viac vyhovuje. Dal by som ich na dáku 7mičku, čo je ideálne.
Edit: navrhoval by som zrušiť dust2-urban, hráči sa naň neustále sťažujú že im laguje. Nedivím sa, riadne znižuje FPS a nie sú domyslené textúry.
Edit2: Zmazať defaultné mapy ako forge a podobné sračky, nahradiť novými mapami ako starwars, dust2002, alebo dáke veľké painball/gungame mapy, kde sa s tými herami môžeme poriadne vyblázniť. Dust2_newyear, de_deltareid_sr2012
Edit3: mohol by sa pridať bonus za knife a HS, za knife + 5%xp, za hs +3%xp. Neviem čo si raz na to odpísal.
Edit4: grandmaster by si mohol dať raz za 5-6min a dať mu ten deagle :D lebo sa nedá trafiť ani slon :D...
presne tak.. dnes sa votlo d2 urban a silve to zmenil na klasicky d2 a hookovat viem ale proste viac mi vyhovuje ironman... kebyze hras castejsie tk by si vsimol ze so spidermanom som bol faka rychly ale s ironmanom sa viac zasmejem ;-) a mohla by sa pridat DINAUNION ma setky servery? riadne faka ppc mapa :-D
E: pridat nejake velke mapy ako napr rats atd... ale pridat aj fy, awp mapy... a skus aj pridat nejake kz maps :-D len tak na skusku :-D
ty bonus xp za knife kill a HS jsem pro.
Na to bude taky hrdina.
silve ta jasne :-D s tou masinou omg.. to skor zabijem snurkou do topanok alebo bych ho skor doopluval k smrti :-D moc skulave... a hej mooc velke mapy..a pridat assault_lol alebo dust2_2009 a nejak tak...
Heal zatim v planu neni. Tohle je dost komplikovany. Oziveni je silnejsi.
Jasné a este spravit z toho deathrun server, starwars je nahovno mapa lebo sa tam jeboton nahookuje a zabije 6 ludi na spawne a nikto si nezahra a budu sa prechadzat stale autami..