otvírám (ne, že by to něco znamenalo)
Printable View
otvírám (ne, že by to něco znamenalo)
Tak k čemu potom.
furt pro :entneho:
Kks ale vratil by som to spat ked sa to hralo :D podla mna keby sa spustil 1 server a hraci by to zistili tak by sa isto mohli vratit :D vzdy ked mam nejaku myslienku ohladom cs 1.6 vybavujem si zombie
Já nezapomenu na starý Biohazard, kde pomocí laserů a jejich odpálení se dalo dostat do míst, kam se pak zombíci dostávali tězko. :gg:
Jsem PRO.
Asi by neměl být problém udělat boty, kteří by to hráli a zaplnili server pro těch 5 hráčů, co si to chce zahrát.
parada
Na csko.cz:27091 je testovací server s 20 botama. Zatím jen na mapě cs_assault umí boti chodit po celé mapě a na všechny kempy. Na ostatních mapách jsou vadné waypointy, takže tam boti třeba jen stojí na místě nebo nevyskočí všude.
Na ten zm server se nedá připojit. Máš tam fast download? Strašně dlouho trvá stahování a pak to napíše time out.
Ok, takže boti jsou hustý a je možný je pořád vylepšovat, ale je nutný dořešit waypointy pro každou mapu. Základní waypointy se udělají automaticky, ale je nutný je ručně doladit. Vyberu mapy s kempama, který jsou vhodný pro boty, aby pro ně nebylo těžký se do nich dostat.
Přidaná mapa zm_toronto_new.
+rep
Až na ten koncept revo a apo se ten server hraje fakt dobře. Prvky a zvuky z původního zm top..Boti jsou ve finále dobře propracovaný ikdyž je jich tam prostě moc.. Za mě na mapy assault a tak to sedí, i milkor plasma gun a takové, ale chybí klasické zm mapy s puvodnim skinem bz a mg a klasika grenade launcher, sharpshooter.. .. btw zamoření - vyvolení a nemesis top.. V jednoduchosti je krása a to revo i apo mi přijde takové překombené jen skrz ty zbraně.. ikdyž prvky jako XP atp. nejsou od věci, btw z toho skinu minigunu a bazuky na revo a apo mě mrazí a zvuk je ještě horší. Díky že se tohle téma vrací a neváhejte reagovat a dávat nápady <3
PS: Dokupovani armoru, svetlic a zadne nocni videni na začátku kola - pouze jen za 7 bodu, top atmosfera