No on se Jail mění i po půl roce...Když jsem tam hrával občas před půl rokem, tak to teď vůbec nemůžu porovnat k lepšímu. Nevim čim to je...
Printable View
No on se Jail mění i po půl roce...Když jsem tam hrával občas před půl rokem, tak to teď vůbec nemůžu porovnat k lepšímu. Nevim čim to je...
Můžu se zeptat jaký byly příkazy třeba? Začlo kolo a co se říkalo atp.. :)
Boxni do niekoho koho zabijeme.
Proste vtedy bolo každému jedno, či bol mrtvý, alebo živý. Každý sa tam bavil.
Mám par screenov ešte z oldschool. Příloha 2616 Příloha 2617 Příloha 2618 Příloha 2619
A potom, čo prišiel 1. spešl systém, každý oň bojoval, každý ho chcel mať a skoro všetkým sa to podarilo. Potom 2. spešl systém dostalo pár jedincov ako chodicirespekt aka kuzli, Larodar56 a par ludi nepamatam si. Potom Prasacko, ja atd. Proste vtedy si si spesl musel vyslúžiť. Teraz? Každý 2 steamak (resp. každý steamak ktorý ma mic) ma spešl, a pritom nemusí urobiť ani hovno.
Začlo kolo: Dáme si chleba s máslem :DDD
Největší skilla Jailbreaku byl, je a bude RAIMER !
Dpč Raimer:D:D:D
dpč Ejo :D :D:D
16 strán. Krása.
16 stran a hrozně rádo se mi to čte :)
Tak rád na to vzpomínám, hodiny jsem za tím seděl i do 3 do rána, bylo mi to šuma fuk.
Pak jsem začal mít problémy s Adminima a přestal jsem tam chodit.
Já tu revoluci JB nezažil, zažil jsem to nejlepší co tento server mohl nabídnout.
Suhlasim z JB iba pre S... a tiež si myslím že je to férove.. Steamakov nieje tak veľa ako NS takže si myslím že by 3 servery stačili pre NS.. žiadne vekove obmedzenie.. to je uplna sprostosť
Puky neviem ako si na to prišiel, že to bolo iba na teba. Myslel som tým všetkých, ktorí zapratali 16 strán a nič sa nevyriešilo. To je jedno...
Tobě se to řekne, ty máš 4500 postů, ale co my? Mysli i na nás...
Já mám tušení, že jb4 by se nenaplnil steamery, protože většina steamerů jsou admini a spešlové, a ti jsou potřeba na jiných serverech. Pokud si chtějí zahrát spolu, tak ať si rezervují server. Akorát bychom se tam poflakovali a na jb1-3 by nikdo z nás už ani nechtěl vkročit, do toho bordelu. Ale je pravda, že jsme měli pochybnosti i o JB3 a ten se NS zaplnil. A od té doby náš JB dosáhl větší navštěvovanosti a slávy a to natolik, že JB 4 normal by mohl uspět stejně dobře, jako ta trojka.
Závěr: (pro ty co nechtějí číst celé) Udělat normální JB4, jinak se to ani zdaleka nenaplní.
Na gshit je 8 jb, všechny plné, u nás 3 a všude volné místo, a ještě by jste chtěli udělat pouze pro steam
Toreto ty mas co o hejterstve pisat ked si mi hejtoval moj prispevok o tie prava na awp a Volume nic viac? Nijako sa ku tomu nevyjadris?
Sorry za otvorenie starého tématu....veľmi ste tu niektorý chceli Only Steam JB,máte ho a čo tak sledujem väčšinou je prázdny...napr.dnes som tam nevidel viac ako 4 hráčov...tí čo majú steam chodia aj tak stále na JB 1,2,3 a Only Steam JB sa zaprášil...neviem je to môj názor keď to Steam hráčov baví tam prísť a hrať sám so sebou tak ok nechajte to tak ale podľa mňa by bolo dobré rozšíriť ho aj pre NS...CS už nehrám len si myslím že by to potešilo NS...aspoň vtedy čo som hral sa všetci tešili na JB4 a skončilo to takto...
Lebo pôvodná myšlienka bola to spraviť pre steamerov, ktorí nemajú oldpack. Takto to vlastne nemá ani zmysel. Každý steamer s oldpackom pôjde radšej na JB1-3. Presne to dopadlo, ako sa písalo. Že všetci budú tam. Ale je to len kvôli tomu, že vlastne pôvodný zámer je úplne v prdeli. Idše si kúpiť auto, prídeš s vlakom...
kdyby všichni steameři neměli oldpack, tak tam budou lidi, škoda no.
Dnes o 20:14 stav: Jailbreak 4 STEAM csko.cz:27079 1/28 jail_rehab 44:41 Hmmm, tak někdo se sešel, že by Puky? :P